Az író szerint a Fidesz diktatúrájának csak az idő szabhat gátat, az ellenzék nem. A Klubrádió reggeli műsorában Ungváry Rudolf azt mondta, a szombati tüntetés semmit sem ért. Örülni lehet persze, hogy ennyi ember elment, de a tömeg jól nevelt, szinte naiv volt, abból pedig, amit a szónokok mondtak, a gyakorlati politikai cselekvés szempontjából semmi sem következik, holott a helyzet végzetes. Ungváry Rudolf szerint a kultúra szempontjából két tömbből áll az ország, és csak az egyikre hatott a Fidesz gyűlöletkampánya, arra, amelyet régebben úgy neveztek, hogy keletiesebb. A baloldali liberálisok jelentős része a kulturális különbségeket nem kezeli az értékén. A Fidesz migránsellenes technikája ugyanaz, mint egykor a zsidóellenes volt, de az ellenzék nem tud harcolni az ország másik fele ellen, nem tud teljesen független lenni a másik tömbtől, ami borzasztó helyzet, mert az ilyen különbségek néha életveszélyesekké válnak. Ungváry Rudolf szerint az Orbán-rendszer...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ha nem történik valami csoda, az egész ország megy a levesbe! Isten óvd meg a magyart!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Istvántóth: Kerestem a fenti idopontban hsz-t, de nincsen. Mire vonatkozott a 04.08-as utalasod?
Istvántóth
@karma1: Az nem lesz elegendő érvelés hogy " megvédtem az osztálypénzt nehogy más ellopoja ezért eltettem ."
karma1
@Istvántóth: Hat ez valoban egy oriasi duma volt a tanartol. De allitolag visszarakta a penzt, de mar nem ment vissza a suliba tanitani (ha jol emlexem)
Istvántóth
@karma1: azt nem tudom tanít vagy mi ,de nem emeltek vádat az biztos .
Istvántóth
@karma1: 04.08 A 2018. évi Magyar parlamenti választások .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.