Uszoda, stadion és sportpark kivitelezésére jelentek meg közbeszerzési felhívások, a becsült ellenértéket egyik - a Közbeszerzési Értesítőben megjelent - felhívás sem közli.\nAz AQUA Sport Egyesület jelentette meg a nyíregyházi Bujtosi uszoda kivitelezési tenderét. Az uszoda megfelel majd a FINA előírásainak, így nemzetközi versenyek lebonyolításár is alkalmas lesz. Tartalmaz egy 25x50 méteres, 220 centiméter vízmélységű, továbbá egy 11x25 méteres, 70-120 centiméter mély oktató medence. Az épület pincéből, földszintből és galériából áll. Az ajánlatok benyújtási határideje május 23.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bölcs előrelátás

Igazából a majd meglátjuk mennyire leszünk pénzéhesek lenne a megfelelő szakkifejezés

Érdekes jelenségre hívja fel a figyelmet a napi.hu: „Uszoda, stadion és sportpark kivitelezésére jelentek meg közbeszerzési felhívások, a becsült ellenértéket egyik - a Közbeszerzési Értesítőben megjelent - felhívás sem közli.”.
Nos a dologban van ráció, hisz egyfelől senkit sem érdekel, másfelől úgysem ezen múlik, ráadásul így nem lehet cikizni, hogy 3 - 4 vagy 5 -10 szeres a szorzó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.