Az osztrák rendőrök szerint szinte bizonyos, hogy a szálak Magyarországra vezetnek.Kinek a holttestét találták meg a Fertő tóban? VV Fanni után más név is felmerült

Múlt pénteken egy fej nélküli női holttest torzóját találták meg a Fertő tó ausztriai részén. Később, mintegy 800 méterrel odébb a fej is előkerült, de a test olyan rossz állapotban van, hogy DNS-vizsgálat nélkül eddig nem sikerült megállapítani, hogy kit találtak meg a tóban.

A testen talált vágásnyomok egyértelműen arra utalnak, hogy a nő gyilkosság áldozata lett. 

A Bors azt írja zz osztrák lapok szerint szinte bizonyos, hogy a szálak Magyarországra vezetnek, ugyanis az ausztriai eltűnési eseteket már a hétvégén átnézték, és egyikkel sem tudták összefüggésbe hozni a holttestet. Két kiemelt magyarországi bűntény azonban kapcsolatba hozható a maradványokkal. Az egyik VV Fanni eltűnése, illetve a rendőrség szerint feltételezett halála volt, ám a DNS-vizsgálat egyértelműen kimondta: nem Fannit találták meg.

A másik lehetséges szál a darnózseli hentes esete, akit azzal vádoltak, hogy megölte és a ház pincéjében ledarálta gyógytornász nejét. A férfit végül felmentette a bíróság, mert nem sikerült rábizonyítani, hogy ő ölte meg az asszonyt. A kertben ugyan találtak egy női holttestből származó tüdőt és szívet, 2016-ban mégis felmentette a bíróság, mert a sósavval szétroncsolt szervekről nem lehetett száz százalékban kimonda­ni, hogy a feleségéé voltak. Az ügyet most tárgyalják újra a Bors szerint.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Úristen! A kertben "találtak egy női holttestből származó tüdőt és szívet" Aztán hogy is van ez? Olyan gyakori, hogy a kertben előfordul ilyesmi? Vajon megkérdezték-e az urat, hogy mégis mi ez? Lehet, hogy megelégedtek egy rövid válasszal: nem tudom!
Istvántóth
Na mennyen innen ! Maga szabad ! De azt tudja hogy a szerveket nem viheti el .
papa.49
Valakiknek nagyon ,,értékes,, ez a volt szexipari munkás !!!
verőce21
"A kertben ugyan találtak egy női holttestből származó tüdőt és szívet, 2016-ban mégis felmentette a bíróság, mert a sósavval szétroncsolt szervekről nem lehetett száz százalékban kimonda­ni, hogy a feleségéé voltak." - de azt sem lehetett kizárni, hogy emberi szervezetből való? Miért van sósavval "szétmaratva"? Más szervkereskedő nehogy felhasználja?
Miért van szabadlábon? Másik asszonykeresőben van éppen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.