Delmagyar.hu A K'Art-ügy Hódmezővásárhely Szeviép-ügye, s egyben Márki-Zay Péter korrupciós pártfinanszírozási ügye - jelentette ki a károsultakat képviselő Szabó Bálint jogász, aki 72 órás ultimátumot adott a februárban megválasztott polgármesternek. Ismeretlen tettest jelentett fel a jogász bűnpártolás és pénzmosás vádjával, de név szerint megemlítette a vásárhelyi polgármestert és a K'Artos Kendi Imrét.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Világos, a fidesz ezer milliárdos kampányfinanszírózása miatt miért is a Márki Zét jelentik fel?

Csak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Így van Gyuri, ma minden a szervezésen múlik...a ti álmotok is azon múlott.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: bunkókám nekem sem ti, sem ők nem tartoztok az álmaim közé! =))
szaboria1
Szabó is inkább a saját csalásával foglalkozzon. A szegedi ügyvédi kamara sem jegyzi ügyvédként mert sok ember becsapott a Dunántulon.
szaboria1
@Csizmás Kond: Te is elgondolkozhatnál ki ez a Szabó. Csak a keresőbe be kell írni a nevét és plusz a csalás szót és akkor rájössz kár volt ezt a cikket beküldeni.
Csizmás Kond
@szaboria1: ..nem tudom ...és nem is érdekelt ..viszont érdekesnek találtam és amint látom mások is...:)
...és szerintem nem volt kár, ugyanis lehet sokatok hisz ebben az alakban de én elejétől nem...és meglátjuk mit hoz az idő.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...bunkókád az aki mossa a fosos seggedet Gyuri...mert még azt sem érdemled meg.
Csizmás Kond
@Shikari: ...nekik mindent szabad...mint Akli Miklósnak...:)
RonaGyuri
@Csizmás Kond: a szerencsétlen szüleiddel beszélj így, terhelt bunkó! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri. takonykodáson kívül valamit még tanítottak-e neked otthon ?
...nem csak attól vagy ökör mert nagyot látsz magad körül, hanem attól is hogy úgy is viselkedsz.
lekipali-koviubival
Hogy én mért nem lepődtem meg? Persze vizsáljunk ki mindent. Azt is, hogy hogy a viharba történt meg az, hogy Marky-Zay február végén elsöprően nyert hódmezővásárhelyen mint NEM Fidesz jelölt, majd másfél hónap múlva Lézer Dzsoni mindent vitt...
Peller Anikó
Világos, a fidesz ezer milliárdos kampányfinanszírózása miatt miért is a Márki Zét jelentik fel?

Csak.
F_Viktor
"...nem tagja és szimpatizánsa egyetlen pártnak sem, és a vásárhelyi polgármesterrel ellentétben soha nem szavazott a jelenlegi kormánypártokra. Pénzt párttól és politikustól soha nem kapott..."

Nehéz hinni ennek a szabónak, mert jogállamban nem így működnek a dolgok, hogy tart egy sajtótájékoztatót (a kép alapján éppen a fityeszt kiszolgáló köztTV-nek és vajna tv2-jénerk!), majd besétál a rendőrségre feljelentést tenni!
A másik dolog az, ha én kapok a kampányomra Ficzere Feritől 5 millió forintot, nem kötelességem magánnyomozót fogadnom, hogy a Ferinek honnan volt erre pénze!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: szaros nyelvű orbán-nyalonc te beszélsz otthon mit tanúltáról??? =))
Nessy
A tisztelt feljelentőt nem zavarta a Kormány info címen futó fidesz kampány? Ami természetesen nem pártpénzből, hanem közpénzből került dotálásra. Vagy őket nem ajánlatos feljelenteni, mert sokba kerülne?
Már szemében meglátja a szálkát, magáéban a gerendát sem??
nemfideszes
@Shikari: Nektek is lehetne igazatok, ha nem hazudnátok folyton.
nemfideszes
A tetves fidesz és seggnyalói nem tudják magukat túltenni azon, hogy "annyit is ér" janikájuk kurva nagy zakót kapott Hódmezővásárhelyen. Vajon a vejkóval közös lámpa bulija mennyit hozott nekik, és mennyit költöttek belőle párt és kampányfinanszírozásra?! Érdekes, hogy a szőröstalpú román ebben és lézer jani hátrahagyott 22 milliárdos adósságban már nem lát semmi kivetnivalót! Szóval csizmás szar, hogy is van ez a "nekik mindent szabad" dumával?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.