A választás óta először adott interjút a Kossuth rádiónak Orbán Viktor, aki jókedvűen, boldogan ült be a stúdióba. Szerinte a vesztes ellenzéket nem kell kioktatni, inkább megértéssel kell felé fordulni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Itt a legválogatottabb támadás a családok ellen. Akik mindig kihasználják a másik gyengéjét ne számítsanak semmi jóra. Ennek úgy is az lesz a vége, hogy menekülni kell nekik is ezek elől az árulók elől.
Ezek nem foglalkoznak az ország bajaival, illetve igen, csak előidézik, vagy gerjesztik azokat.
Istvántóth
"Arra, hogy az ellenzéki pártok a szavazatok újraszámlálását szeretnék elérni, úgy reagált: olyan ez, mintha egy focicsapat 4-0-ra nyerné a meccset, de az ellenfél követelné, hogy számolják újra a gólokat." -Mondotta :
Az Orosz VB-n már lesz videóbíró (nem véletlenül) megnézik mind a 4 gólt ha kétség merűl fel egyesével hogy szabályos volt -e .
kereső
Nem tudom a "hivatalos ellenzék" felfigyelt-e a lényegre,ebből a magasröptüből:
igaz,hogy 2/3-al nyert,viszont 3/3-al kiván kormányozni.Meg is mondta,milyen szerep vár az ellenzékre! a parlamentben.Statiszta.Lesz-e vajon ellenzéki párt Magyarországon május 9.-én?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.