Lázár János nem vállal többé kormányzati szerepet. Neki elég volt belőle, most már szeretné élvezni amiért annyit ér, amennyije van. Lett elég trafikja, szerzett sok földet, termelt rajta kastélyt is. Kivilágította Hódmezővásárhelyt a Tiborcz gyerekkel, majd csúfosan elbukta ugyanott a választást.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

Itthon - 2019. March 19., 17:55
Mintha könyörögne a Fidesz a kizárásért
Nagyvilág - 2019. March 19., 18:03
Bármeddig börtönben lehetnek a migránsok
Nagyvilág - 2019. March 19., 17:06
Theresa May ismét Brüsszelben könyöröghet

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Melyik választást bukta el Lázár???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...nyugtával dicsérik a napot...annyit viszont tapasztaltan az életem során, hogy aki nagypofával indul az nagyon csendben távozik...a többi majd kiderül.
TASzSz
@cikicakk55: Sajnos elhunyt Almásy István! Bár még köztünk lenne!
cikicakk55
@Horizont: ma 15:06
Nem,Lázár tényleg nem olyan aki behúzott farokkal elballag. Én azt írtam,hogy Orbán javasolta neki,hogy Ő akarjon elmenni. Ne Orbánnak kelljen elküldeni. Az egy dolog,hogy Csotrogányt és más Fideszes Polármesternek a város illetve a választó körzetében többnyire útálják,és kormánytagként sem a nép kedvence. Lázár viszont egy nagyon hiteles Miniszter volt,pont azért,mert Vásárhelyen könnyedén nyert eddig és Orbánnak előnyére vált egy ilyen sikeres ember. Gondolom a bukta óta már Lázár sem a régi. Kiábrándult és talán el is gondolkodott azon,hogy Ő nem Márki miatt bukott,hanem azért,mert Fideszes. Ez egy szegény város,tele nyugdíjassal és közmunkással. Munkahely szinte semmi. Nincs nagyobb cég,kis vállalkozások 2-3 dolgozóval. Lázár kastélya,a 10 éves fia tomm tíz milliós lakása,a hölgy kísérővel hivatásossá vált közpénzből fizetett 2-3 milliós útjai, a cégei amikről még itt sem tudtak az emberek,eljátszotta a becsületét. Ezt az embert még 10 éve Istenítették a város lakói. Igaz,a város pénzéből,de akinek tudott segített. A napvilágra került disznóságai és az Orbánhoz köthető elfajzása miatt veszített. Na ez már nem tetszett a vezérnek. Egy bukott Fideszes nem jó reklám.
cikicakk55
@TASzSz: Sajnos Almásy is csak wgy báb volt Lázárnak. Hívatalosan nem lehet Miniszter és Polgármester is,de Ő képtelen volt lemondani a város dolgainak irányításáról. Ez a város lakói előtt nem is volt titok. Minden önkormányzati gyűlésnapon itt volt,sőt ő vezette. Itt semmi nem történhetet,csak az amit Ő akart. Épp ilyen báb lett volna Hegedűs is. A városnak ez nem volt rossz,mert ha nem Ő Orbán egyik minisztere,akkor a város nem épült szépült volna. A kórházunk modern és új szárnyakat kapott,+ elég komoly gépeket is. MRI még éppen nincs,de a Pesti kórházakhoz képest királyi palota. A gond az volt,hogy a város lakói eközben nyomorban éltek. A sok nyugdíjas csak vegetál. A közmunkások szintén. Rengeteg a munkanélküli akik már nem kapnak semmit,mert eltelt a 3 hónap. Már nem léteznek,mert nem munkanélküliek,de nem is dolgozók. Eközben sorra derülnek ki Lázár sumák gazdagodása is. Egy közmunkásnak és egy 60-70.000 ft- ból vegetáló embert nem boldogít a csodálatosan újjáépített belváros és kórház. Ráadásul már annyira nem segítőkész,hisz ilyenkor ugye nem Polgármester. Itt nálunk nem él túl sok értelmiségi elit,de annyira nem hülyék az emberek,hogy ne vennék észre,hogy a valamikor szeretett polginak mi már nem számítunk. Ezért bukott és ezért nyert egy 2 hónappal a választás előtt a semmiből felbukkanó a város lakóinak teljesen idegen ember. A Fideszes Lázár már nem az akit mi követtünk bár mire is kért bennünket.
Foxley
Ennél "szebben" igazsàg szerint nem lehetett volna fogalmazni.
TASzSz
@cikicakk55: OK. Én értem az érveidet! Márky-Zay Péter kiváló ember! Én személyesen ismerem Márky-Zay Lajost!!! Fantasztikus család! csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni! Egy biztos Péter elindult a polgármester választáson függetlenként, beállt mögé még 6 párt! Ha az a 6 párt külön indít még jelölteket, Márky sehol nincs!
Ezért mondtam akkor, hogy a vásárhelyi példa nem ragadós! Az országgyűlési választásoknál már nem ez lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.