„Ugyanazt kell csinálni, amit a Fidesz csinált a 2002-es vereség után. Az ellenzéknek meg kell szervezni a maga civil hátországát. Ebben magam is részt szeretnék venni. Meg kell teremtsük – Bibó István szavaival élve – a szabadság kis köreit. Persze ma nehezebb egyesületeket gründolni, mint 2002-ben, mert akkor nem kellett félni a hatalomtól, most viszont sokan – vállalkozók, hivatalnokok, a hivataloktól függő magánemberek – tartanak a megtorlástól”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: png
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
"akkor nem kellett félni a hatalomtól, most viszont sokan – vállalkozók, hivatalnokok, a hivataloktól függő magánemberek – tartanak a megtorlástól”

Nézd végig, csak úgy van értelme: www.youtube.com/watch?v=hbe3CQamF8k

Mellár Tamás a bizonyíték rá, hogy a megfélemlítés csak annyira erős, amennyire a megfélemlített annak tartja; és csak addig tart, amíg a megfélemlített menekül.
eszegfu
@png: Teljesen igazad van!! Nagyon jó példázza a link is!
Eladott Ország
Ellenforradalmat nekik. Le kell aszfaltozni a vidéket is, hátha úgy eljut oda az "ellenzék"
i.pinimg.com/564x/55/3e/f6/553ef6eb0cd8157b04641be36bb98c3d--vw-bug-vw-beetles.jpg
Nem a politikusok jobbágyai vagyunk, akik elvárják, hogy feudalizmusban tengessék életüket, hanem a nép, amelyik társadalmat épít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.