A kormányt kötelezi a választók döntése – jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról szólva M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi: a kormányt kötelezi a választók döntése

Bakondi György. Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Mint mondta, Magyarország szembeszáll a homogén nemzetállami törekvések korlátozására vagy felszámolására irányuló törekvésekkel, bárhonnan érkezzenek is azok. Hangsúlyozta, hogy ebben a küzdelemben Lengyelországgal "együtt vagyunk" a liberális, migránsbarát erők célkeresztjében.

A főtanácsadó megjegyezte: az Európai Parlamentben egy olyan javaslat tárgyalása kezdődött a héten, amely az európai értékek eszközeiként akár a magyar kormány ellen aktívan tevékenykedő civil szervezeteket is finanszírozhatna az Európai Unió.

Így a nemzetállamok által létrehozott EU magukat a nemzetállamokat támadhatná

- tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György arról is beszélt:

nem csillapodik az Európába irányuló illegális migráció, a görög-török szárazföldi határon egyre többen jutnak az EU-ba, ami felveti a kérdést, hogy Törökország olyan hatékonyan védi-e határait, mint azt az unióval kötött megállapodásban vállalta.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki reménykedik még itt abban, hogy a kétharmados, megkérdőjelezhetetlen hatalom megszerzése a konszolidáció irányába tolja az országot? Najó, akkor vágjuk a fát, toljuk a talicskát, s a haza fényre derül. Ja, nem. Az innentől kezdve jódarabig sehova nem derül, meg mondjuk nem is mindenki képezi a haza részét, csak azok, akiket kétharmadosék arra érdemesnek tartanak. Mindenki megnyugodhat most már, választási eredmény ide vagy oda: nem hozzák nyilvánosságra az OLAF-jelentést. Igen, persze, hogyne. Sértené a nyomozás érdekeit, véli az adatvédelmi biztos. Jól van akkor. Hacsak nem a konszolidáció az új neve a rablás, mocskolás, hazudozás, hülyítés együttesének. Szerintem ezek együttesének fidesz a neve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ki reménykedik még itt abban, hogy a kétharmados, megkérdőjelezhetetlen hatalom megszerzése a konszolidáció irányába tolja az országot? Najó, akkor vágjuk a fát, toljuk a talicskát, s a haza fényre derül. Ja, nem. Az innentől kezdve jódarabig sehova nem derül, meg mondjuk nem is mindenki képezi a haza részét, csak azok, akiket kétharmadosék arra érdemesnek tartanak. Mindenki megnyugodhat most már, választási eredmény ide vagy oda: nem hozzák nyilvánosságra az OLAF-jelentést. Igen, persze, hogyne. Sértené a nyomozás érdekeit, véli az adatvédelmi biztos. Jól van akkor. Hacsak nem a konszolidáció az új neve a rablás, mocskolás, hazudozás, hülyítés együttesének. Szerintem ezek együttesének fidesz a neve.
Qqberci
Bakondi talált egy jól fizető segget, ragaszkodik hozzá...
justhpeter
Bakondi, Németh, Kósa - a kormány értelmi centruma.
Eladott Ország
2 824 206 fő 49.27 %. A fideszes matek 2/3-os többsége kötelez. Bakondi György aki már határőrnek is hülye volt, Orbán Viktor Horvátországból hazalógó lúdtalpát markolja két migránslátás között . Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
png
Lopjatok!
"Még, még, még, még, még, ennyi nem elég."
Borsodi
Melyik választók a semmi 1200 000 amit plusz kaptak ez a senkik szavazata.Aztán az Ukrán Román szavazatok és a pénzért csomagokért vett szavazatok a mély szegénységben élőktől.A be nem bizonyított szavazási csalásokról már nem is beszélve.Demokratikus választás volt egyenlő esélyekkel,nem manipulálták a népet.Az utcán a Magyar emberek azért tüntetnek mert jó idő van,külföldre meg kalandvágyból mentek dolgozni.Sok fiatal meg azért szül külföldön, mert éppen ott volt.
png
Trianon 2.0

Csak most nem az ország területeit, hanem az ország lakosságát csatolják el.
Eladott Ország
@png: m.cdn.blog.hu/vi/vilagnezet/image/lop%C3%A1s%20vs%20ad%C3%B3.jpg
Az ország lakosságának elcsatolásán kívül az ország pénzét is elcsatolják, az utolsó vasig.
Qqberci
@Eladott Ország: A javadat akarják. Mindet...
Eladott Ország
@Qqberci: kolozsvaros.com/2016/03/13/csordaba-tomorulnek-es-a-javadat-akarjak/
Csordába tömörülnek és a javadat akarják. Le van szarva a keleti nyitás, a gigaberuházások, az államadósság csökkenése, az uniós szabadságharc valamennyi szimbolikus vívmánya. Az emberek zöme már pontosan látja, hogy a propaganda és mindennapi tapasztalatai köszönőviszonyban nincsenek egymással. Amint kényes kérdésekre kerül a sor, az urak menekülnek, vetítenek, migránsoznak és megoldások hiányában erőt fitogtatva tolják a hatalmi játszmák megtörésre, lejáratásra irányuló legocsmányabb módszereit. Már csak ennyi telik tőlük, ezért tömörülnek falkába, csordába akár szombaton is, ezért ordítanak, vicsorognak, rázzák az öklüket. De amint egyedül maradnak, rettegnek. Ők azok, és még mindig pofátlanul, gátlástalanul a javunkat akarják. Ne adjuk oda nekik.
Eladott Ország
@advocat: Csak a pontosság kedvéért. 2 824 206 fő 49.27 %. ( fidesz. koleszszobai társak szövetsége) a házi pálesz és töpörtyű erejéig. A büdös zokni szintjéig szocializálódott hülye gyerekek szövetsége.
Eladott Ország
@Shikari: Nem magunkhoz kell mérni, hanem a régiós társakhoz, őket is ánuszrózsán csókoljuk. A mag Európához történő felzárkózás csak álom maradt. Csak így tovább a Lenini úton.
2.bp.blogspot.com/-6RJz0B6g75I/VSbKfOVl5FI/AAAAAAAAkNY/bTCf8604v0U/s1600/0.png
"Lenyin zsil, Lenyin zsiv, Lenyin bugyet zsity...
Eladott Ország
@Shikari: Jelenleg ebből az országból nem csak a migránsok, hanem a fiatalok, az aktív dolgozók is elmenekülnek. A választási csalás után pedig csak nőtt az elvándorlási kedv. Az kevés ha csak a fidesz bűnöző tolvaj bűnbanda és sleppje őrzi meg az identitását. A végén nem lesz aki megtermelje az identitását megőrző, fidesz oligarchák gyerekeinek az ingyen tankönyvet sem.
png
@Eladott Ország: Csak az "ánuszrózsa" szó miatt lájkoltalak.
Nemrég írtam le életemben először, hogy "filctoll", ezért nagyon érzékeny vagyok az olyan különleges szavakra, amiket lehet, hogy sosem írtam le eddig az életemben.

Lehet, hogy a többivel is egyetértek, amit írtál, de igazából azok csak szavak: www.youtube.com/watch?v=MMCo01K16kk
Eladott Ország
@Shikari: a Fidesz-kormány három év alatt 22 milliárd forintot szórt el migrációs nemzeti konzultációkra és népszavazásra, közben folyamatosan zajlottak a betelepítések.
EZ MAJDNEM A KVÓTA DUPLÁJA. Az uniós kvóták szerint 1294 migránst kellene befogadnia Magyarországnak, ezzel szemben az elmúlt években 2300 embert telepítettek be, tehát Orbán Viktor bőven túlteljesítette a kvóták követeléseit, miközben itthon milliárdokból reklámozta az ellenkezőjét, hiszterizálva a társadalmat. 20000 migránst fogadtak be Orbánék, pénzért és utána jönnek még a családtagok. A migránsok Magyarországon tartására külön katonai alakulatot kellene fenntartani. Te beszélsz mellé.
Eladott Ország
@Shikari: Nos a letelepedési kötvényt meg vissza kell fizetni kamattal, mely magasabb mintha a hitelt nemzetközi piacon vettük volna fel. A letelepedési kötvénnyel, a kleptokrata fidesz egész Európára ráengedte, a terroristákat, bűnözőket, ami ellen teli pofával óbégat. Más országban a letelepedési kötvényt nem kell visszafizetni, mert aki kapja azt kitüntetésnek veszi.
Eladott Ország
@Shikari: Igen milliárdos veszteség az államnak, milliárdos nyereség a fidesz bűnbandának. Demokráciákban börtön jár az ilyen üzletpolitikáért. Gyalázat amit ez a fidesz bűnbanda meg mer tenni az országban! Legközelebb az okfejtéseidet a fidesz pártközpontban vagy a narancskeltetőben fejtsed ki ne itt.
Eladott Ország
@Shikari: Ne tartsál szemináriumot b*zdmeg!
tudode
Hogy mit kell kiállnia ennek a GALERINEK!!!
.
Állandóan .. T Á M A D J Á K ... és még mindig itt lihegnek a DEMOKRÁCIA DEFICITJÜKKEL!
.
Ezeket, AZT VIZIONÁLTÁK, hogy már a Horn kormány is .. T Á M A D J A, oszt' mégse!
.
Ez a fránya .. V I L Á G H Á L Ó .. emlékszik arra, hogy LEGKIFIZETŐDŐBB védekezési módszer .. a ... r é p á j u k k a l ... való... T Á MA D Á S :
.
---- 5. Orbán-kormány (1998–2002)
www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_520_a_magyar_politikai_rendszer/ch02s05.html
.
Részlet a cikkből:
.
(...) """ A nyár végén a legnagyobb kormányzó párt egykori gazdasági igazgatója került az adóhatóság élére, az ellenzéki sajtóban a Fidesz-közelinek tartott cégek korábbi vitatott ügyeiről szóltak a híradások.
.
A támadásra ellentámadás volt a válasz: augusztus 25-én Orbán miniszterelnök a Fidesz országos választmányi ülésén bejelentette, hogy közpénzekből törvénysértő, titkos eszközökkel megfigyelték a Horn-kormány alatt a párt vezetőit – ezzel vette kezdetét az évekig elhúzódó úgynevezett megfigyelési ügy. A téma vizsgálatára alapított bizottságban a kormányfőnek nem sikerült igazolnia az állításokat.""" (...)
.
Ezeket MINDIG BÁNCSÁK és még mindig ITT ÉLŐSKÖDNEK még a kódisokon is!
.
Az a bukéja ENNEK a .. r é m t ö r t é n e t n e k, hogy kétmillió körül a ZÁLLAMPOLGÁROK beveszik a .. G A Z D I T Ó L, hogy MI LESZ, HA Ő NEM LESZ, de arról a FRANCOS KATONA nem mesél, hogy .. M I L Y E N... M Ó D O N .. tervezi KIBELEZNI az országot, a Bakondihoz hasonló .. v i s s z h a n g o k k a l!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.