Az esetnek szemtanúja volt Csepregi János író, aki megpróbálta leállítani a kislánnyal ordibáló, a vonatkozó Facebook-poszt szerint középkorú nőt, de erre "mocskos hazaárulónak" nevezték őt, és hogy nem igazi honvéd, mert nincs esze, hogy "megállítsa az ilyeneket. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez orbán vétke.Ezt érte el az idióta megfélemlítő,uszító politikájával.Ez szégyen az egész országra.A Sorosozást,migráncsozást az alulinformált emberek nyalták be,akik a vajna tv-nél,vagy az m1-nél elakadtak,mert ezek tolták vég nélkül a rengeteg idióta hazugságot.Szomorú,hogy idejutottunk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
png
Ha ismétlem magam, bocs.

Állok a piros lámpánál.
Hallok dudálást.
Aztán megindul a keresztforgalom.
Három néger megy át a zebrán.
Aztán egy autó, aminek a hátsóablakából kilóg derékig egy magyar paraszt felsőtest, és az egyik keze ökölbe szorítva, míg a másik kezének tenyerével üti az ökölbe zárt kezét felülről (töcskölés jele?), aztán röhög vaskosat az orbánra szavazó primitív prosztó magyar getszi.
Borsodi
@csipetke: Ez volt a célja mindig mondtam,ezután a Magyarokat fogja össze uszítani a cigányokkal,majd jönnek az oroszok akik utálják a cigányokat.
advocat
Ne feledkezzen meg senki arról, hogy ma már az új tömegközlekedési eszközökön (de szép szó) van videokamera is. Szóval? Egyébként nem szidta a kormányt csak a vén k...át. De azért kormányunknak nem elhanyagolható a szerepe. Ebben sem! (Megjegyzem annak idején a zsidók elhurcolásakor sem volt ítélet. Az eredményt tudjuk.)
csipetke
@Nessy: 13:15 Civil önkéntes vagy?Na ez már súlyosbító tényező.Majd jól felkerülsz a Soros-bérenc listára oszt nézhecc...:)))
Nessy
@advocat: Pártunk és kormányunk a legősibb tulajdonságokat, a félelmet, és a másik gyűlöletét ébresztette föl. Ennek a következményei beláthatatlanok. Ezt már régen is mondtuk többen. Ezekben az atrocitásokban annyi szerepe van a kormánynak, hogy egyre gyakoribbak lesznek. Hiszen itt is egyre gyakoribb a bunkóság, a nem azonos véleményen lévők szidalmazása. Hogy melyik oldalról? Tessék visszaolvasni egy két kommentet.
lampa laz
@emerencia: Hasonló élményben nekem is volt részem. Mi felnőttek is rácsodálkoztunk a kislány bőrszínére és hajacskájára, de csak mert akkor még ritkaság volt nálunk az ilyen látvány. A gyerekek imádták a suliban, mert más volt mint ők, de ez a másság akkor egész más volt, a szeretetről és az elfogadásról szólt, ma viszont a kirekesztésről, gyűlöletről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.