De hiába lázadoztak, a javaslat nagy többséggel ment át. Ha tényleg célt ér a kezdeményezés, 400 milliárd forintot oszthatnak szét európai civilek között. Az EU eddig elsősorban az unión kívüli civil szervezeteket támogatta, nem is volt felkészülve arra, hogy a civileket az unión belül is közvetlenül segíteni kell. De az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt a javaslatot, amely állandó támogatást nyújtana „az európai értékek védelmén dolgozó” civileknek. „A civil szervezetek csak nehezen tudják a független és hatékony működéshez szükséges forrásokat előteremteni, miközben az aktív és jól fejlett civil társadalom jelenti a legmegfelelőbb védelmet ezen értékek eróziójával szemben” - olvasható az EP közleményében. A képviselők felszólítják az EU-t, hogy a következő hosszú távú uniós költségvetés keretében - vagyis 2020-tól - „hozzon létre egy pénzügyi eszközt az európai értékek, így a demokrácia, szabadság, jogállamiság és alapvető jogok védelmére és előmozdítására,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezert mondom mar nagyon regota, hogy az unios penzeket le kell allitani, mert abbol az emberekhez, a raszorulo magyar civilekhez egyetlen filler sem jut el.
Ezt most orban egyertelmuen kimutatta: nem ohajtja erositeni semmikeppen sem a hazai civil mozgalmakat, plane nem unios tamogatassal.

Tehat ideje, hogy az unio minden tamogatast vonjon meg orbanektol, mert enelkul a koldokzsinor-penz nelkul orban kive'rzik...
A raszorulokat nem erintene a penz stop, mert eddig sem kaptak egy fillert sem, ezutan viszont meg ujra kaphatnak, ha orbant sikerul kivereztetni, (kieheztetni, a penzehseget nem tamogatni az uniobol)
RonaGyuri
majd jól megbünteti őket a Zorbán! =))
lampa laz
Április 8-tól életbe lépett az orosz irányítás Magyarországon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.