Józanabb brüsszeli politikát remél, és azt ígéri, a kormány nem változtat a bevándorlástpolitikáján.Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Fotó: MTI

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án

- mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a PestiSrácok.hu-nak.

Rogán Antal a csütörtökön megjelent interjúban kiemelte, ki fognak tartani a magyarok döntése mellett,

a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engednek, és nagyon remélik, hogy az európai parlamenti választás után új brüsszeli vezetés és józan brüsszeli politika következik.

A tárcavezető kifejtette, a nemzetközi támadások nem is kifejezetten Magyarországnak szólnak, hanem annak az óriási európai vitának a részei, amelynek a tétje nem kevesebb, minthogy megmarad-e Európa európainak vagy véglegesen vegyes népességű és vegyes kultúrájú bevándorlókontinens lesz belőle. Erről szól majd az egész jövő májusi európai parlamenti választás is – mondta, majd megjegyezte, az európai polgárok azt akarják, hogy a brüsszeli bizottság maga is az erősen védett európai határok pártjára álljon a bevándorlók importja helyett.

Hangsúlyozta, eddig erről az emberek feje fölött döntöttek, de most végre az európai polgárok maguk szavazhatnak a kontinens sorsáról.

Rogán Antal úgy fogalmazott, ilyen óriási tét mellett nyilvánvaló, hogy a "Soroshoz hasonló milliárdosok és a migrációt kiszolgáló politikusok szemében óriási gerenda Orbán Viktor". "Minél előbb diszkreditálni akarnak minket és a többi bevándorlásellenes kormányt"

- tette hozzá.

A kampányról szólva aláhúzta, Közép-Európában a migráció költségei megroppantanák az éppen fellendülő gazdaságokat, ami igenis életbevágó téma, nem véletlen, hogy ezt helyezték a kampány középpontjába.

"Persze megértem, hogy egyeseknek kellemetlen erről beszélni, hiszen ők maguk is hűséges katonái a Soros-birodalomnak"

- jelentette ki, majd közölte: megértettük mi a fontos a választók számára, így nem csak a választási versenyt, de a témaversenyt is megnyerték.

Amikor csak az eredményeikről beszéltek, vereséget szenvedtek

A tárcavezető kitért arra is, a mostani kampányban is beszéltek az eredményekről, ugyanakkor emlékeztetett, a 2002-es kampány végig a kormány eredményeiről szólt és utólag kiderült, hogy az emberek egyetlen szempontot vettek csak figyelembe: ha jól megy a gazdaság, ki tud majd jobban osztani, a következményekkel a többség nem foglalkozott.

Rogán Antal a mostani győzelmet csapatmunkának nevezte, amiben mindenkinek része volt. Köszönetet mondott annak a közel százezer szimpatizánsnak, aki valamilyen formában segítették a kampányt, valamint a jelöltjeiknek és Orbán Viktor miniszterelnöknek.

"Ilyen erőteljes, személyes miniszterelnök-jelölti kampánya még nem volt a Fidesznek"

- jelentette ki, hozzátéve, a kampányt alapvetően a kormányfő irányította.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a hétvégi tüntetésről szólva rendkívül mulatságosnak nevezte, amikor egyesek utcán skandálják, hogy nincs szólásszabadság és demokrácia, hiszen épp ők maguk bizonyítják be az ellenkezőjét.

"Ha jól emlékszem, amikor 2006-ban kimentünk tüntetni, minket jól elvertek és senki nem tiltakozott értünk Európában, senki nem aggódott a magyar demokráciáért"

- mondta.

Külföldi szálakat sejt a tüntetők mögött

Rogán Antal szerint teljesen normális dolog, hogy akik mást szerettek volna, akik mást gondolnak, kimennek az utcára és hangot adnak a véleményüknek.

"Amivel gondom van az az, hogy a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik"

- fogalmazott, és hozzátette, "na ez már ellentétes a demokráciával és teljességgel elfogadhatatlan".

Kitért arra is, politikai bohózatnak, hogy egyes pártok, akikre katasztrofális vereséget mértek a választók, most azzal védekeznek, hogy választási csalás történt. A miniszter szerint megfigyelhető egy nemzetközi tendencia: ahol nem a kiszemelt pártok győznek egy választáson, ott diktatúrát, csalást kiáltanak és megpróbálnak bizonytalanságot gerjeszteni.

"Ezt egy hálózat csinálja, amit mi Soros-hálózatnak nevezünk és amely tüntetéseket, akciókat finanszíroz és bonyolít, folyamatos nyomás alatt tartva a nem az ő érdekük szerint működő kormányokat, amelyeket megpróbál alkura, távozásra kényszeríteni"

- fejtette ki.

Ki tette tönkre a Magyar Nemzetet?

Rogán Antal beszélt arról is, hogy nem Simicska Lajos tette tönkre a Jobbikot vagy a Magyar Nemzetet, hanem

"azok a jobbikos vezetők és újságírók, akik a saját akaratukból és jószántukból összeálltak vele és elfogadták a pénzét, támogatását és cserébe véghez vitték az utasításait".

Kiemelte, amikor a Népszabadság szűnt meg, akkor a tulajdonost és a magyar kormányt hibáztatták, most, amikor a Magyar Nemzetet zárták be, a tulajdonosról senki sem beszél.

A miniszter szerint a kampányban kiderült, hogy a liberálisoknak, az antiszemitizmus elleni küzdelem csak taktikai kérdés, sőt az még a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) is másodlagos. Példaként említette, hogy 2012-ben személyesen is tiltakozott Gyöngyösi Márton zsidó polgártársaink listázását célzó mondatai ellen, és azóta sem állt szóba a jobbikos politikussal, ellenben

"akik 2012-ben a leghangosabban fújtak a Jobbikra Gyöngyösi miatt, most ugyanolyan hangosan biztatták az embereket, hogy egyes választókörzetekben szavazzanak a Jobbikra".

Hangsúlyozta, "természetesen zsidó honfitársaink mindig számíthatnak a kormány védelmére, mert mi az antiszemitizmust elvi alapon utasítjuk el és nem közösködünk antiszemita nézeteket valló pártokkal és politikusokkal".

Rogán Antal megerősítette, a miniszterelnök egy új kormányt szeretne, részben új szereplőkkel és új struktúrával, a kormánystruktúra és a kormánynévsor pedig három-négy hét múlva válhat ismertté.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
WANTED
HA ARABOT,VAGY MÁS MIGRÁNSNAK LÁTSZÓ EMBERT LÁT,HÍVJA A RENDŐRSÉGET..
HA VAN NÁLA PÉNZ,AKKOR ROGÁNT...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mocsok patkány. Eddig lapított, mint a nyuszi a fűben, most meg bezzeg előbújt a rohadt férge.
Azt nem értem, hogyha ennyi a csalás, akkor miért nem lehet már végre megdönteni ezt az aljas rezsimet?!
Eladott Ország
Gábor Áronnak is szóljál, ha jön az ágyútűz, te szakonyfalui tahó! Már a börtönbe kéne jelentkezned!
https://www.youtube.com/watch?v=y-ASvKMljUE...
papa.49
@png: A ,,sánta kutya, meg a hazug csutigeci,, esete !!!
bakcsubakka
Heeeee...! Atomvillanást nem látsz véletlenül a halszem optikáddal ?
evacica
Mi van Antilop elgurult a gyógyszer? nektek kéne normálisan politizálni és kevesebbet lopni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél