Az egy százalék alatti pártoknál érdeklődtünk, hogy mi a helyzet a százmilliós visszafizetési kötelezettségükkel. Volt, aki meglepődött, más eleve el sem költötte a pénzt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Persze, azt a jelöltállításkor is tudta, hogy nem fog hatszáz évig élni, sőt azt is tudta, hogy nem lesz meg a szükséges 1 % sem.
papa.49
Szar az új törvény, de még rosszabb, hogy boldog, boldogtalan indulhat a választáson !!!
Borítékolnám a következőket azok a fantompártok,, amelyek a fütyiszhez közel állnak mentesülnek, a többieken behajtják amit csak lehet !!!
karma1
Bocs, de ugy kell azoknak, akiknek most vissza kell fizetniuk a parttamogatast, ha azt hittek, hogy a mikropartjukkal megdonthettek volna a fide$$t...
Minden ilyen kis kepzodmeny akkor szuletett, amikor az elemzok mar reg telekiabaltak a sajtot azzal, hogy minden ilyen part csak erositi a fide$$t a valasztasokon, mert a rajuk adott szavazat a fide$$t gyarapitja majd,.
Hat gyakorold a hosszu eletet, b+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.