A Vasvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Vasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18060-754/2018. általános számon körözési eljárást folytat Balog Rozalia 48 éves román állampolgárságú nő eltűnése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az alsóújlaki lakóhellyel rendelkező nő 2018. április 1-jén otthonából ismeretlen helyre távozott.

Keressük a képen látható nőt!

A keresett személy 165 centiméter magas; zömök testalkatú; haja vállig érő, barna színű; szeme színe kék és az eltűnés időpontjában fekete kabátot; fekete nadrágot, valamint bordó színű bokacipőt viselt.

A Vasvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/370-119-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

(Police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minő véletlen, hogy ilyenkor valahogy mindig lemarad az, hogy magyar származású erdélyi. Csal annyi marad, hogy román...
Most már, hogy leadta a voksát, már a rendőrség is keresheti...
Istvántóth
A gyurcsányinak igaza volt ,szépen beszivárogtak a bocskoros románok . :-((((((((((
iluminati
Vagy vissza nyalt a fagyi és migráncsnak nézték azt kaput...szavazói egymásnak esnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.