A Fenyő-gyilkosság után nem sokkal felröppent a pletyka, hogy Gyárfás Tamás lehetett a felbujtó. Miért most vették újra elő a megoldatlan esetet? Kegyvesztett lett, esetleg felesleges kolonc? Fenyő János milliárdos médiavállalkozót 1998 február 11-én gyilkolták meg Budapest II. kerületében, a Margit körút és a Margit utca sarkán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Azt eddig is tudtuk,hogy orbán egy érdekember.Ha valaki már nem hoz hasznot,vagy kellemetlenné vált,azt eldobta,mint a műsoros papírzsebkendőt.
nezelodo
Valaki el akarja oszlatni a pletykákat, mielőtt elmegy szürke senkinek.
csipetke
Azt eddig is tudtuk,hogy orbán egy érdekember.Ha valaki már nem hoz hasznot,vagy kellemetlenné vált,azt eldobta,mint a műsoros papírzsebkendőt.
ittott
bizony bizony mondom Néktek.: ki ne essetek a dictator kegyiből, mert a halálsoron végzitek. kereszten. HÁLA ISTENNEK. mondom én.
JAJMÁR
"kegyvesztett, vagy felesleges.." - esetleg bűnös?
Az a legnagyobb baj ezzel a rendszerrel, hogy még a gyilkosokban is kételkedik az ember. Már hogyne kételkedne, hiszen senkire sincs ráírva, és nem is mindegyik - ööö bocsi, általában nem - járnak kendőbe tekerve!
papa.49
A fene se tudja mi itt az igazság, de az biztos valakinek nagyon útjában volt a Fenyő ...
nezelodo
Az első királyság alatt a már feleslegessé vált barátnak szerencséje volt, eljátszotta az akkori propaganda, hogy megszökött az illető, volt egy kis maradék szégyenlőssége még. Ma már nincs kegyelem, mert túl nagy a felhatalmazás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.