Szerda délelőtt nyilvános meghallgatást tartott az Emberi Jogok Európai Bírósága a magyar tranzitzónás fogvatartás ügyében. A pert még 2015 őszén kezdeményezték a Magyar Helsinki Bizottság menedékkérő ügyfelei.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No libsikéim...gyors indoklást...mi köze van a bíróságnak hogy magyarország mit csinál a területén...azokkal akik nem tartják be a törvényeket...mert lehet itt bírálni a rendeleteket,de egyelőre az a törvény hogy nem uniós állampolgár csak útlevéllel...vagy útlevéllel vizummal léphet be...ha ez nem teljesül,akkor bizony törvényt sértett!!!
36
Mi is a gond azzal a határőrizettel, amit Fletó és társai feloszlattak? Fletónak és a többieknek kellene ezért most(nem Strasbourgban), hanem Magyarországon bíróság előtt felelnie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.