Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul. Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is. Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így? Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a niggereket. Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy...

(Forrás: facebook.com, peterkelemen által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...minden buszon van kamera,ami figyeli az utasteret!!! Vagy prerzentáljátok azt a felvételt...vagy lehet pampogót befogni...és ha nincs ilyen felvétel, akkor a libsi hernyót megbüntetni ,uszításért!!! Én nem vagyok térfigyelő kamera párti,de pont az ilyen hernyó dolkgok miatt van létjogosultsága!!!
Tehát libsi horda...ha nektek ez annyira felháborító,irány a BKV...és kikérni adott busz,adott időbeni felvételét!!! Utána majd megbeszélhetjük a dolog emberi részét!!!
Shikari
@Pálinkás Pál: Ugyan már! Nehogy a tényeket számon kérd az igazmondókon? Mindenki tudja, hogy csak nekik lehet igazuk, mindenki más, aki nem ért velük egyet, az ellenség! Nekik a feszültség és a gyűlölet szítása a céljuk és hazudoznak gátlástalanul!
Nessy
Az Ég szerelmére! Aki tömeg közlekedik, az bizony ennél cifrább esetekkel is találkozik. A busz hirtelen fékez, ketten elesnek. Külön kérvényt kellett benyújtani a közelben ülő fiatalembereknek, hogy talán segítenék felállni az egyik idős férfinak. Érdekes, amikor szépen megkértem hogy segítsenek, mert én nem tudom megemelni a férfit, rögtön pattantak.
Esetenként remekül összetud balhézni két babakocsis anyuka azon, hogy férjenek el egymás mellett a buszon.
ha az ember nem merül a telefonba, érdekes dolgokat lát és hall.
Bár néha, a telefon a jobb, ha csak nem akarja valaki az alpári szókincsét bővíteni.
Pálinkás Pál
@Shikari: Mondtam neked..a választások óta szigorúan ,politikamentesen csak a tények érdekelnek...ennek meg nagyon kamuszaga van...főlleg hogy görbefoncsor sem igyekszik kikérni a videót a bkv-tól:)
Shikari
@Pálinkás Pál: Politikától függetlenül azt azért megjegyezném, hogy arról sincs információm, hányan nyújtottak be választási kifogást. Ezt csak a nagy csalásozásra tekintettel érdekelne!
A többiben teljesen egyetértünk!
Pálinkás Pál
@Shikari: Jogos...Ha biztosak a csalásban,kifogásolják,ha nem akkor csönd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél