Az esetnek szemtanúja volt Csepregi János író, aki megpróbálta leállítani a kislánnyal ordibáló, a vonatkozó Facebook-poszt szerint középkorú nőt, de erre "mocskos hazaárulónak" nevezték őt, és hogy nem igazi honvéd, mert nincs esze, hogy "megállítsa az ilyeneket. "

(Forrás: hvg.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez orbán vétke.Ezt érte el az idióta megfélemlítő,uszító politikájával.Ez szégyen az egész országra.A Sorosozást,migráncsozást az alulinformált emberek nyalták be,akik a vajna tv-nél,vagy az m1-nél elakadtak,mert ezek tolták vég nélkül a rengeteg idióta hazugságot.Szomorú,hogy idejutottunk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ne feledkezzen meg senki arról, hogy ma már az új tömegközlekedési eszközökön (de szép szó) van videokamera is. Szóval? Egyébként nem szidta a kormányt csak a vén k...át. De azért kormányunknak nem elhanyagolható a szerepe. Ebben sem! (Megjegyzem annak idején a zsidók elhurcolásakor sem volt ítélet. Az eredményt tudjuk.)
Shikari
@advocat: Már hogyne lett volna ítélet a zsidók elhurcolása miatt? 1946-ban több embert végeztek ki háborús bűntettek miatt, mint Németországban.
Ezzel akár le is zárhatnánk az ügyet, de ki kell sajátítani még a legnagyobb fájdalom jogát és ugye jól jönne még a kártérítés a MÁV-tól is! Csak, hogy lefordítsam magyarra!
csipetke
@Nessy: 13:15 Civil önkéntes vagy?Na ez már súlyosbító tényező.Majd jól felkerülsz a Soros-bérenc listára oszt nézhecc...:)))
Nessy
@advocat: Pártunk és kormányunk a legősibb tulajdonságokat, a félelmet, és a másik gyűlöletét ébresztette föl. Ennek a következményei beláthatatlanok. Ezt már régen is mondtuk többen. Ezekben az atrocitásokban annyi szerepe van a kormánynak, hogy egyre gyakoribbak lesznek. Hiszen itt is egyre gyakoribb a bunkóság, a nem azonos véleményen lévők szidalmazása. Hogy melyik oldalról? Tessék visszaolvasni egy két kommentet.
Shikari
Aki visszaolvassa a kommenteket könnyen rájöhet, hogy a balliberális oldal érvek és tények hiányában a személyeskedésben jeleskedik! Nem a véleményt cáfolja, hanem annak leíróját pocskondiázza! Nekünk ellenzékből is a leghitványabb jutott!
lampa laz
@emerencia: Hasonló élményben nekem is volt részem. Mi felnőttek is rácsodálkoztunk a kislány bőrszínére és hajacskájára, de csak mert akkor még ritkaság volt nálunk az ilyen látvány. A gyerekek imádták a suliban, mert más volt mint ők, de ez a másság akkor egész más volt, a szeretetről és az elfogadásról szólt, ma viszont a kirekesztésről, gyűlöletről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.