Jobb és becsületesebb Magyarországot szeretne. 2018. 04. 18. 21:52 Újabb tüntetés lesz szombaton Budapesten és az ország több városában. Az eseményre megint hatalmas az érdeklődés, a tüntetőknek pedig Hernádi Judit színésznő is üzent:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Judit erzelmeiben, elveiben mindig egyenes, gerinces volt - feludules latni a sok seggnyalova valt szinesz es celeb kozott az o kitartasat. (Eveken keresztul oszlopos tagja volt a Heti Hetesnek).
Nem lett ezzel a kijelentesevel konnyebb az elete - sot...

Meg tobb hiteles ember megszolalasa kellene...
karma1
Judit erzelmeiben, elveiben mindig egyenes, gerinces volt - feludules latni a sok seggnyalova valt szinesz es celeb kozott az o kitartasat. (Eveken keresztul oszlopos tagja volt a Heti Hetesnek).
Nem lett ezzel a kijelentesevel konnyebb az elete - sot...

Meg tobb hiteles ember megszolalasa kellene...
emerencia
@karma1: Valaha a művészek sokat jártak a szegényebb emberek közé és közvetítették az értékeket azoknak akik ezt az élményt maguktól képtelenek lettek volna megfizetni. Éppen a költészet napján jutott eszembe, hogy anno munkaidő után egy nem túl ismert színész (valami Lakatos, ha jól emlékszem) olyan József Attila műsort rittyentett nekünk pantomimmal ötvözve, hogy beleborzongtunk. ('80-as évek eleje) Ma már a legtöbb multinál és a nagyvállalatnál csak bulizós, lerészegedős csapatépítés folyik... Soha nem felejtem el, hogy a KISZ-es ingyen színházbérlet eleinte senkinek nem kellett ezért mentem én el vele. (Nekem sem volt busás jövedelmem.) Aztán meséltem róla ennek, annak... Volt aki dühösen vitte el a bérletet majd másnap be nem állt a szája. Mesélte a látottakat. Később már vita volt, hogy ki mehet el a jobb darabokra. Manapság már csak álmodhatunk pl. színházi élményről...
csipetke
Nem csalódtam Hernádiban.A videó alatt volt egy rövid cikk,ami eltűnt,nem is találom sehol.Ebben 1-2 mondatot sikerült elolvasni,azt írja,hogy Szlovákiában kormányt buktatott a tömeg.Valószínűleg azoknak van gerincük.Ezeknek meg nincs.Pontosan tudják,hogy a magyar sajnos tényleg olyan,mint a birka,csak tűr,és tűr.Viszont ez volt Romániában is,Ceausecuval.Ők se tűrtek a végtelenségig...
1magyar
De a többség, akiket érdekel a haza sorsa, a rendre szavaztak nem káoszra, drágám!
karma1
@1magyar Mert a NER ugyebar a megtestesult rend, ugyebar...
Tenyleg kezeltesd magad, nagyon raszorulsz...
Nemsokara csak te meg orban maradtok az orsszzagban, mert mindenki elhuz kulfoldre abbol a kurva nagy rendbol...
Mikor fogod fel vegre, hogy nem lesz ember, aki megtermelje a nyugdijjarulekokat, aki kitermelje azt a penzt, amit Paksra kell visszafizetni, amit a kinai kolcsonre kell fizetni, es foleg hol lesz meg az az iszonyuan sok penz, amivel mar iden marciustol el kellett kezdeni visszafizetni azoknak a migransoknak a letelepedesi kotvenyet, akik 2013-ban kolcsonoztek az allamnak horribilis penzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.