Sok mindent az NVI elnöke sem ért. Csalás helyett a tudatlanság okozott sok furcsaságot a választáson Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke szerint,... Folyamatosan a lemondásán gondolkozik, de ezt most még végigcsinálja - nyilatkozta. Az NVI honlapjának összeomlásáról Pálffy azt mondta, nem az informatika, vagy a nemzeti választási rendszer omlott össze, csak a honlap. Az esetleges csalással kapcsolatban Pálffy azt nyilatkozta, "inkább tudatlanságról" van szó, ami azzal magyarázható, hogy sokan kicserélődtek a köztisztviselők közül az elmúlt években,... Ha a levélszavazatos borítékot megkapók bejelentkeznek állandó lakosnak, az abszolút elfogadható, mondta a Magyarországra bejelentkezett kettős állampolgárokról az NVI elnöke.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Remélem, nem fogadják el a lemondását. Hol a fenébe akadnának egy másik, hasonlóan áldozatkész, a munkáját ilyen odaadással és részrenemhajlóan végző asszonykára?
Még a választás rendszere is összeomlana nélküle.
staro2
Ne gondolkozzál Ilona.
Ha a pénz megjött a számlára lehet pattanni.
csipetke
@staro2: Bakker,pont ez jutott eszembe nekem is.Ne gondolkozz,húzz el innen a sunyiba.
Hellcat
Levezényelte a csalást, megkapta érte a kenőpénzt, msot pedig ideje eltakarodnia mert vállalhatatlan lett...majd beültet mást a helyére a fidesz, felelősségrevonás pedig nem lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.