A Jobbik elnöksége kedden arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot. Két héten belül tartjuk a kongresszust, ahol megtörténhet a tisztújítás. Merre tovább? Vona Gábor leköszönő pártelnök az április 8-ai országgyűlési választás után jelentette be lemondási szándékát, másnap pedig közölte: nem méreti meg magát a Jobbik tisztújításán és listás parlamenti mandátumát sem veszi át.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Legfőképp a szétesés. (Mint azt már a cukiság kampány elején, ugyanitt megírtam)
emerencia
Aurea mediocritas lenne az ideális nemcsak a jobbiknál, hanem az összes többi ellenzéknél. Ez lehetne az ellenzéki összetartó erő.
karma1
@emerencia: Hat azt ne3m fogjak megtalalni. Amig a Vona volt, addig legalabb lehetett valami remeny... De ahol volner, toroczkai meg az erpataki orosz mihaly tovabbra is megtartja a jobbikos tagsagat, es megprobal a vezetesbe is kerulni, akkor ott az arany kozeput nem fog bejonni, sajnos...Inkabb az eros szelsoseg fele fognak elmenni.
Amennyi egybites agyu el Magyarorszagon, akiket sikerult megfelemliteni a migransokkal, akkor azok az eroszakos, szabadgardas felkatonai barmoknak fogjak adni a hatalmat. Ezt viszont akkor orban is megszopja, de monnyuk ot nem sajnalom.
emerencia
@karma1: Egyik formáját sem szeretem a jobbiknak de most itt van számukra a lehetőség. Ha meg tudják győzni arról az ellenzéket, hogy végleg felhagytak az EU ellenes szélsőséggel, akkor becsatlkakozhatnának a többi ellenzéki mellé a legfontosabb ügyekben.

Tisztességes és egyenlő választási törvény megalkotására valamint új választás kiírására gondolok. Békés egységben kezd kibontakozni az egyébként jó értelemben vett színes ellenzéki erő. Példa rá a budapesti tüntetés melyen a középutas jobboldali érzelmű és igazságszerető honfitársainknak is ott volt/lesz a helye. Így már mi vagyunk többen de ha átveszik a hatalmat a jobbikban "az eroszakos, szabadgardas felkatonai barmok" köszönöm nem kérek belőlük még akkor sem, ha orbán ellen sikerrel fellépnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.