Súlyos baleset történt a 44-es főúton, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.Halálos baleset történ Békéscsabánál – két nőt gázol el egy teherautó

Elgázolt két nőt egy teherautó csütörtökön a 44-es főúton Békéscsaba és Gyula között, az egyikük a helyszínen meghalt, a másikat életveszélyes állapotban vitték a kórházba – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrség félpályás útlezárás mellett vizsgálja a baleset körülményeit. A forgalom rendőri irányítás mellett halad.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Propeller Magdolna
A 4 sávoson szambáznak gyalog... ahol még felüljáró is van! De azért a 60-as táblánál megpróbál átmenni?! HÜLYE!
cs.n.
@Propeller Magdolna: Vagy buszhoz siettek, vagy buszról szálltak le. Mindenesetre nem akartak kerülni a felüljáró felé. Láttam már én is ilyet nem egyszer. Múltkor egy tata leszállt a buszról, aztán nagy nyugisan átsétált a négysávoson, miközben minden irányból jöttek a járművek. Pedig ott volt pár méterre a lámpás gyalogátkelő, nem sokat kellett volna kerülnie. Nem rajta múlt, hogy nem ütötték el. Vagy pl. Újszászon a vasútállomásnál, ott is leszarják a felüljárót. Ha néha arra járok, és várakozik a vonat, figyelem az átkelőket unalmamban. Felmegy, nem megy fel? De nem megy fel szinte senki, átvágnak a síneken. Pedig nem egy halálos gázolás volt már ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.