Nehéz örökös vesztesnek lenni. Úgy érzed magad, mintha értelmi fogyatékos lennél, akinek egyszerűen semmi nem sikerülhet. Elviselhetetlen érzés, hogy bár van szavazati jogod, képtelen vagy az események befolyásolására.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Bármit lehet gondolni-, írni-, mondani a közvetlen múlt, jelen, vagy jövő közélet milyenségéről okáról, okozójáról, alapvetően egy antagonisztikus ellentmondás az, amiben vergődik a magyar-, és környéki országok általános közélete.

Ez az ellentmondás - bárkiket IS tartunk ennek okozójaként, vagy reménybeli megváltozást hozójaként - az a szocializálódott közélet, és a kapitalista világ egymástó igen messze lévő valóságából adódik.

Egymás hibáztatása folyamatosan - az alanyok időnkénti váltása mellett IS - nem vezet semmire, egyre mélyíti ezt az ellentmondást. Bizonyos jellembeli tudatlanságból fakadó, vagy egyenesen bűnös igyekezetű emberek, csoportok lehetnek ideig-óráig sikeresek, de a megoldást, mely egy értelmesen vezetett - gazdaságilag-, és eszmeileg IS - országot eredményezne a szétforgácsolódott érdekeben feszengő bármily jóakaratú csoportok sem érhetik el, meg !

Alapvetően ez az ellentmondás feszíti országunkat, ahol a közelmúlt óta regnáló csoport a demokratikus közéletet színházi trükként kezelve eredményesen mélyíti azt, és minden kivezető utnak gátját képezve a bizonytalanságtól retegő tömegeket bűnös gyakorlatának mintegy kiszolgálójává tette.

Eközben fantomként jeleníti meg a hatalmára a legkisebb mértékben IS veszélyes elemeket, így tartva sakkba még az igazán értelmesen gondolkodó ellenfeleit IS !

A változásban - értelmes közélet reményében - időnként bízó emberek csoportja a sorozatos sikertelenség miatt aztán rendre egymást-, mindenki másokat hibáztat, az igazi alap-ok, vagy a gazság ismert jelensége helyett !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.