A migrációt segítő Soros-szervezetnek tartja a Magyar Helsinki Bizottságot Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

Fidesz: a Helsinki Bizottság migrációt segítő Soros-szervezet
Fotó: MTI

A politikus azzal összefüggésben beszélt erről a közmédiának, hogy – mint azt közölte – a bíróság csütörtökön elutasította a Helsinki Bizottság jó hírnév megsértése miatt ellene indított keresetét.

Hiába próbálják tagadni, a bizottság egy Soros-szervezet, Soros György pénzéből Soros György migrációs céljait szolgálja

- mondta Halász János, hozzátéve: a bizottság "nyakig benne van a migránsbizniszben", és a migránsokat képviseli peres eljárásokban. Példaként említette, hogy a Magyarországról kitiltott két bangladesi migráns ügyében is milliókat követelnek a magyar államtól.

Rendszeresen "feljelentgetik" Magyarországot Brüsszelben és az ENSZ-ben, közreműködnek a Magyarországot elítélő brüsszeli jelentésekben, a Soros-hálózat többi szereplőjével együtt pedig nem fogadják el a választás eredményét sem, és továbbra is próbálják megtörni a magyar kormányt – fogalmazott a Fidesz-frakció szóvivője.

Szerinte azt akarják elérni, hogy

a magyar kormány fogadja el a kötelező kvótát, és hajtsa végre a migránsok betelepítését.

"Mi ezt nem tesszük meg" – jelentette ki Halász János, közölve: éppen az ilyen, "már a nemzetbiztonságot is veszélyeztető, migránsbarát szervezetek" miatt van szükség arra, hogy a májusban megalakuló új parlament mielőbb vegye napirendre a "Stop Soros" törvénycsomagot.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mondják már ki végre: aki nem ők tehát a fideszen kívül az egész világ mind "Soros"...így rövidebb, egyszerűbb. :( Ez valami rémálom ez a bornírt, demagóg duma, ez a maszlag...és a hívek nagykanállal eszik meg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Mondják már ki végre: aki nem ők tehát a fideszen kívül az egész világ mind "Soros"...így rövidebb, egyszerűbb. :( Ez valami rémálom ez a bornírt, demagóg duma, ez a maszlag...és a hívek nagykanállal eszik meg...
Nessy
Homályosítsa föl már valaki a KISZ Halászt, hogy a migráns biznisz elég szépen hozott Rogán és tsai konyhájára, amit természetesen az ország fizet vissza!
Nessy
@Commenter: Miután sokan csak ezt látják, hallják, logikus. Ami ijesztőbb, még intelligens emberek is bedőlnek a kormány propagandának.
Mindenki bűnös, aki nem fidesz hívő! Azaz az ország nagyobbik fele!
RonaGyuri
csak szólok épp most meszelték el ezt a genyót egy ilyen kijelentéséért! =))
Commenter
@Nessy: lehet, hogy ez a jó kis fórum is megy a levesbe akkor hamarosan! Itt csak pár fidesz hívő van, de ők nagyon kitartóak! Hogy lehet valaki bűnös azért mert másban hisz vagy mer hinni?! Csak itt, csak az illiberális demokráciában van ilyen. Aki pedig elhiszi a mantrájukat, nem lehet intelligens, az intelligencia nem a diploma függvénye!
Zeta
Hát "halász úr" akkor most jön egy ujabb bukott per, amit majd az állampolgárok fizetnek majd meg? Milenne, ha saját zsebből kellene kifizetnie a bírságot. Vagy a legugóbbi bukott Helsinki Bizottság elleni fizetni való kevés volt!
Commenter
@RonaGyuri: és még sok hasonló és ilyen kijelentést fog tenni a primitív, zavarosban halászó egyed...
justhpeter
Köztudomású, hogy Halász nem egy tiszta fialás. Beütéssel született és vigyázott is rá, hogy a meglévő abnormalitást nehogy kinője.
cs.n.
Kit érdekel, mit mond Halász, Kovács, vagy akármelyik segglyuka a Fidesznek? Ignorálom őket.
RonaGyuri
@Commenter: nem ártana leszoktatni róla! =))
Commenter
@RonaGyuri: nem fog! :( Gyári hiba ez náluk, narancsvidéken!
Commenter
@justhpeter: beltenyésztett mind! Sajnálom hogy ezt kell írnom de így van. És olyanok akár a szajkók.
Commenter
@cs.n.: sajnos amit mondanak az a mindennapjainkra az életünkre hat ki, mivel hatalmon maradtak, ha nem is érdekel, akkor is dühöt vált ki...jé, és zsigó milyen csendben van, még halászlevestől, csak nem az ő ötlete volt "Hürremesíteni" Karácsony G-plakátjait?!
RonaGyuri
@Commenter: oh igencsak meggyőző módszerek vannak! =))
Commenter
@RonaGyuri: de vannak ám! Ez ugyanaz a halász bájdövéj, aki nyilvánosan zaklatott egy szórakozóhelyen egy nőt?
cs.n.
@Commenter: A felváltva sorosozás nem hat ki semmire, csak a már amúgy is leépült agysejteket bomlasztja tovább. Évek óta ez megy, képtelenek kilépni a kampányüzemmódból és a hazugságok gyűrűjéből. De ezek a napi mantrák nem befolyásolják a mi életünket sehogy sem. Ócska propaganda, nem több. Majd ha beteszik a seggüket az újabb kétharmaddal, az fogja befolyásolni.
Commenter
@cs.n.: igazad van. De azért ez nem csak mantrának van hanem fenyegetésnek is, értsd: aki nem velük az ellenük van, tehát mind akik ellenük vagyunk ellenségek is vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.