Magyarország élenjáró szerepéről, a baráti magyar-olasz kapcsolatokról és a Fidesz győzelmének az Európai Néppártot megerősítő hatásáról is írt Orbán Viktornak címzett gratuláló levelében Silvio Berlusconi, az olasz Forza Italia (FI) elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Szeretnék gratulálni rendkívüli választási eredményedhez, amely a személyedet és a pártodat övező hatalmas konszenzust bizonyítja Magyarországon. Megérdemelt győzelemről van szó nem csak az általad elért gazdasági eredmények fényében, hanem gyönyörű országod nemzeti presztízse szempontjából is

- fogalmazott a pártelnök. Berlusconi szerint Orbán Viktor személyének megerősítése és a Fidesz újraválasztása nem csak a személyes barátságuk miatt nagyon jó hír, hanem azért is, mert "ez az Európai Néppárt győzelmét is jelenti, amire nagy szüksége volt".

Biztos vagyok abban, hogy irányításod alatt Magyarország továbbra is azt az élenjáró szerepet fogja betölteni Európában, amely illusztris történelme, széles körű és kifinomult kultúrája, valamint előbb a nácizmus, majd a kommunizmus ellen a szabadságért vívott harcban való "drámaian megszenvedett közreműködése" miatt megilleti

- folytatta levelét a FI elnöke.

Abban is biztos vagyok, hogy az országainkat összekötő szívélyes kapcsolatok tovább fognak javulni és bővülni. A magam és a Forza Italia részéről, mint mindig, továbbra is erős lesz az elköteleződés ebben az értelemben

- tette hozzá.

"Remélem, hamarosan lehetőség nyílik egy találkozásra Rómában, Brüsszelben vagy Budapesten, hogy együtt megünnepelhessük nagy győzelmedet. Még egyszer: éljen, éljen, éljen!" – zárta Orbán Viktornak írt levelét Silvio Berlusconi.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mondjuk a Berlusconi dicséretével (előéletet és egyéb dolgait ismerve) inkább szégyenkezni, mint villogni kellene. Persze:: Madarat tolláról...
A két ""ember"" erkölcsi mentalitása oly mértékben fedi egymást, hogy náluk az egymás ajnározása már munkaköri kötelesség. Meg is történt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mondjuk a Berlusconi dicséretével (előéletet és egyéb dolgait ismerve) inkább szégyenkezni, mint villogni kellene. Persze:: Madarat tolláról...
A két ""ember"" erkölcsi mentalitása oly mértékben fedi egymást, hogy náluk az egymás ajnározása már munkaköri kötelesség. Meg is történt.
Sámannus
@namihami: Majd ha a miénk is a dutyiból jön be is tarthatnak egymásnak.
namihami
@Sámannus: Vagy még benn ""elpajkoskodhatnak"" egymással. Az ""Olaszcsődör"" állítólag nem bírja sokáig (igaz, a tinikre és qrvákra van szakosodva) és akkor a mi Vezérünk bizonyíthatja a ""testi""-lelki barátságot.
papa.49
NA DE KI LÁTTA ÍRT-E, vagy ha írt mit írt ???
Mert a bejcike sajnos hazudós nagyon )))))))))))))))))))))))))))))))))
vladimir putin
pfff... a gyémántvásáros részt már megint kihagyta az MTI.
cikicakk55
Na ennek a Talján törpének sem megy már jobban el az esze! Tudja ez egyáltalán hol van Magyarország? Ismeri a magyar politikát? Tudja,hogy kedves játszópajtása csak hazug választási törvénnyel tudta ezt a hatalmas eredményt elérni? Gondolom Ő naponta keres annyit,mint Magyarországon egy tanár,vagy egy mérnök. A közmunka szót meg nem is ismeri. Orbán büszke lehet rá,hogy ilyen retardált barátja van.A két parazita jól el van egymással.
ila51
@cikicakk55: azonos sémával csalták ki ... a maguk diktatórikus módján
human
Berlusconi kedven magyar számát küldte kollégájának és barátjának a győzelem alkalmából:
https://youtu.be/I5JMu3MwvIY?t=2m19s...
human
@Borsodi: Szóval Berlusconi is így maradt hatalmon. De még ez után is sikerült elítélni az olaszoknak. Attól félek, ha az értelmesebb fiatalok feladják és elmennek az országból akkor itt már csak azok maradnak akik bele tudnak törődni a diktatúrába.
Yoda69
Gusztustalan, ahogy a ket bolsevik naci veregeti egymas vallat.
human
@Yoda69: Veregessék csak egymásét. Több élvezetük ne legyen az életben.
simmering73
Ez már csak így megy a haramiák között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson