A Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében, ezért új választás kiírása lenne indokolt. A Jobbik a jegyzőkönyvre hivatkozott, amely szerint az eredmény határidőn túl lett megállapítva. A Nemzeti Választási Bizottság szerint azonban a határidő nem lényeges tényező, az az eredményt nem befolyásolja. Felmerül a kérdés, hogy a törvény miért szab határidőt, ha azt a Nemzeti Választási Bizottság szerint nem muszáj betartani. A Jobbik a jogilag értelmezhetetlen döntés miatt a Kúriához fordul.

(Forrás: fuhu.hu, cs.n. által)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Itt már tényleg elment az esze mindenkinek?Patyi et. mit csinál a Nemzeti Közszolgálai Egyetemen?Rektor? Oktatnak ott jogot?
Madácsi Pali
Butusok! Orbániában a törvény csak a pór népre vonatkozik.
Nessy
@kereső: Ott azt oktatják, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak, kivéve a gyevi bírót. Jelen helyzetben a fidesz a kivétel! Ott a csalás, lopás korrupció természetes, jogszerű. Max. nem etikus, de hát arról meg azt sem tudják, hogy eszik, vagy isszák!
kereső
@Nessy: Ó,nem,nem és nem! Emlékszel a Tocsik ügyre?Ott a biróság kimondta,hogy nem ütközik törvénybe a sikerdij, de a jó erkölcsbe igen.Ezért kellett visszafizetni.Nem is értem,hogy az ellenzék miért nem támadja ilyen jogcimen lölöt,T.István nagykorú állampolgárt,garancsit-az online pénztárgépek miatt, vajna andrás amerikai állampolgált a kaszinók adókedvezménye miatt.
A tao elsikkasztása is ütközik a jó erkölcsbe.
Egyébként meg a törvény nem ismerete senkit nem mentesit a büntetés alól,ha törvényt szegett.
Nessy
@kereső: Akkor még nem volt NER, "gránit szilárdságú" többször módosított Alap micsoda. Akkor még volt bírói függetlenség. Azóta egy kissé megváltozott sok minden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök