Belgium volt miniszterelnöke eddig se ápolt jó kapcsolatot a magyar kormánnyal, valószínűleg ezután sem fog. Az elhangzottakra minden párt reagálhatott, így tett többek közt Guy Verhofstadt, Belgium korábbi miniszterelnöke is, aki korábban már több alkalommal nyíltan nekiment Orbán Viktornak és a magyar kormánynak. A retorikáján ezúttal sem változtatott, túlfűtött felszólalásában hosszasan beszélt arról, elfogadhatatlan, ami Lengyelországban és Magyarországban zajlik. Látjuk, milyen események következnek be. A magyar választásokat megfélemlítő, xenofób retorika jellemezte, a finanszírozása pedig homályos. Ezt az EBESZ írta le. Ugyanazt látták, mint Putyin megválasztásakor – fogalmazott Verhofstadt. A Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) frakcióvezetője kijelentette, illiberális államoknak nincs és nem is lesz helye az unióban. Valamit kell cselekednünk. Ezt az aberrációt Magyarországon fel kell számolni, kénytelenek vagyunk lépni. Mondjuk ki, nem voltunk...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
O csak realis... Ha nem figyelnek fel a mondandojara, akkor az Unio maga assa meg a sajat sirgodret...
Dehat Ungvary Rudolf is megmondta: az Uniobol azert nem zarjak ki orbant, mert sok szavazasnal eppen jol jon a szavazata, vagyis az Unio maga pont olyan szarul van felepitve, mint egy nemzetallam szepen autoriterre valo kormanya...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
O csak realis... Ha nem figyelnek fel a mondandojara, akkor az Unio maga assa meg a sajat sirgodret...
Dehat Ungvary Rudolf is megmondta: az Uniobol azert nem zarjak ki orbant, mert sok szavazasnal eppen jol jon a szavazata, vagyis az Unio maga pont olyan szarul van felepitve, mint egy nemzetallam szepen autoriterre valo kormanya...
png
Václav Havel: „Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de Európát is!”

Ezt 2002-ben mondta. Felfogod ezt, te EU-s szutyok - bár aki havonta tízmilliót keres, ott felvetődik a kérdés, hogy érdekli ezeket bármi, a saját gazdagodásukon kívül?
16 évvel ezelőtt megmondta, ti meg pénzelitek, mert nem tudjátok, vagy nem akarjátok megérteni, hogy mi is történik itt valójában.
Kéz kezet mos?
Utánunk a vízözön?

Menjetek a picsába MIND !!!
karma1
Hol volt Ungvary masfel-ket evvel ezelott??? Miert nem kongatta mar akkor vadul a veszharangot?
emerencia
@karma1: Ungvárytól függetlenül is tisztában voltunk/vagyunk ezzel. Ez az EU sötét oldala viszont az EU nélkül orbán még jobban elszabadulna a belmagyar lakosság többségének tönkretételében.
Commenter
@png: Mon Dieu, hát nálad már tegnap betelt az a bizonyos pohár, sőt túl is csordult, meg elszakadt a cérna.Nálam is már jó régen...és hiába üvöltünk itt, meg hiába ordít Verhofstadt,(bedankt érte és merci) de ez kevés. Nézd meg Faraget ő nem üvölt hanem vihorászik mint a tejbetök, mert a briteknek már kvázi mindegy hogy mi lesz velünk a brexit után. Már a németek se védenek bennünket, pedig ennek a szenyládának és ocsmány rezsimjének most már csak kivülről és gazdasági alapon lehet S.O.S. kitekerni a nyakát. Ha megvárja az EU hogy saját magát betonozza még jobban be a rezsim és a temérdek felvett, az államadósság miatt lavinává növekedett hógolyó söpörje végül el, akkor nekünk végünk! És beláthatatlan időkre végünk.
Clavigo
@Shikari: Allergia szezon van...Ha tüsszentened kell,,azért húzd ki a fejedet Orbán seggéből.
Commenter
@png: ez Verhofstadt egy tavalyi "kirohanása ov ellen de ma aktuálisabb mint valaha.

www.youtube.com/watch?v=nIlIELmX4eg

A tegnapi dühös felszólalását nem találtam..(még)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.