A Nemzeti Választási Iroda vezetője ugyan a választás óta folyamatosan gondolkodik a lemondásán, ám úgy gondolja, hogy végig kell csinálnia a választást követő vizsgálatokat, s majd ezek végeztével dönt arról, hogy megy, vagy marad a posztján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar akkor le kellett volna mondania, amikor beengedte az epuletbe - felsobb utasitasra persze, - a kopaszokat azert, hogy azok megfenyegessek, es tettleg kivezessek Nyakot onnan. Egy kurva szava nem volt az esemenyhez, minden torvenytelenseget turt, pedig ha akkor felall, akkor sem rugtak volna bele, hiszen fideszes - tobb nyugdijat kapott volna, mint az atlagember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@papa.49: nem fog.az elmúlt nyolcévben volt olyan hogy ss es lemondott?
Jozefina
Ha van egy kicsike lelkiismerete, akkor már lemondott volna. A gondolkodás nem tesz jót neki!!!
papa.49
@Kookas: Az elmúlt 8 évben MÉG VÉLETLENÜL SE VOLT ILYEN !!!
Az utolsó aki önként lemondott a kormányzati tisztségéről az a ,,nagyon sietős államtitkár,, volt aki a Balcsi parton az Audijával halálba küldte a fiatal Trabanttal utazó párt !!! Nem jut eszembe a neve már régen volt az első csuti kormány alatt !!!
bencemacska
@emerencia: ma, 11:58
Csak olyanokat nevez ki felelős pozícióba, aki jól tudja mondani: igenis főnök, ,már teljesítve is!
JAJMÁR
Ó, még nem került sorra az Ilona! Most más fontos Soros törvények vannak soron. Addig csak had gondolkodjon, osztán majd megmondják neki, hogy mi lett a gondolkodása eredménye! No nem nagy eredményre kell gondolni, csak vagy igen itt, vagy másutt :)
JAJMÁR
Ki tudja lesz-e szükség a jövőben ilyesmi irodára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.