Ügyvédje is megerősítette, hogy vallomást tett Gyárfás Tamás, akit kedd délután vettek őrizetbe a rendőrök annak gyanújával, hogy ő adott utasítást Fenyő János médiacézár meggyilkolására.

Részletes vallomást tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését Gyárfás Tamás, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy ő volt a felbujtó Fenyő János médiavállalkozó 20 évvel ezelőtti kivégzésekor.

A Bors szerint a

Fenyő-ügyben újraindított nyomozást ugyanakkor maga Gyárfás Tamás gyorsította fel, amikor egy őt zsaroló hangfelvétellel állítólag besétált a rendőrségre.

A lap szerint elfogása is időzített lehetett, a Nemzetközi Úszószövetség alelnökét titkosszolgálati módszerekkel figyelhették, így arról is tudhattak, hogy szerdán Kí­nába utazott volna a pekingi Szinkronúszó Vi­lág­kupára.

Gyárfás után lehetnek még újabb gyanúsítottak

Kovács Lajos, a döglött ügyek osztályának egykori vezetője a lapnak azt mondta, hogy több kérdés még tisztázatlan,

így Portik Tamás, Jozef Rohác és Gyárfás Tamás mellett lehet még az ügynek gyanúsítottja.

A Blikknek Sándor István, a Papa néven ismert exnyomozó azt mondta, a Fenyő-gyilkosság után két héttel leadott jelentésében benne volt az ügy megoldása, ami nagyban hasonlít ahhoz, amit most a hírekben hallani lehet.

A Fenyő-gyilkosságban is nyomozó egykori rendőr szerint több mint száz „beépített” embere dolgozott az utcán és információi jónak bizonyultak akkor is.

Cikk- és címlapkép: YouTube/Hír TV

(Blikk, Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az összelopott vagyonának is utána néznék. Meg ha már a villájába bejáratos a rendőrség ajánlom figyelmükbe a víz-gáz, és villanyórát. Lehetne egy jó Lagzi Lajcsis ügyet is hozzácsapni a mostanihoz. Azért nincs jelen a szicíliai maffia Magyarországon, mert be nem merik ide tenni a lábukat. Remek hír! De engem mégiscsak az érdekel, hogy mi van az Elios üggyel, Kósa milliárdjaival,az elcsalt választásokkal? A tüntetésekkel, oktatással egészségüggyel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.