1. A választási törvény, amelyet önmagukra szabva készítettek a fideszesek. 2. A kettős állampolgárok választójoga. 3. Külföldön dolgozó honfitársaink választási részvételének megnehezítése. 4. Bűnözők mentése és pozicionálása szavazatszerzés céljából. Farkas Flórián-szindróma.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mind a 15 megállapítás szentigaz..Ez ám a keresztény társaság.Megérettek a pokolra egytől egyig...
Commenter
@csipetke: a kénkövesre ám! A patás üstjei csak rájuk várnak.
csipetke
@Commenter: Miután laikusok vagyunk,nem értek néhány dolgot.Történtek feljelentések a választással kapcsolatban,jónéhány,és nem hallani,hogy történne valami érdemleges.Orbán meg már tegnap bejelentette,hogy Varga lesz továbbra is a pénzügyminiszter.Miért nem várja meg,hogy lezáruljanak a vizsgálatok?Tudom,hogy 30 napon belül kell megalakítani az új kormányt,de akkor a vizsgálatokkal is csipkedniük kéne magukat,úgy gondolom.
Commenter
@csipetke: ki érti mi zajlik OV fejében? A politológus és a laikus sem (teljesen) érti, mert egyszer á-t mond, b-t cselekszik, de van egy c és d terve is. Lényeg hogy most is sikerült csalni, megvezetni, elvtelenül hatalmat orozni. Nem érdekli már a választás, a nyilvánvaló buhera, és annak utózöngéi. (Egyelőre hatalmon maradt, nyeregben érzi magát és ez a lényeg). Beáldozza azokat az embereket, akikről azt hiszi cserbenhagyták, elárulták, vagy vélhetően el fogják árulni (Lázár). Varga és Kósa maradtak mert eszük nulla, szolgalelkűségük végtelen.Nem érdeklik a vizsgálatok és azok eredménye sem, mert épp tegnap mondta hogy őt nem lehet leváltani. Minden csak formalitás az eszement zsarnoknál, legyen az választás, vizsgálat vagy bármi. Ez van, sajna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.