Ha Orbán betilt minden független civil szerveződést, az általa kontrollált és lebénított ellenzéki pártokon kívül minden politikai tevékenységet, a Magyarország nyakára tett hurok megszorul, a kötél vége pedig az ő kezében van. Fizikai erőszak nélkül is totális rendszer lesz Magyarország, amely minden a leválthatatlan egyeduralkodó kezében összpontosul. A Soros-intézmények távozása szimbolikus értékű, Orbán elűzi a szabadságot az országból. Szégyen az országra nézve, hogy ez megtörténhetett. Széchenyi óta nem volt az országnak még egy olyan nagylelkű támogatója, mint Soros György, akinek nagyon sok művész, sok újságíró, író, jogász, emberi jogvédő, politikus (köztük Orbán és a fél Fidesz) köszönhet sok mindent, nem beszélve azokról a milliókról, akik e támogatásoknak köszönhetően éltek emberibb és szabadabb életet, akik ennek nyomán tudták megőrizni a jogaikat.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Egyre közelebb kerül Magyarország a nyílt diktatúrához.
division
Viszlát Soros, majd könnyeket hullajtunk amikor távozol:-)
Rockxy
Kivonul?
Hát nincs is itt, csak a ceugenderlibárálprájdteam.
Desischado
Ha nem teszünk semmit, tiszta Észak Kora leszünk!
Desischado
@division: Ne szórakozz már, jól tudod, mire gondolok! Egyébként még nem válaszoltál a múltkor feltett kérdésemre, hogy miért véded ennyire ezt a rezsimet!
division
@Desischado: Sosem védtem rezsimet, de ha a Fideszre gondoltál ők nem szorulnak az én védelmemre:-)
Desischado
@division: Pedig sajnos, nagyon is véded.
Hellcat
@division: Te is azon agymosott majmok közé tartozhatsz akiknek amúgy fogalma sincs arról mennyi pénzt adott ide a Soros különféle dolgok támogatására.

A Nyílt Társadalom Alapítványok 1984 óta működik Magyarországon, az alapító Soros György akkor hozta létre a Magyar Soros Alapítványt.
-Az alapítvány 1985 és 1995 között több mint 4 millió dollárt adott könyvtáraknak, kórházaknak és más közintézményeknek, hogy fénymásoló gépeket szerezzenek be.
-A Nyílt Társadalom Alapítványok anyagi támogatásával több mint 3200 magyar – többek között Orbán Viktor – kapott lehetőséget külföldi tanulmányokra.
-1991 és 1996 között az alapítvány több mint 5 millió dollárt fordított arra, hogy több 10 ezer általános iskolás ingyen jusson reggelihez. (Budapest minden iskolájának tanulói mindennap egy pohár tejet és péksüteményt kaptak reggelire.)
-A kilencvenes években az alapítvány az egészségügyi ellátás korszerűsítését célzó programot támogatott: ultrahangos diagnosztikai szkennerekkel látták el több kórházat.
-Az alapítvány támogatta az életük utolsó fázisában lévő betegeknek segítséget nyújtó hospice-mozgalmat is.
-1997 és 2004 között, amikor ugrásszerűen megnőtt a TBC-s hajléktalanok száma, az alapítvány a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együtt 40 ezer ember szűrővizsgálatát tette lehetővé. (Egy mobil TBC-szűrő busz szakszemélyzettel járta az országot, az egészségügyi szakemberek mellett szociális munkások is részt vettek a kezelési folyamatban. Az Egészségügyi Minisztérium is támogatni kezdte a programot, amit 1999-ben az Egészségbiztosítási Alap vett át.)
-A Soros György több mint 250 millió dolláros adományából létrejött Közép-európai Egyetemen (CEU) a Nyílt Társadalom Alapítványok ösztöndíjával eddig több mint 2100 magyar diák tanult.
-2010-ben az alapítvány 1 millió dollárt adott a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
-A 2008-as pénzügyi világválság után Magyarországon 8,6 millió dolláros sürgősségi támogatást nyújtott több mint 150 olyan helyi civil...
Nessy
Lehet, hogy az volt a probléma, hogy nem Orbán "oszthatta" szét ezeket a pénzeket!Nálunk alapítvány csak és kizárólag közpénz jellegét elvesztő közpénzből működhet! Természetesen MNB és kormányzati felügyelettel. A kuratóriumi tagság előfeltétele a családi, rokoni, szeretői kapcsolat!
Madácsi Pali
@Pegero: Széchenyi idején is az ország sok nemzetiségü volt, amit mi magyarok nem akartunk tudomásul venni, ami végül trianonhoz vezetett! Sót Zrinyi Miklós a nagy törökverő gróf, vas és somogy örökös főispánja horvat bán is volt egyszemélyben. A történelmi rigómezőn ma mecsetek állnak és a lakosság többsége muzulmán. Csak Orbánisztánban történtek a dolgok másként, és lett a magyar homogén nemzet.
division
@Hellcat: Attól hogy párszor elbeszélgettünk a metal zenéről meg miegymásról még nem jogosít fel arra hogy agymosottnak nevezzél. Hány éves is vagy, mit tettél le eddig az asztalra? Szóval húzd meg magad inkább valamelyik sarokban barátom. Ki a fenét érdekel itt Soros? Mert engem abszolút nem, nagy tévedésben vagytok ha azt gondoljátok egy értelmiségi ember a migránsok miatt nem szavazott most sem az ellenzékre.
Hellcat
@division: Nem beszéltem migránsokró sem választásokról, csak gondoltam tudatom veled mit "tett le az asztalra" a Soros. Ezek a pénzek valahonnan hiányozni fognak.
division
@Hellcat: Ha ennyire szar a Fidesz le kellett volna őket váltani a választásokon. Senki ne akarja már elhitetni velem hogy a youtube - ra szándékosan feltett értelmi fogyatékos embereknek köszönhető a győzelmük.
Hellcat
@division: Szerintem tudod te nagyon jól miért nyert a fidesz.
Mézike
@division: Hahó! Ilyen ellenzékkel , így átalakított választási törvényekkel le váltani a fideszt nem lehet.
Szia. Hogy smint?
division
@Mézike: Szia!
Megvagyok, köszönöm. Nálad mi a helyzet?
Az "ilyen ellenzékkel" mélységesen egyet tudok érteni, éppen azon röhögök hogy most akarnak összefogni a következő választásokra. Kicsit elkéstek:-)
division
@Hellcat: Tudom, persze. Többen voksoltak rájuk mint a töketlen ellenzékre:-)
Hellcat
@division: Én abban nem lennék biztos.
Mézike
@division: :-) gyöngyöm! te csak ne vigyorogjál...
kereső
@Nessy: bingó! Ez volt a baj a norvég pénzekkel is.Csak a Norvég-Svájci /merthogy ez kettős támogatás/ illetékesek beintettek.Egy időre fel is függesztették a folyósitást, amig a kormány meg nem hátrált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.