Csaknem egy tucat fegyelmi eljárást terveznek véghez vinni a következő hónap során az LMP-ben – írja a Zoom.hu. A cél, hogy a május végére kiírt tisztújító kongresszusig “lezárják a belső vitákat” (értsd: megrendszabályozzák a renintenseket). Addig egymást érik majd a szombatokra időzített fegyelmi tárgyalások, amelyek során az esélyes ellenzéki jelöltek javára visszalépő jelöltjeiket állítják a szőnyeg szélére. Múlt héten Kassai Dániel meghallgatását tervezték, aki Kunhalmi Ágnes javára lépett vissza, aki így meg is nyerte a budapesti 15-ös választókerületet.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@grincss: Bela a kardjaba dolt, es kivandorol,... Engem elkuldott a k..va anyam pi...jaba, csak azert, mert megprobaltam neki elmagyarazni, hogy ez igy nem jo, amit szeltyuk csinal, es hogy a matekot nem lehet megeroszakolni: ha 40 % folott van a fidesz tamogatottsaga, akkor az 5-6 %-os lmp tamogatottsaghoz par honap alatt meg legalabb 8 x annyit kell osszeszedni, hogy legalabb elerje a 40 %-ot, ami elmeletileg is es fizikailag is lehetetlen.
Emlexem szelike elso nyilatkozatara, amikor gyorsan leszogezte, hogy o egyaltalan nem figyeli a kozvelemenykutatok szamait, mert majd o megmutatja...
Ha most szeltyuk meg schiffer kepes megbuntetni egyenkent a 12 ismertebb lmp-st, akkor nem csinal mast, csak szepen kivegzi a sajat partjat - de tegye meg, mert ez a formacio igy teljesen leszerepelt, szart sem er.
Belat sajnalom, mert egy volt a megvezetett hulyek kozul, akikre bazirozhatott szeltyuk. de mivel nemcsak Bela volt ilyen, hanem sok mas partkedvelo is hasonloan latta az lmp-t, akkor most azok is kiabrandultak, es nagyivben szarjak le ezt a fide$$ szatellit partot...
8 ev utan az lmp megerdemli a sullyesztot, sajnalom Hadhazyt es azt a par tisztesseges embert, akiket bepaliztak.
Hadhazynak a kisujja korme alatt a piszok is tobbet er, mint az egesz lmp...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: kíváncsi vagyok meddig hagyják, hogy az emberek és az ellenzék csak úgy szombatonként "tüntetgessenek"...tényleg csak lepereg róluk az egész? Vagy mégsem...?
papa.49
@Commenter: Leszarják amíg ekkora a tömeg ha 10 X ekkora lesz akkor jön a hatalom erőszakijaik !!!
desiro
A siffer meg kapta a parancsot g. orbántól le kell számolni az ellenséggel ezért marad még a bernike is!!!
Commenter
@papa.49: jaaj ne! De tudom,hogy képesek rá :(((
Peller Anikó
@papa.49: Szegeden most készült el (nagyjából) egy hatalmas épületkomplexum 4 kaszárnyával a készenléti rendőrségnek. Gondolom a tömeg fékentartására.
papa.49
@Peller Anikó: Tegnap voltam éppen Szegeden dolgozni, és látom már felszedték a vágányokat, a vonat pályáján Hódmező, meg Szeged között...
Érdekelne mi lesz a sorsa Szeged azon részének ahol beakarják csatlakoztatni a villamoshoz a lézeres tamváját ???
Bontás, akkor ott több üzem is elesik, meg az autópálya is ott van útba, meg az Algyői vasúti rakodó, meg egy ipari park is ...
Készülnek piszkosul a ,,FIÚK,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.