Orbán Viktor szerint Soros György körei bukóban vannak, de még több megmozdulást is szerveznek majd. Úgy látja, a következő évtized témája a bevándorlás lesz, ezért erről fog a Fidesz is beszélni.

Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és "most éppen bukóban vannak" – kommentálta a parlamenti választás eredményét Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán: Soros György körei bukóban vannak

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos 

Tudom, hogy nem fogják elfogadni a választás eredményét, szervezni fognak mindenfélét, korlátlan pénzügyi eszközeik vannak

- fogalmazott a kormányfő Soros György köreiről szólva, akik szerinte "iszonyatos pénzeket mozgósítottak" az ellenzék győzelméért, mert nekik nem jó, ha nemzeti, bevándorlásellenes kormány van.

A miniszterelnök közölte ugyanakkor: neki az a dolga, hogy megvédje Magyarországot a spekulánsokkal szemben.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy a kormány értelmezése szerint a következő évtized legfontosabb kérdése a bevándorlás lesz, ezért erkölcsi kötelesség erről beszélni, és ahhoz, hogy ez minden házba eljusson, "százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani".

Átalakítaná a Miniszterelnökséget Orbán

A Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt is bejelentette pénteken a Kossuth rádióban, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter marad a gazdasági kabinet vezetőjeként a költségvetés felelőse.

A kormányfő a Miniszterelnökség átalakításáról úgy fogalmazott: szeretné átalakítani a kormány "agyközpontját", másfajta vezetési szerkezetet akar létrehozni.

Orbán Viktor jelezte azt is, mielőbbi kormányalakításban érdekelt. Célul tűzte továbbá, hogy a parlament a nyári szünet előtt elfogadja a jövő évi büdzsét.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azért, hogy életbe lehessen tartani ezt a süket dumát, lassan még a bevándorlókat is toborozni kell.
papa.49
Vigyorogjál csak csutigeci, a végén MINK FOGUNK MEGVETŐEN RÖHÖGNI RAJTAD !!!
A Soros pont leszarja, hogy te mit akarsz, ha igazán megakart volna buktatni téged már az emlékedet is elfeledtük volna !!!
Érik neked a zárt osztály !!!
fergeteg
A történelem könyvekben méltatni fogják 100 év múltán is ténykedését.
Igazi államférfi.
magyarbakancs
Tisztelt Miniszterelnök úr!
Szeretném megtudni kik akarnak nálunk le telepedni?
Közmunkából tengetni az életét?
A kivándorlás nem nagyobb probléma mert a felnőtt munka képes szakmunkások 20%-ka már el hagyta az országot,
magyarbakancs
@fergeteg: "A történelem könyvekben méltatni fogják 100 év múltán is ténykedését.
Igazi államférfi.2
Fölög az elme osztály kartonjain fog szerepelni a neve nem a történelmi könyvekben.
Meg engedem ,hogy ott is szerepelhet zárójelben mint elme beteg.
papa.49
@magyarbakancs: Azt is tedd hozzá a JAVA, AKIK ÖNÁLLÓ MUNKÁRA KÉPESEK !!!
teuton
@fergeteg: Ja, Hitlerrel, Mussolinivel es Sztalinnal lesz egy lapon...
tudode
Zavaros ez a Soros. b u k t a .. az .. E L S Ő ... S O R B Ó L :
.
-------- Orbán 1988-as beszéde Soros Györgyről!Előadja: Kádár János (Kádár János Soros Györgyről)
www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw
.
Vajon miért van BÖGYIBEN a tiszteletre méltó Soros?
Istvántóth
" Orbán Viktor úgy látja, a következő évtized témája a bevándorlás lesz, ezért erről fog a Fidesz is beszélni."
Kötve hiszem ,már most tele van a faxa vele mindenkinek ,csak te élvezed ! :-((((((
Fradigege
Muszáj ütni a migráns kérdést, mert a mutyikról a figyelmet el kell terelni.
Lézer Janit picsán rúgja?
justhpeter
Ez a degenerált addig fogja emlegetni a bevándorlást, míg a kivándorlás eredményeként magára marad a Rongy Tónival és a Rezsi Szilárddal. No meg a Szargyártóval.
verőce21
Bukóban vannak, de még több megmozdulást is szerveznek majd!
Az nem jutott még eszükbe, hogy alkalmatlan az ellenzék úgy összesen, ahogy vannak? Akkor szólok időben!
human
Mondtam én. A migráncsozás és rettegés marad, mert bevált.
verőce21
A magyarországi baloldal mindig a magyar nemzeti érdekek ellen politizált. Korábban megcsonkított ország, hullahegyek, véresre vert parasztok és papok, elkobzott vagyonok fémjelezték a hatalmát.
balos
Te jó ég!Az ilyen verőce "emberek",mikor jártak iskolába?Zárás után snoblizni?Ennyire sötét még a fekete likban sincs!Valaki adjon neki egy fáklyát,mert nem talál haza!
balos
Megsúgom,hogy a horti alatt nem volt baloldali ellenzék!Tehát a tézis,hogy ö alatta verték a papokat hazugság!
Ludmilla
álmosik a beteg,...nézzétek az arcát...az a mosoly...fu
kissé felnőttem
@Shikari: fontos lenne a magyar történelmet ismerni tőbb okból is.Az illuziókat félretéve. nem tartom valószinünek hogy egy év mulva is uniosok leszünk,Miért mert kipenderitik az országot mint a fostos macskát.1001 okkal mert azt azért adtunk rendesen, részletek az elmutt 10-12 évben. Csak megunja ám az okosokat az unió is .Akkor kezdjük az uj gazdasági mechanizmust ha még lesz miből ?
Nessy
Merünk nagyot álmodni! Orbán szerint a Galaxis sorsa függ a 2,5 millió fidesz szavazótól.
Ahogy az Unió elvolt nélkülünk, később is ellenne! Ebben a buliban csak a plebs lesz a vesztes. Pártunk és kormányunk a fidesz féle "eredeti tőkefelhalmozás" következtében már bebiztosította a maga és a családja jövőjét.
kulabombaafityiszre
@Shikari:ma, 15:16
Miért költözne Nessy a no-go zónába?
Te talán odaköltöznél,vagy most már a svédeknél az egész ország no-go zóna?
Esetleg ez a te perverz álmod?
libellle
@Shikari: o ja orbán fogja vezetni az EU-t. Veled a Grazi Sanatorium eggyik szobájában a zártosztályon.
CsipkeRózsa
Fenti fotón undorító ez az öntelt pofája! (Túl finom kifejezés lett volna az, hogy arca).
libellle
@Shikari:" Akkor marad Kína és Oroszország! Megoldjuk!" Ez igaz. Maradtok paar százezren, mert ugye nem álmodod, hogy kina vagy a ruskik majd nyugdujjakat fizetnek Ukrinaba vagy Romaniába. A paar százezer mint jobággy kiszolgálják orbánt mint heltartot és a többi megy vagy a ruskiknak vagy a kianaiaknak. De azt hiszem a nagy logikáddal idáig még nem jutottál el. Nem is fogsz.
libellle
@Shikari: a no-go zanák vannak Magyarországon több helyen. Miert a Swedek no-go zonáirol beszelsz. Van a Te hazádban pont elegendö.
lampa laz
@bakcsubakka: ...de valami ócska márkafüggetlen, felújított fődarabok cserélhettek bent, mert ezzel sem müködik rendesen, egyre hülyében lesz.
babp1982
Olvasom itt a fityma pártosokat és nekem úgy tűnik,hogy az első elemi után feladták túl fárasztó volt a tanulás-:))))))))))
Commenter
@lampa laz: nem aggasztó az. Boruljon csak totál el, mert akkor belülről vagy kívülről de muszáj lesz khm...leváltani, hogy szépen fogalmazzak.
Commenter
@papa.49: nem SGY és az ún. "köre" fog bukni hanem remélhetőleg a nem tisztelt padisah maga!
papa.49
@Commenter: A Sorost tudod mennyire érdekli, hogy ez az idegbeteg barom miket pofázik itthon SEMENNYIRE, mert ha érdekelné már talált volna rá módot, hogy visszavágjon !!!
Commenter
@papa.49: tudom, hogy magasról tesz rá. Illetve nem, valahol mégsem, mert kivonulnak innen. Kipaterolta a padisah innen az IMF-et is. A demokráciát, a jogállamot is. És a demokratikus Nyugat csak néz, ismét csak néz mint Rozi a moziban. Ennek nagyon súlyos ára lesz! Bár úgy gondolom ez az oligofrén direkt hajszolja bele az országot az államcsődbe...már csak az van hátra kb...
lampa laz
@Commenter: Az a baj, h azok nem veszik észre, h baj van nála akik hatalmon tartják. Jó, tudom sok érdekembernek megéri, mert addig hasznot húznak azok is belőle míg ott van.
Én nem ejtenék könnyet érte, ha harangoznának neki.
Commenter
@lampa laz: igazad van, de lesz majd olyan helyzet remélem hogy észre kell vegyék, sőt pl szerintem az átlagosnál jóval hogy is mondjam...eszesebb lázár-lézer már rég tudja. Mennie is kellett, na könny érte sem hullik. Egyik narancskdnp-sért se! Félek, ennek a csúf, gonosz törpének még sokáig nem fognak harangozni!
Commenter
@tudode: hát ez hihetetlen! Két agyonszidott, halott kommunistától előbb Grósztól, most Kádártól is lopott! Bolsevista trükk, elvenni a rég halott elvtársak szellemi tulajdonát? És ezzel nem KJ-t és GK-t védem.Tud ez még lejjebb süllyedni a szellemi és fizikai posványban? Magával rántja majd az országot is, sajnos!
Commenter
@CsipkeRózsa: mint a túlkelt, erjedt, ragacsos tészta..szétfolyt képű... testileg szellemileg egy szétfolyt hájpacni...és az a zavaros, elborult tekintet...bármit adnak rá, minden divattervező méregdrága! darabja úgy áll rajta olyan csálén, mint tehénen a gatya...
lampa laz
@Commenter: egy ruhadarab, amennyiben annak lehet nevezni, viszont jól állna rajt és még praktikus is lenne, mert a túlmozgását kordában tartaná, ez pedig nem más mint egy "csinos" kis kényszerzubbony... na, szerinted is?
Commenter
Szerintem is! Fekete csíkos is lehet a nyomaték kedvéért meg jöhet a gumiszoba meg a hideg zuhany.Sampont is adjanak neki mert zsírtócsa a haja...
csipetke
@Commenter: 21:03 Mert a golyóálló mellény még dagadtabbá teszi mint amilyen.Állítólag mindenfelé abban megy,be lehet sz@rva rendesen.De legyen is...
Commenter
@csipetke: azért a golyóálló mellény a torzót védi de fejét, azt nem, ezt elfelejtették.
simmering73
Aggasztó az állapota meg azoknak is, akik hallgatják.
csipetke
Soros körei bukóban vannak?Erre azért ne igyon előre orbán.Mi arra várunk,hogy orbán körei legyenek bukóban,és ha szerencsénk lesz, megtörténik belátható időn belül..
verőce21
A magyar választók elvárják, hogy a pártok az emberek biztonsága mellett álljanak ki.
Nem érti meg a lipsi kör, hogy a nép nem vevő a felsőbbrendűséggel kevert arroganciájukra.
libellle
@Shikari: igen ugy 2-300.000 a többi kivándorol ide a kalifatusokba. agymosott!!!.
Nessy
@Shikari: De könyörgöm, a miniszterelnökünk is az, legalább felerészben!
Desischado
@papa.49: Igazad van, nekem is ez a véleményem. El lehetne intézni ezt a nyomorult gazembert a bandájával együtt, ha az Unió és Sosros is nem foglalkoznának vele. Így viszont csak mi szívunk mint a torkos borz, és az ország megy gallyra.
Yoda69
@Istvántóth: Sajnos orban valoban fenn tudja tartani ezt a temat, amig akkor media tulsulyban van. Nem a varosokban, vagy Budapesten. Ott atlatnak rajta, ezert is bukott meg a fovarosban. De a videken siman, es jelenleg 3-4 millio szavazo el videken (Nem szamitom ide a videki nagyvarosokat) Amig ezeket az embereket rettego felelemben tudja tartani a nem letezo migransoktol es pomogacsoktol addig siman behuzza a 2/3-ot.
Az ellenzeknek ezt a dillemmat kellene feloldania.
Yoda69
@Shikari: Ne hazudj! Volt ott jo sok roman es ukran is akik meg magyarul se tudnak.
Nessy
@Shikari: Akkor az az 50%, amelyik nem a fideszre szavazott, az piréz, marslakó? Vagy kicsoda, micsoda? Persze, azért adót fizessen!
kissé felnőttem
ugy átlagban mindegy ki marad, de ki fogja a nyugdijukra valót kitermelni ? ez a kérdés, erre kéne értelmes, nem kamu válasz bla blából nem lesz mit hozzon ám a postás max utlevelet kivándorláshoz, annak aki nem lopott...
Nessy
Menekültek nélkül is egyre több lesz a probléma kis hazánkban.
Az értelmes, munkaképes generáció jó része itt hagyja az országot.
Az itt maradó hívek adó és járulék befizetése még egy doboz nyugtatóra is kevés lesz. Aki jó helyről ment nyugdíjba, annak olyan már most a nyugdíja, hogy remekül megél belőle. Az egyre nagyobb minimálbéres társaság újra termeli a kisnyugdíjasok táborát. Ezt még talán fenn tudják tartani egy darabig. A multi cégek jönnek, mert nagyon komoly támogatást és kedvezményeket kapnak. A kis vállalkozások egyre nehezebben maradnak talpon, Nem lesz használható munkavállaló. Az egészségügy, oktatás még lejjebb csúszik. 2020 után ( csak két év!) csökkenni fog az uniós forrás.
Egy szóval siralmas jövő elé néz, aki nem jó helyen lévő hívő!
Remélem, nem lesz igazam!
csipetke
@nezelodo: tegnap 00:9 Ma nyilatkozott egy EP-s képviselő,elítélik orbán politikáját,a migránsokkal kapcsolatban pedig azt mondta,hogy a migránsoknak nem Mo.a cél,hanem Franciaország,Németország.Azt mondtam valamelyik nap én is,hogy ezek még a migráncsot is lasszóval fogják,hogy bebizonyítsák,hogy tényleg vannak,viszont az Istennek se akarnak idejönni.Ezt meg is értem,a mieink is elmennek.Tavaly 25600 fiatal vándorolt el.
teuton
@Shikari: Mit szivtal, hogy ilyen remalmaid vannak? Vagy alapbol vagy ilyen beteg??? Kepzelegj csak tovabb, de amikor mar habzik a szad, hivjon valaki orvost hozzad...
evacica
Remélem, hogy Orbánt is utoléri a diktátorok végzete! Nála kártékonyabb politikusa rég volt ennek az országnak!
Qqberci
Szeretne ez a seggfej akkorát "bukni", mint Gyuri bácsi...
advocat
Viszont ő csinált belőled embert. Illetve politikust. Ez a hála? Ez. Neki. Mert emberként ennyit ér!
teuton
@Shikari: Mostmar masodszor kell irjam valakinek a magyar kszolast, hogy a stilus maga az ember. neked stilusod nincs, tehat ember sem vagy a szememben. Egyebkent pedig ki vagy te, hogy te akarod eldönteni -egy a szavazatodert megvasarolt magyar allampolgarsaggal!-, hogy ki a magyar??? Az en öseim nar III. belatol nemesi levelet kaptak, te meg azt sem tudod, ki volt anagyapad! Talan shikarikent vadaszott valahol kecskekre?
teuton
@Shikari: Ennyire futotta csak megint töled? Szerintem meg a kerdest sem ertetted meg, nemhogy valaszolni tudnal ra... Nem csoda, hogy csak egy shikari vagy...
Na de akkor meg1x a kerdes: Ki vagy te, hogy te akarod eldönteni, ki a magyar? Mikor te csak ajandekba kaptad az allampolgarsagod, amivel megvasaroltak a szavazatodat!
teuton
@Shikari: Tudod ki beszel többesszamban? Az meg aztan külön tema, hogy mik a Wmagyarsag erdekei"... SZERINTED! Visszakerdezek: Mitöl is ember az, aki sem a demokracia, sem az emberiesseg, sem a kultura alaptörvenyeit nem fogadja/ismeri el? Na en ezert nem tekintelek embernek, sem magyarnak, sem masnak, ami eben a tekintetben teljesen mindegy...
Egyebkent meg elegge egyedül vagy a primitiv mocskolodasaiddal itt az oldalon, az allando többesszamban valo fogalmazasod ezert nem indokolt, mert a durbincs szellemi tarsadon kivül nem nagyon lajkoljak a soraid...
advocat
És ez az ember csinált belőled akárkit! Remélem titokban szégyeli is magát! Hogy hihet ilyen embereknek! És ez annak szégyene akit érint!
Mert jótett helyébe, jót ne várj!
teuton
@Shikari: Na akkor most utoljara leereszkedem hozzad, mert olyan melyre ritkan mereszkedem, ahol te vagy a stilusoddal es a kulturaddal, többesszamban. (A skizofrenek beszelnek mindig többesszamban magukrol, mert neha azt sem tudjak, kik eppen. De te ezt azert nem tudhatod, mert egy bolond soha nem magat, hanem mindig a masikakat tartja bolondnak.) Szoval TE vagy a magyar es TE döntöd el, ki lehet magyar? Na akkor meseld el nekem, az az 1 millio papiron magyarra tett allampolgar, akik köze te is tartozol, mennyire magyar? Mert nagy reszük nem MO-on lakik, többnyire se beszelni-irni-olvasni nem tudtok magyarul! De valasztani valaszhattok, mert kilora megvettek benneteket - apropenzert! Ezek köze tartozol te is, csak olvadgasd a vakarmanyaid! Itt rögtön az 1. mondatod jo peldanak: "Mi, a magyarság beszélünk többes számba."! Na akkor vedd a szadba amit gondolok...
nezelodo
Megnyeri a harcot ellene a dakota, mint a pálinkaforradalmat a brüsszeli bürokraták ellen.
teuton
@Shikari: Na megmagyaraztad MAGAD! A patkany istalloba született... Maradj is ott. A "magyarsagtudatod" meg primitiv nacionalizmus, csupan vedekezesböl, mert azt sem tudod honnan szarmazol, csak kaptal ajandekba egy magyar allampolgarsagot. Tudod mi a velemenye egy szekely ismerösömnek? Magyarnak született Szekelyföldön, az ösei 500 ev ota magyarok, magyar iskolaba jart, romanul nem tud, DE! Nem akar magyar allampolgar lenni! Mert olyanok nevezik magukat "magyar"-nak, mint te... A masik erdelyi ismerösöm alig varja mar, hogy 8 ev külföldi tartozkodas utan külföldi allampolgar lehessen es lemondjon a magyarrol, mert szegyenli. Olyanok miatt, mi te!!! A szeljobbosok kivetelevel mindenki megveti Magyarorszagot, ill. a kormanyat a politikaja miatt. Ha Magyarorszagrol van szo, akkor csak negativan, negativ peldakent emlegetik Orban miatt. Ti idiotak ezt pedig ugy magyarazzatok, hogy a "magyarsag" ellen vannak! NEM!!! Az idiota magyar kormany idiota birkai ellen!
teuton
@Shikari: Josolgatni jol tudsz, persze mindenfele felelösseg es garancia nelkül. Csak itt lent, a net nevtelensegebe burkolozva mered szorni a hülyesegeid. Fogadni is mernel, mondjuk csak 1 milliot kockaztatni az igazadert? Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor miert nem lottozol? Vagy fogadsz velem 1 millaban? Persze csak a szad jar, mert ennyit minden birka tud...
teuton
@Shikari: Rendkivül okos es jo jos vagy, mar mondtam többször, A baj csak az, hogy nem tudsz meg magyarul sem! Ugyanis nem migransokrol, hanem menekültekröl van szo, akiket nemzetközi egyezmenyek es törbvenyek alapjan kötelezö befogdani egy hatarozott idöre, ha arra jogosultak. nemetorszagban nincs meg eddig migranstörveny (bevandorlasi törveny), az uj kormany fog erröl dönteni, amiben az igazsag- es penzügyminister nem is Merkel embere.
Mondtam mar nehanyszor, mielött hülyesgeket irogatsz, tanulj meg olvasni! Elmagyaraznad nekem, hanyfele jogon lehet menekültstatuszt szerezni, a bizonyos kategoriakba sorolt egyeneknek mik a jogai es kötelessegei, mi egy bevandorlo es menkült között a jogi különbseg, stb.? Ja, erröl nem tajekoztat az M1 meg a 888? Na ezert kellene megtanulni olvasni! Egyebkent annak is utananezhetsz, hogy pl. Kanada kvotat hatarozott meg (sajat maga, es senki sem kötelezte öket!), hogy evente 30000 menekültet fogadnak be... Az 1 millio papiron magyarra tett allampolgarrol kit kerdezett meg a magyar kormany es kivel egyeztettett??? Kinek a penzeböl fizetik a nyugdijukat es egyeb juttatasokat, pl. egeszsegügy? ajanlanam neked, hogy ne egy külföldi orszag problemaival foglalkozz, amihez semmi közöd es nem erint, hanem a SAJAT magyar dolgaiddal! kKvülröl belefofazni külföldi orszagok dolgaiba eleg primitiv dolog, mert semmi kötöd hozza! Egyebkent pedig ismet csak josolgatsz, de fogadni nem mersz az allitasaidra...
Azert meg 1 megjegyzest hozza kell füzzek a komoly gazdasagpolitikai megallapitasodhoz, miszerint a "Merkel megkergült migrancs politikaja" tönkreteszi Nemetorszagot Persze ha olvasni tudnal, akkor igencsak gyorsan rajönnel, hogy ez mekkora baromsag! A tavalyi evben volt az eddigi legnagyobb költsegvetei plusz, az ujraegyesites ota a legalacsonyabb munkanelkülisegi rata es a bünözes 10%-kal csökkent!.Mindez annak ellenere, hogy 2015 ota több mint 1 millio menekült (NEM migrans!) erkezett az orszagba, es mar a blicceles, vagy a szobeli szexualis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.