Kiszelly Zoltán politológus szerint az Országgyűlésbe bejutott ellenzéki pártok nem abban érdekeltek, hogy az utcán létrejöjjön az új ellenzék, hanem abban, hogy a parlamentben tudjanak ellenzéki munkát végezni.

Kiszelly Zoltán csütörtökön az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy a tüntető civilek egyben akarják tartani az ellenzéki szavazóbázist, és le akarják váltani az ellenzéki politikusokat.

Politológus: az ellenzéki pártok nem érdekeltek az utcai tüntetésekben

Fotó, címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

A kérdés csak az, hogy kialakul-e majd a tiltakozásokból egy intézményesült mozgalom – tette hozzá.

Véleménye szerint azzal, hogy az ellenzéki pártok tagjai felveszik a mandátumukat, elfogadják a választás eredményét és a választási rendszert, a tüntetéseket pedig leértékelik.

A demonstrációk intenzitása valószínűleg csökkenni fog a parlamenti munka elindulása után – tette hozzá.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ellenzéki "munka"? Az milyen a fidesz 2/3 mellett? Arról nem is beszélve, hogy lesznek a kik lelkesen fognak a fidesszel szavazni, feledve a választóikat! A német kisebbségi képviselő meg is mondta nyíltan!
papa.49
A fütyisz HÍRMONDÓ megszólalt, nem kell rá HALLGATNI !!!
Nessy
Ellenzéki "munka"? Az milyen a fidesz 2/3 mellett? Arról nem is beszélve, hogy lesznek a kik lelkesen fognak a fidesszel szavazni, feledve a választóikat! A német kisebbségi képviselő meg is mondta nyíltan!
lampa laz
Ez az ellenzéknek titulált bagázs akkor és azzal tudná képviselni a fidesz rendszer ellenzőit, ha most nem ülne be a parlamentbe. Ennek a tróger tolvaj bandának minden rossz döntésére válaszul, tömegesen az utcán kell ellenállni. Máskülönben nem lehet nyomást gyakorolni rájuk, vagy ami még jobb lenne, elzavarni őket a búsba.
kereső
Ebben igazat adok kivételesen a politológus úrnak:
"Véleménye szerint azzal, hogy az ellenzéki pártok tagjai felveszik a mandátumukat, elfogadják a választás eredményét és a választási rendszert, a tüntetéseket pedig leértékelik."
Csizmás Kond
...gyült pénz és szétosztják a sok tegergőnek csak kell egy kis hőbörgés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.