Orbán Viktor szerint Soros György körei bukóban vannak, de még több megmozdulást is szerveznek majd. Úgy látja, a következő évtized témája a bevándorlás lesz, ezért erről fog a Fidesz is beszélni.

Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és "most éppen bukóban vannak" – kommentálta a parlamenti választás eredményét Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán: Soros György körei bukóban vannak

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos 

Tudom, hogy nem fogják elfogadni a választás eredményét, szervezni fognak mindenfélét, korlátlan pénzügyi eszközeik vannak

- fogalmazott a kormányfő Soros György köreiről szólva, akik szerinte "iszonyatos pénzeket mozgósítottak" az ellenzék győzelméért, mert nekik nem jó, ha nemzeti, bevándorlásellenes kormány van.

A miniszterelnök közölte ugyanakkor: neki az a dolga, hogy megvédje Magyarországot a spekulánsokkal szemben.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy a kormány értelmezése szerint a következő évtized legfontosabb kérdése a bevándorlás lesz, ezért erkölcsi kötelesség erről beszélni, és ahhoz, hogy ez minden házba eljusson, "százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani".

Átalakítaná a Miniszterelnökséget Orbán

A Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt is bejelentette pénteken a Kossuth rádióban, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter marad a gazdasági kabinet vezetőjeként a költségvetés felelőse.

A kormányfő a Miniszterelnökség átalakításáról úgy fogalmazott: szeretné átalakítani a kormány "agyközpontját", másfajta vezetési szerkezetet akar létrehozni.

Orbán Viktor jelezte azt is, mielőbbi kormányalakításban érdekelt. Célul tűzte továbbá, hogy a parlament a nyári szünet előtt elfogadja a jövő évi büdzsét.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Na akkor most utoljara leereszkedem hozzad, mert olyan melyre ritkan mereszkedem, ahol te vagy a stilusoddal es a kulturaddal, többesszamban. (A skizofrenek beszelnek mindig többesszamban magukrol, mert neha azt sem tudjak, kik eppen. De te ezt azert nem tudhatod, mert egy bolond soha nem magat, hanem mindig a masikakat tartja bolondnak.) Szoval TE vagy a magyar es TE döntöd el, ki lehet magyar? Na akkor meseld el nekem, az az 1 millio papiron magyarra tett allampolgar, akik köze te is tartozol, mennyire magyar? Mert nagy reszük nem MO-on lakik, többnyire se beszelni-irni-olvasni nem tudtok magyarul! De valasztani valaszhattok, mert kilora megvettek benneteket - apropenzert! Ezek köze tartozol te is, csak olvadgasd a vakarmanyaid! Itt rögtön az 1. mondatod jo peldanak: "Mi, a magyarság beszélünk többes számba."! Na akkor vedd a szadba amit gondolok...
nezelodo
Megnyeri a harcot ellene a dakota, mint a pálinkaforradalmat a brüsszeli bürokraták ellen.
teuton
@Shikari: Na megmagyaraztad MAGAD! A patkany istalloba született... Maradj is ott. A "magyarsagtudatod" meg primitiv nacionalizmus, csupan vedekezesböl, mert azt sem tudod honnan szarmazol, csak kaptal ajandekba egy magyar allampolgarsagot. Tudod mi a velemenye egy szekely ismerösömnek? Magyarnak született Szekelyföldön, az ösei 500 ev ota magyarok, magyar iskolaba jart, romanul nem tud, DE! Nem akar magyar allampolgar lenni! Mert olyanok nevezik magukat "magyar"-nak, mint te... A masik erdelyi ismerösöm alig varja mar, hogy 8 ev külföldi tartozkodas utan külföldi allampolgar lehessen es lemondjon a magyarrol, mert szegyenli. Olyanok miatt, mi te!!! A szeljobbosok kivetelevel mindenki megveti Magyarorszagot, ill. a kormanyat a politikaja miatt. Ha Magyarorszagrol van szo, akkor csak negativan, negativ peldakent emlegetik Orban miatt. Ti idiotak ezt pedig ugy magyarazzatok, hogy a "magyarsag" ellen vannak! NEM!!! Az idiota magyar kormany idiota birkai ellen!
teuton
@Shikari: Josolgatni jol tudsz, persze mindenfele felelösseg es garancia nelkül. Csak itt lent, a net nevtelensegebe burkolozva mered szorni a hülyesegeid. Fogadni is mernel, mondjuk csak 1 milliot kockaztatni az igazadert? Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor miert nem lottozol? Vagy fogadsz velem 1 millaban? Persze csak a szad jar, mert ennyit minden birka tud...
teuton
@Shikari: Rendkivül okos es jo jos vagy, mar mondtam többször, A baj csak az, hogy nem tudsz meg magyarul sem! Ugyanis nem migransokrol, hanem menekültekröl van szo, akiket nemzetközi egyezmenyek es törbvenyek alapjan kötelezö befogdani egy hatarozott idöre, ha arra jogosultak. nemetorszagban nincs meg eddig migranstörveny (bevandorlasi törveny), az uj kormany fog erröl dönteni, amiben az igazsag- es penzügyminister nem is Merkel embere.
Mondtam mar nehanyszor, mielött hülyesgeket irogatsz, tanulj meg olvasni! Elmagyaraznad nekem, hanyfele jogon lehet menekültstatuszt szerezni, a bizonyos kategoriakba sorolt egyeneknek mik a jogai es kötelessegei, mi egy bevandorlo es menkült között a jogi különbseg, stb.? Ja, erröl nem tajekoztat az M1 meg a 888? Na ezert kellene megtanulni olvasni! Egyebkent annak is utananezhetsz, hogy pl. Kanada kvotat hatarozott meg (sajat maga, es senki sem kötelezte öket!), hogy evente 30000 menekültet fogadnak be... Az 1 millio papiron magyarra tett allampolgarrol kit kerdezett meg a magyar kormany es kivel egyeztettett??? Kinek a penzeböl fizetik a nyugdijukat es egyeb juttatasokat, pl. egeszsegügy? ajanlanam neked, hogy ne egy külföldi orszag problemaival foglalkozz, amihez semmi közöd es nem erint, hanem a SAJAT magyar dolgaiddal! kKvülröl belefofazni külföldi orszagok dolgaiba eleg primitiv dolog, mert semmi kötöd hozza! Egyebkent pedig ismet csak josolgatsz, de fogadni nem mersz az allitasaidra...
Azert meg 1 megjegyzest hozza kell füzzek a komoly gazdasagpolitikai megallapitasodhoz, miszerint a "Merkel megkergült migrancs politikaja" tönkreteszi Nemetorszagot Persze ha olvasni tudnal, akkor igencsak gyorsan rajönnel, hogy ez mekkora baromsag! A tavalyi evben volt az eddigi legnagyobb költsegvetei plusz, az ujraegyesites ota a legalacsonyabb munkanelkülisegi rata es a bünözes 10%-kal csökkent!.Mindez annak ellenere, hogy 2015 ota több mint 1 millio menekült (NEM migrans!) erkezett az orszagba, es mar a blicceles, vagy a szobeli szexualis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.