Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai krimi néhány hátborzongató elemét. Szóval Gyárfás csak egy bábu, egy hasznos, szorgos hülye volt a NER hatalmi rendszerén belül. Gyárfásnál ebben a történetben sokkal sötétebb a Fidesz leszámolásának mechanikája! Ezek már régóta tudták, hogy Gyárfás érintett lehetett a Fenyő gyilkosságban. Az is lehet, hogy konkrétan ezzel zsarolták meg Gyárfást, aki a fenti eszmefuttatásra rácáfolva nem abban az értelemben volt hülye, hogy magától hajtotta végre a kívánságokat, hanem abban, hogy zsaroltatta magát.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
ner elvtársak, ha mulatkáznak... Ha jogos, ha nem...
lampa laz
"Aki nem része a NER-nek, vagy nem tartja magát annak, az is joggal tarthat a leszámolástól, de aki az - legyen ifjútörök számlagyáros, haveri vállalkozó, pályázati buherátor, kultmogul stb. - innentől tudnia kell, hogy hol a helye. És ezért sokkal rettenetesebb helyzetben van és lesz, mint az, aki NER rendszerén kívül kóvályog. Sajnáljuk őket?"...neeeeeeem!!!

Jó lesz látni mikor elkezdik felzabálni egymást.
png
A Fidesznek semmi mondanivalója sincs.
A Fidesz nem kormányoz.
A Fidesznek semmit nem számít az ország sorsa.

A Fidesz sem élni, sem meghalni nem hagy normálisan.
A Fidesz létrehozta az Állatfarmot.
Orbán beteg világa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.