A lengyel és magyar populizmus sikereinek okait vizsgáló tanulmány bemutatóján jártunk, és megtudtuk, miben áll a Nagy Trükk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az emberi hülyeség és az aljasság elegye! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Az ellenzék...mert ameddig ilyen béna, sehonnai, hataloméhes csürhe ácsingózik a helyében, addig biztos ő fog maradni.
lópicigáspár
@Mirabilis: Szóval Te vagy a Lézerjankó! Jól felértékelted a vidéket! Hisz mindenki annyit is ér! Ezek szerint van 1,7 millió fővárosi aki ér valamit, az összes többi tudatlan, semmihez se értő, semmirekellő! Egymillióan külföldön, maradt bő hatmillió. 2, 8 millió szavazott a fityeszre, akkor marad 5 millió leszámolva innen onnan még pár százezret. Most ezt a néhánymilliót aláztad meg, nézted semminek, hülyézted le! Gratulálok!
png
A magáért kiállni képtelen, mindenbe beletörődő szolgalelkű magyar paraszt.
Az éhenhalás küszöbén áll egy elhagyott vályogkunyhó előtt nyilatkozva, ami már senkinek nem kell, és a gyerekét el sem tudja küldeni iskolába, de a fideszre szavaz egy kis közmunkáért, meg pár szem krumpliért...

A kurva anyád, te fideszes aljas geci !!!
Aszt hiszem eljött a bántás kora.
Bántani kell bizonyos embereket, hogy észhez térjenek.
Fideszes vagy?
Mellettem többé nem vagy biztonságban!
lópicigáspár
@Mirabilis: Igen tudom mi a definíció! Egy meghatározás, ami minősít arról, hogy egy kalap alá veszed az összes vidéki embert, mert ugye a fővárosban nincs hajléktalan, nincs hülye és persze senki sem szavazott a fideszre! Mindenki zseni és csak gondolkozó liberális ugye? Most nem vitatkoznánk, ha az első mondatodba odabiggyeszted, hogy tisztelet a kivételnek, de nem, nálad aki vidéki az senki, lenézendő pórnép! És, ha már feltételezed rólam, hogy én is csak egy vidéki ostoba senki vagyok tájékoztatlak (ugye tudod mit jelent a tájékoztatás?), hogy pont az olyanok miatt van a vidéki rossz véleménnyel a fővárosiakról, mint Te! Lenéző, arrogáns, beképzelt!
lópicigáspár
@Mirabilis: Tehát véleményed szerint, aki vidéken él, mind a fideszre szavazott? A definícióra válaszoltam, csak valahogy elsiklottál felette!
papa.49
Ne marjátok egymást semmi értelme a városban is vannak elvakult fütyisz szavazók, meg vidéken is élnek olyanok akik tovább látnak az orruknál, ez tény !!!
Ez nincs helyhez kötve !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.