Egyre többen hangoztatják, hogy örüljön az ellenzék, hogy Magyarországon van, mert Európa más országaiban még nagyobb arányban nyert volna a Fidesz. Bár az összehasonlítás irreális abban a tekintetben, hogy teljesen kiszámíthatatlan, egy más felépítésű rendszerben milyen taktikával indultak volna a pártok és milyen választói magatartást idéznének elő, de ha már igény van rá, akkor megmutatjuk a Euronews egyszerű grafikonját, arról melyik országban mennyire torzít a választási rendszer.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: png
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
"Ezen jól látszik, hogy Magyarországon torzít leginkább a választási rendszer, amit a Fidesz egyébként úgy változtatott meg, hogy arra sem az ellenzék, sem a választópolgárok nem bólintottak rá."

Hiába van kétharmadod, de akár négyötödöd, nem változtatjuk meg az egész ország jövőjére kiható választási törvényt egyoldalúan, kihagyva az összes többi részvevőt, getszi!

Rengeteg törvénytelenséget követtek el, mert szabtatok rá törvényt kétharmaddal, de attól még a bűn, bűn marad (a bűneitek az égig hatolnak, úgyhogy ne dőlj hátra pöffeszkedve, fideszes kőbunkó), de az Alkotmányellenes alaptörvény nevezetű fércmű törvénytelenségei, mint pl a választási törvény egyoldalú megváltoztatása, az összes többi szereplő kizárásával, önmagában CSALÁS, és ezért illegitim.

Ettől függetlenül a fő probléma továbbra is: HAZUDTOK !!!
Nem qurva sokszor qurva sokat, hanem MINDIG, MINDENRŐL, FOLYTON-FOLYVÁST !!!
Ha valami - akármi - hazugságra épül, hazugságon alapszik, az nem egyszerűen nem jó - természet szerint -, hanem QURVA ROSSZ !!!
Érted ezt, felfogod ezt, te fidesznyikes kőbunkó, hogy az egész világon a legrosszabbak közé számítotok minden mentség nélkül?

Intés: Minél magasabbra juttok, annál nagyobbat zuhantok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.