Az adatvédelmi biztos attól tart, hogy sértené a nyomozás érdekeit. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság azután kezdte vizsgálni, hogy miért nem nyilvános az Elios-botrányt feltáró jelentés, hogy Tényi István bejelentést tett. Az ügyészség kezelésében lévő ajánlás a büntetőeljárásban feljelentésnek minősül, így Péterfalvi szerint annak megismerésére a vonatkozó jogszabály rendelkezéseit kell alkalmazni. Az OLAF főigazgatója tavaly december 22-én tett javaslatot arra, hogy a magyar ügyészség költségvetési csalás miatt indítson eljárást az Elios Zrt. által megvalósított, az Európai Kohéziós Alapból támogatott magyarországi közvilágítási projektek miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
Állítólag az OLAF jelentés már önmagában egy vádirat.
Persze, ha a nyomozás érdekei úgy kívánják, hogy ne legyen vádemelés, akkor tényleg felesleges tájékoztatni a zembereket. Azok csak féljenek Sorostól, meg a migráncsoktól.
RonaGyuri
nincs itt semmi érdekes; ismét egy egyértelmű bizonyíték arra, hogy Péterfalvi is egy ócska pártkatona! =))
Hellcat
Hogy sértené már bazdmeg amikor NINCS nyomozás.
Eladott Ország
Várható volt, hogy a bűnbanda ezt meg fogja lépni ! Remélem azért előbb-utóbb börtönben rohadnak meg!
Eladott Ország
@RonaGyuri: Ezzel szemben van neki szép új BMW-je egyedi rendszámmal. Csak a rendszám 435 ezer forintba került. Péterfalvi szerint egy fillérbe sem, vagyis az adófizetőknek nem, de annyira jó reklám a NAIH-nak.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/pa.jpg
Péterfalvi egyike azoknak az egykor szépreményű, nagy tudású közéleti személyiségeknek, akik kritikátlanul befeküdtek a Fidesznek. Ez az állásfoglalása kb. olyan értékű, mint Pálinkás Józsefé, aki azért tette közzé a simizős, ejnye-nanázós levelét (444.hu/2017/04/18/p..., mert a külföldi tanácsadó testülete azzal fenyegette, hogy lemond, ha a CEU-ügyben nem nyilatkozik. De most engem nem is ez borít ki, hanem a közpénzből mértéktelenül elárasztott közhivatalok urizálása. Hogy egy közhivatal fontosnak tartja magát (vezetőjét) a tízmilliókért beszerzett, és évente milliókért (sofőr, garázs itt, garázs ott, üzemeltetési költségek) fenntartott szolgálati járművével is megkülönböztetni a köznéptől (akinek az adóbefizetései teremtik meg ennek az pénzügyi fedezetét.)
Nemrég láttam a Bakonyban (Pénzesgyőrben) a KELLO-1 rendszámú autót. Ha valakinek kétsége lenne, hogy ki fia-borja a KELLO, olvassa el a honlapját (kello.hu/, az államosított tankönyvkiadás többszörösen csődöt mondott intézménye), vagy kérdezze meg pedagógus ismerőseit, kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
RonaGyuri
@Eladott Ország: nos azt, hogy Attila nagy-tudású lett volna, azt kontráznom kell, mert ismertem már a főiskolai "oktatósága" idején, s ütköztem vele mikor majtényiéknél sertepertélt. Egyiuke volt azoknak, akik már akkor jogászkodni próbáltak, miközben egy mukkot sem értett abból, amiről jogászkodott, de ő ezt még megérteni sem volt hajlandó! =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Nos, hogy Péterfalvi "nagytudású" azt átvitt értelemben mondtam.
444.hu/2016/03/17/peterfi-attila-azt-mondja-azert-foglalt-el-ket-helyet-a-bmw-jevel-hogy-ne-logjon-ki-a-kocsi-orra
Íme: Péterfalvi Attila azt mondja, azért foglalt el két helyet a BMW-jével, hogy ne lógjon ki a kocsi orra. "... Úgy ítélte meg, hogy ha egyetlen helyre áll, teljesen merőlegesen, akkor túlságosan kilóg az autó eleje, ... " Általános iskolai geometria ismétlés Péterfalvi Attilának
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3363/3493/original.jpg?w=600&h
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy geometriailag egy téglalapnak az átlója hosszabb vagy az oldala...
Nem akarok kicsinyeskedni, amikor a NAIH asszisztál a 4000 milliárdos paksi bővítés titkosításához, de miért a céges autóval hurcolássza az asszony seggét shoppingolni szabadnapon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.