Ma beszéltem egy barátommal, aki kb. 2012 óta folyamatosan istápolja, eteti, ruházza a hajléktalanokat, sokszor adósságba verve önmagát, befejezi. Május végéig még teljesíti, amit vállalt, utána vége. Több ismerősöm a házát, cégét árulja és amint túladnak rajtuk, elmennek. Egészségügyes ismerőseim hagynak hátra családot, gyereket, és mennek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez már régen nyilvánvalóvá vált.Csak az marad,aki bármilyen okból nem mehet.Idős szülő ápolása,ilyen-olyan családi okok,de ezek előbb utóbb megoldódnak,és az akadályoztatottak is elhúznak.Sajnos ezt az országot élhetetlenné tette a fidesz.Ez az uszítás,gyűlölködés országa lett,ahol tulajdonképp mindent tönkre hagytak menni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez már régen nyilvánvalóvá vált.Csak az marad,aki bármilyen okból nem mehet.Idős szülő ápolása,ilyen-olyan családi okok,de ezek előbb utóbb megoldódnak,és az akadályoztatottak is elhúznak.Sajnos ezt az országot élhetetlenné tette a fidesz.Ez az uszítás,gyűlölködés országa lett,ahol tulajdonképp mindent tönkre hagytak menni...
Equus1
28 év szabadrablása, amiből a legarcátlanabb az utóbbi 8 év. És most még alsóhangon 4 év... közben a biológiai óra mindenkiben ketyeg. Egyik haverom bölcsész diplomája mellett már szépen kitanulta a lakatosmeterséget. Már csak arra vár, h kéttannyelvű iskolában jövőre érettségizzen a lánya, aki zongorázni, fuvolázni megtanult, hegedülni most tanul, aztán léc... minél messzebb...
Madácsi Pali
@Shikari: és megismétlitek az Eszak Koreai gazdasági csodát, legyőzve a világot!
kereső
@Shikari: 08:14, akkor ki fog rátok szavazni,hogy világméretű győzelmet arassatok ismét?
justhpeter
@Shikari: Ennyit értettél meg a világból. mert aki nem Orbán seggéből látja a perspektívát, az elmegy. De a többi itt marad a legnagyobb örömödre.
Eriksson
Ha mindenki elmegy, legalább csend lesz.
Istvántóth
@Shikari: Mekkora egy tulok vagy te bakker és ti nevezitek magatokat nacionalista nemzeti érzelműnek ? A hozzászólásaid alapján te Magyargyűlölő vagy . _Te bukaresti Román vagy ?
karma1
@Istvántóth: Talalt, sullyed,...:o)))) 10.03-ra...:o)))
Hellcat
Elmennek az értelme fiatalok és munkavállalók, maradnak a buta fideszesek akiket erzsébet utalvánnyal meg lehet vásárolni...nyugdíjasok nagyja meg a munkakerülő szarháziak. Sok eltartott kevés eltartóra...EU-s pénzcsak elzáródik nemsoká aztán majd lehet pislogni hogy omlik össze az ország, mert a kisvasút, a stadionok, a 11 kilátó Tyukodon, a sík bobpálya és a sok hasonló szar amire EU-s milliárdok mentek el NEM TERMELNEK HASZNOT. Aztán lehet mellé fizetni hatlama orosz meg kínai hiteleket meg a 20-30 ezer kötvényesnek vissza a pénzt (akik ugye nincsenek itt azóta egy kurva forint adóval nem járultak hozzá az ország előrelépéséhez)...nem is baj ha akkor amikor beüt ez akkor a fidesz lesz kormányon.
Istvántóth
@Shikari: Ha normál lennél nem hozsonnázni kéne rajta hanem szomorkodni ha egy honfitársad el kényszerül hagyni a szülőföldjét . Nemde ?
Istvántóth
@Shikari: Oké értem !
Szerintem most zárjuk le ezt a vitát mert sehová nem vezet .
Én nem tudom mit kellett volna csinálni ,ellentétben veled mert te tudod .
Szólásszabadság van ( remélem ) tehát azt írsz amit akarsz ,jogod van hozzá ,
Egy kérésem viszont van . Általánosságban szólj hozzá a témákhoz ,ne kárörvendj a Magyar ellen ( akit balsors régen tép ), ne uszíts és ne kelts rossz hangulatot . Elég nagy a baj már így is sajnos .
kereső
@Shikari: 09:49, az lesz.Csak meg ne bánd a "jótanácsodat"!
Hellcat
@Shikari: (10:10) Először is 47% nem a többség,de mind1 mert ez is egy elcsalt eredmény, másodszor pedig El lehet menni? Mivan bazdmeg most már Gyurcsányt idézel? Elzavarod honfitársaidat aki nem ért veled egyet? Hát ki a fasznak képzeled te magad bazdmeg?
Nessy
@Hellcat: Én már feladtam a matek oktatást. Ez a fidesz matek, ma ez a trendi.
Az természetes, hogy itt még mindenki leírhatja a véleményét.
Az viszont nem az, hogy akinek más a véleménye annak alpári stílusban válaszolnak, De hát a "stílus az ember!"
csipetke
@Istvántóth: 10:03 Én is arra tippeltem,hogy román,az agyatlan durbinccsal együtt.Igazi magyar ember nem ennyire idióta...Hiába írsz neki bármit,elmebeteg módon fújja a magáét,de ha normális stílusban tenné,nem is tűnne fel,de ez arrogáns,pökhendi elmeroggyant.Már nemigen áll vele szóba senki..
papa.49
@csipetke: Ha elfogy a suska, egy pillanatig se maradnak itt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.