A választások óta sokkal többen nézegetik a külföldi állásokat mint korábban. A közösségi oldalakon egyre gyakoribbak az olyan posztok, amelyekben íróik a külföldre költözést, a kinti munkavállalást fontolgatják. A külföldi munkák közvetítésével foglalkozó EuWorköt is jelentősen többen keresték meg az elmúlt héten, persze az, hogy egy érdeklődőből valóban külföldön munkát vállaló lesz-e, csak később derül ki. "Előző héten éppen négyszer annyian nézték meg naponta a weboldalunkat mint a korábbi időszakban. Kilencszázan szokták nézni az oldalunkat, de előző héten mindennap körülbelül 3600-an látogatták meg, ez természesen több regisztrációt is jelent, meg több telefonos érdeklődést is" - mondta Tanay Marcell, az EuWork ügyvezetője. Hozzátette: mindenképpen új, a korábbi választások utáni időszakokban eddig nem tapasztalt tendenciáról van szó.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezidáig 700 000 magyar hagyta el az országot Orbánék óta. Ez a tendencia igenis folytatódik méghozzá még durvább lesz. 2018 a tömeges kivándorlások éve lesz.
png
Orbán multimilliárdos, meg kezet csókolnak neki az agyhalottak, keresztbe.hosszába leszarja, hogy mi lesz Magyarország, a magyar emberek sorsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.