Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul. Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is. Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így? Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a niggereket. Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Shikari: Ne is fogadd el, ami számodra ciki. Még megzavarnának a tények. Minden heppi ebben az országban, kivéve az illibsik. De majd tesztek róla, hogy ne legyenek.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Szövegértés??? Mi itt mosta hír valóságtartalmáról polemizálunk,nem tudom felfogtad-e???
De lefordítom neked hogy megértsd...nagy valószínüséggel a hír hamis...kitalálta egy libsi,hogy legyen min csámcsogni!!!
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...minden buszon van kamera,ami figyeli az utasteret!!! Vagy prerzentáljátok azt a felvételt...vagy lehet pampogót befogni...és ha nincs ilyen felvétel, akkor a libsi hernyót megbüntetni ,uszításért!!! Én nem vagyok térfigyelő kamera párti,de pont az ilyen hernyó dolkgok miatt van létjogosultsága!!!
Tehát libsi horda...ha nektek ez annyira felháborító,irány a BKV...és kikérni adott busz,adott időbeni felvételét!!! Utána majd megbeszélhetjük a dolog emberi részét!!!
Nessy
Az Ég szerelmére! Aki tömeg közlekedik, az bizony ennél cifrább esetekkel is találkozik. A busz hirtelen fékez, ketten elesnek. Külön kérvényt kellett benyújtani a közelben ülő fiatalembereknek, hogy talán segítenék felállni az egyik idős férfinak. Érdekes, amikor szépen megkértem hogy segítsenek, mert én nem tudom megemelni a férfit, rögtön pattantak.
Esetenként remekül összetud balhézni két babakocsis anyuka azon, hogy férjenek el egymás mellett a buszon.
ha az ember nem merül a telefonba, érdekes dolgokat lát és hall.
Bár néha, a telefon a jobb, ha csak nem akarja valaki az alpári szókincsét bővíteni.
Pálinkás Pál
@Shikari: Mondtam neked..a választások óta szigorúan ,politikamentesen csak a tények érdekelnek...ennek meg nagyon kamuszaga van...főlleg hogy görbefoncsor sem igyekszik kikérni a videót a bkv-tól:)
Pálinkás Pál
@Shikari: Jogos...Ha biztosak a csalásban,kifogásolják,ha nem akkor csönd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.