A budapesti Andrássy út a Világörökség része, így eddig aránylag nyugodtak lehettek azok, akiket tényleg érdekel, hogy a fontos helyszínek ne kerüljenek magánkézbe és ne legyen belőlük Fidesz-közeli szálloda, vagy bevásárlóközpont, esetleg jól értékesíthető lakópark.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Andrássy út, Balaton part, kastélyok, földek; a fél ország. Mert megérdemlik...
Persze lesz ez még rosszabb is.
RonaGyuri
s miért is lenne az jó az Andrássy útnak???
nyanya001
Mert övék az ország, övék a hatalom :(
rohács1926
Andrássy út, Balaton part, kastélyok, földek; a fél ország. Mert megérdemlik...
Persze lesz ez még rosszabb is.
Nessy
@rohács1926: Ezidáig rendben! De nem sokára nem lesz aki működteti az egészet! Gondolod, hogy egy műkörmös, jógaoktató, 82 éves mama neki áll földet művelni, disznót etetni? A palotához személyzet is kell ám! Majd átképzik a pár elemis közmunkást inasnak, komornyiknak?
A szállodába minden londiner mellé tolmácsot is állítanak?
Hiszen aki értelmes, nyelveket beszél, az szépen kisétál kis hazánkból, elmegy a haldokló nyugatra. Mert Moszkva, Azerbajdzsán felé csak Orbán látogat lelkesen. Igaz a számlája svájci! Az orvosa osztrák. Ha hinni lehet a pletykáknak. És miért ne lehetne? Hiszen a tények a kutyát sem érdeklik.
rohács1926
@Nessy: ma, 22:27
Ezt a hozzászólást írtam karácsonykor:
"Levelet küld a kormány a határon túliaknak, hogy ne felejtsenek el szavazni
Orbán még legalább két vagy talán három ciklusban irányítja majd az országot. Ehhez megteremtett minden feltételt. Van saját rendőrség, ügyészség, hadsereg (TEK) és végtelen sok (egykor köz)pénz. Van néhány 10 ezer anyagilag függő mamelukja és néhány 100 ezer gazdag, kik az egykulcsos adóban érdekeltek. Van még nagyjából 1,5 millió elbutított hívő. Mindez elég a biztos győzelemhez. Úgy gondolom a külföldi szavazók a BIZTOS KÉTHARMADOS győzelemhez kellenek, amely könnyebbé teszi a kézi vezérlést.
thumb_up12 replyVálasz
error
access_time2017. december 26., 22:54"
Azok a dolgok, amiket Te felvetsz; mondanám én azt, hogy a lufi, csak majd olyan tíz év múlva pukkad ki (nem jön EU-s pénz, recesszió a világgazdaságban, eladósodás és egyben sodródás kelet felé stb.) De akkor sem ők, hanem az ORSZÁG FOG DÖGLŐDNI.
Enyhe vigasz számomra, hogy én azt már nem érem meg.
Nessy
@rohács1926: Azt hiszem én sem! Diktatúrában voltam fiatal, diktatúrában leszek ( vagyok) öreg! A kör bezárul. A drága külhoni szavazók nem fognak idejönni dolgozni, mikor a környékünkön már magasabbak a bérek, az életszinvonal. Pláne ha már nem jut ennyi potya pénz nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.