„Lehet, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy felborult,” mondta a balhézó LMP-s. „Lehet, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy felborult” – mondta Sallai Róbert Benedek kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, arra kérdésre válaszolva, hogy megütötte-e szombaton Hadházy Ákost. Sallai szerint nem úgy sikerült a kampány, ahogy szerették volna, ezért ment a fejébe a vér. „Garantáltan nem. Erre teljes garanciát tudok vállalni” – válaszolta Rónai Egonnak arra a kérdésére, hogy ő-e a fideszes vakond a pártban. Sallai Róbert Benedek ismét leszögezte: nem mond le titkári posztjáról, és nem lép ki a pártból sem. Hozzátette: ha kizárják az LMP-ből, elfogadja azt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hadházy nagyon benézte?

Tartok tőle, hogy még nagyon sokan voltak így vele

Sajtóbeszámolók szerint „Sallai Róbert Benedek kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egon vendége volt”. Természetesen szóba került, hogy is történtek a dolgok Hadházy-val. Ennek kapcsán kifejtette, hogy szerinte Hadházy „egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt”!
Nos úgy vélem, ebben lehet valami! Bár meg kell jegyezzem Hadházy sem ártatlan ebben, azért az el kellett volna gondolkoztassa, hogy a Szakasits unoka (SchifferAndrás, leendő alkotmánybíra) a párt arca és, hogy a derék Hóbagoly-II (Róna Péter, nem közgazdász, hanem történész) az ideológusa! =))
emerencia
Az LMP mindig is erről szólt. Nincs összhangban a külcsín és a belbecs. A jobb emberek ebbe belelátván legfeljebb csak ideig, óráig bírják elviselni. Még a mi itteni Bélánk is az ország elhagyásán gondolkozik pedig ő aztán igazán elhivatott LMP-s (volt?)
szép új világ
"Hadházy rossz pártba jött" - Na kérem, hát ez szó szerint igaz!
Pálinkás Pál
@emerencia: A bejla csak színleg volt lmp.-s...igazi fideszes rejtett bomba!!!Ha nincs igazam,akkor pedig ellátásra váró elmebeteg!!
szaboria1
Sallai ha rossza a párt akkor el lehet menni.
RonaGyuri
egy igencsak érdekes felvetés egy barátomtól: no és mi van a Demeter Mártával???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.