Rendezvény előkészületei miatt időszakosan lezárták az Erzsébet híd Pest felé vezető oldalát szombaton délelőtt.

A BKK a Facebook-oldalán azt írta, hogy Buda felől Pestre csak a BKK járatai hajthatnak át a hídon. Ugyanakkor a jelentős torlódás miatt az autóbuszok megnövekedett menetidővel közlekednek.

A híd Budára vezető oldalán csak egy sáv járható ezért érdemes más útvonalat választani.

A rendőrség azt közölte, hogy a Szabad sajtó úton zajló színpadépítés miatt csak szakaszosan hajthatnak fel a személygépkocsik az Erzsébet hídra mindkét irányból szombat délelőtt.

Megbénul a Belváros az újabb ellenzéki tüntetéstől

A tájékoztatás szerint olyan nagy torlódás alakult ki a híd felé vezető utakon, hogy

egyelőre meghatározatlan ideig a rendőrség időnként eltereli a híd felé tartó forgalmat. Azt ajánlják az autósoknak, hogy válasszanak más útvonalat.

A BKK pénteken a honlapján azt írta, hogy szombaton a délután kezdődő demonstrációhoz kapcsolódó színpadépítés miatt már reggel 6 órától lezárják a Szabad sajtó út belső forgalmi sávjait, ezért irányonként csak egy-egy sávon haladhat a forgalom. Szombaton ismét tüntetnek az ellenzékiek: a Kossuth tértől a Szabad sajtó útig vonulnak, a megmozdulások többek között felszólal Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester is.

Cikk – és címlapkép: MTI Fotó/Mónus Márton

(MTI)

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@verőce21: Fidesz: 2.824.206 Ellenzék: 2.852.717 Kamu pártokra leadott: kb. 80.000 Nem szavazott: 2.635.341 Tehát leszögezhetjük, hogy van 1/3-os Fidesz tábor megspékelve a külhoni kettős állampolgárokkal, akik ugye csak a pártlistára adhatták le a szavazatukat, tudjuk, hogy szinte mind a Fideszre szavazott. Adva van az ellenzéki tábor 1/3-dal, és van egy választástól távol maradó tábor 1/3-dal. És most úgy áll a helyzet, hogy az egyharmados Fidesz tábor uralkodik 2/3-dal. Attól most tekintsünk el, hogy még azt sem tudtuk pontosan kiszámolni, hogy hányan is szavazhattak. civilhetes.net/hova-tunt-tobb-mint-300-ezer-valasztasra-jogosult
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A nép erejével kell megdönteni Orbán aljas illiberális rendszerét!
Eladott Ország
Nem kellene elfogadni Orbán valóságát. Nem kellene úgy tenni, mintha a Fidesz győzött volna a választáson. Nem győzött. A választáson megjelent szavazók kevesebb mint fele voksolt a Fideszre. Ha a határon áthurcolt és így magyarországi szavazónak titulált ukrán és még ki tudja milyen polgárokat, valamint a kényszerrel és zsarolással maguk mellé kényszerített szavazókat le tudnánk venni a létszámból (nem tudjuk), ez az arány még alacsonyabb lenne. Tiszta választáson a Fidesz nem győzött volna, sem kétharmada, sem többsége nem lenne. A töredékszavazatos hókuszpókusz, a határon túliaktól kiénekelt szavazatok (itt jegyzem meg, hogy egymillió határon túli magyarból mindösszesen kétszázvalahányezer szavazott, a többi nem és ez jó hír, mert ezek szerint a hetven százalékukat nem lehetett becsapni, sem felvásárolni), az átrajzolt választási körzetek ellenére is kellettek a csalások. Az elhagyott pecsétek, a véletlenül más párthoz jóváírt voksok, a brutálisan magas arányú érvénytelen szavazatok, a hírzárlat, a sajnálatosan összeomlott elektronikus rendszer, amit még most sem tudtak helyrehozni, a töredékszavazatokat ide-oda számoló szoftvert tulajdonló cég felvásárlása. Mindezek előtt kellett persze a választási törvény átírása is. Valakit megkérdezett a kormány, hogy hozzájárul-e a választási törvény megváltoztatásához? Vagy az Alkotmány eltörléséhez? Volt ezekről népszavazás? Akkor mitől is legitim mindez?
Papuska1
Megy a tüntikézés, a határon túli magyarok jelentős részét sikerült elijeszteni. A határokon át történő nemzetegyesítésnek, így a Trianonnak az egyetlen békés negligálását lehetetlenné tenni. Óriási különbséggel szavaztak a Fideszre! Ezt megkérdőjelezni a demokrácia megkérdőjelezése! Mivel lenne jobb egy káosz, egy zavaros politikai helyzet? Oda jutnánk vissza, ahol a poszkommunisták és a liberálfasiszták átadták a kormányrudat! A liberalizmus a szocializmus és a kommunizmus szoros rokona. Ezek mind elembertelenedő, elnemzettelenedő tartósan pusztító ideológiák. Mi lesz így két, háromszáz,m vagy ötszáz év után a nemzettel? Egyébként sem értem, hogy egyesek nem értik, képtelenség a szélsőbal és a szélsőjobb együtt kormányzása! A káoszt pedig az ellenlábasaink használnák ki, megint semmik, vagy egy pici nép lennénk Európában, amik nem vagyunk! Mire jó ez? Kinek árt, hogy emelkednek a bérek és jut végre vidékre is egy kis pénz, bár a főváros még mindig igazságtalanul többet kap, több jut neki. Csak meg kell nézni a statisztikákat, mind ezt igazolja! Aki a fővárosban akar élni, fizessen többet, ne kevesebbet! Az ország nyugodt 4/5 ét miért terrorizálhatja az egyötöd egy része? Erre tessék válaszolni!
Yoda69
@Eriksson: 2006-ban a vandal csocselek ratamadt a rendorokre, autokat es kukakat gyujtott fel, majd betortek a TV szekhazba. orbanek eles fegyverek beveteset koveteltek a tuntetok megfekezesere (bealdoztak volna hiveiket a hatalom megszerzesehez). Ezt a Gyurcsany kormany - helyesen - elutasitotta.
Ezzel szemben a mostani tuntetesek bekesek. A rendoroknek viragot adnak a tuntetok. Nincs gyujtogatas nincs atrocitas. A demokracia helyreallitasat es a sajto szabadsagat kovteljuk.
verőce21
Kétharmaddal szemben csak óbégatni lehet.
Nehéz megemészteni, hogy az ország tudatos többsége nem akar benneteket?
Eriksson
@Szeparepa2: Milyen apropóból? Arról gondolkodtál-e már? S ki az az "értelmes gondolkodó fele"? Akik szembementek a csekélyértelműekkel?
Donáld Tramp
Ezek nem Dolgoznak ?! Ja... Nem... Belőletek élnek..
Eriksson
@Yoda69: Valóban elutasította, sőt kellet is. De nem helyesen. Ha szóba álltak volna a tüntetőkkel, talán másképpen végződik a dolog. De Gyurcsányt nem érdekelte a csőcselék nyavalygása, inkább kivezényeltette a rendőröket.
Eriksson
@görbetükör: Felmerül a kérdés, kik azok a tisztességes demokraták?
Yoda69
@Eriksson: Amikor felteglaval dobaltak a rendoroket, akkor a szep szo mar nem hatott. Tobb mint 1000 render serult meg az osszecsapasban, mielott feloszlattak volna a csocseleket. A teve osrtomanal peldaul teljesen toketlen volt a rendorseg. Szerintem mar ott fustbombat kellett volna bevetni.
Eriksson
@Yoda69: Az a tüntetés is békésnek indult...
Füstbomba? Nem volt elég a szemkilövetősdi?
görbetükör
@Eriksson: Akik tudják, mit jelent a demokratikus tiltakozás és nem bűnözőként viselkednek.
Yoda69
@Eriksson: Ketlem hogy bekesnek indul, ha valaki fegyverekkel megy egy tuntetesre.
Eriksson
@Yoda69: Pedig hidd el, hogy békésnek indult. Aztán szó szót követett. Akarom mondani féltéglát, anarchiát...
Itt egy Sváby videó, igen érdekes és alapos összeállítás a történtekről.
Eladott Ország
@verőce21: Fidesz: 2.824.206 Ellenzék: 2.852.717 Kamu pártokra leadott: kb. 80.000 Nem szavazott: 2.635.341 Tehát leszögezhetjük, hogy van 1/3-os Fidesz tábor megspékelve a külhoni kettős állampolgárokkal, akik ugye csak a pártlistára adhatták le a szavazatukat, tudjuk, hogy szinte mind a Fideszre szavazott. Adva van az ellenzéki tábor 1/3-dal, és van egy választástól távol maradó tábor 1/3-dal. És most úgy áll a helyzet, hogy az egyharmados Fidesz tábor uralkodik 2/3-dal. Attól most tekintsünk el, hogy még azt sem tudtuk pontosan kiszámolni, hogy hányan is szavazhattak. civilhetes.net/hova-tunt-tobb-mint-300-ezer-valasztasra-jogosult
desiro
@verőce21: A tudatos bégető birkákról beszélsz ugye köcsög???
desiro
@desiro: rosszul írtam a tudat alatti...
Eladott Ország
Francokat nem lehet leváltani ezeket. Az is egy lehetőség, hogy már olyan elemi erejű a társadalomban a feszültség, hogy – és igen, meggyőződésem, hogy Orbán tudatosan és szándékosan provokálja a társadalmat mert úgy hiszi, hogy így a felgyűlt feszültség levezethető – nem fogja tudni a kormány kordában tartani. Bekövetkezik egy robbanás, ami vagy elsöpri a kormányt, vagy polgárháború lesz. Ez az, ami senkinek nem hiányzik. Az tisztán érzékelhető, hogy Orbán és bandája egységesen be van szarva. A kommunikáció széthullott, egyre durvább hibákat követnek el. Ez súlyosbodni fog, ha szorultabb helyzetbe kerülnek és sikerülhet kiváltani eddig még néma társadalmi rétegek elemi erejű felháborodását is. Hogy nem a parlamenti pártok vannak az utcákon? Nem hát. Éppen ezért veszélyes ez a helyzet a kormányra. És ugyan miért is ne zavarhatná el a kormányt egy ország népe, pártok nélkül is? Be van tiltva? Nincs. Van ebben az országban annyi becsületes, hozzáértő ember, akikből igen gyorsan össze lehet rakni egy szakértői kormányt. Ha normalizálódott a helyzet, akkor pedig helyre kell állítani a választási törvényt és ki lehet írni a választásokat. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek láttatni szeretnék sokan. Szóval nem finnyáskodni, hanem felgyűrni az ingujjat és beállni szart lapátolni, mert ha valami, az az egy biztos, hogy a szar magától nem fog elmenni.
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon jól leírtad megint a lényeget !!!
verőce21
@Eladott Ország: (14:46) (Az el nem ment 1/3 is ugyanolyan arányban szavazott volna a pártokra, mint az elég nagy mintán vett eredmény mutatja!)

Minden demokráciában, így nálunk is, a szavazásra jogosultak 1/3-ának egyirányú szavazata elegendő a többségi kormányzáshoz!
Tanulnotok kell még a demokráciát! Látszik, hogy párttitkár lehettél az "cucilizmusban". :)
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...A kormány hivatalossan megnyerte a választást és ezt ezen Soros által bérelt akár több száz ezres tömeg tüntetés se tud változtatni ..Ha átmennek erőszakba kapnak olyan leckét hogy 2006 a közelébe se léphet ...Ha lehet a Franciáknál , Spanyoloknál bevetni a katonaságot , rendőrséget ITT MIÉRT NEM LEHETNE ...??? A többség békét akar de néhány Márki Zay féle nem fér a bőrébe , hát majd ha a vidék is beszáll akik Orbánra szavaztak néhány embernek beverik az orrát ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: És szerinted meddig lehet így fenntartani a hatalmat okostojás? A szarházi tolvaj bűnöző fidesz bandának mindent lehet? A többség nem fogja lenyelni ezt a szart!
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 11:50; Te hülye f*sz, nem csak a pestiek tüntetnek! Loptok, csaltok hazudtok, ba*zdmeg és még a pofátok is nagy.! Lóf*szt nektek!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Kelj fel a szakadt fotelodból és néz szét az országba , az autópályák az üzletek , az uszodák STB tele vannak ..Északon Hatvantól -Szlovákiágig , délen Pécs --Kaposvár --Balaton , Délkeleten Szeged környékén stb mindenüt új uatk épülnek ...At utak közelébe mindenütt tele van az ország toronydaruval ...ÉPÜL AZ ORSZÁG ..A lakótelepi parkolók tele vannak autóval .Az iskolák , ovodák környékén reggel autó --autó hátán ...A szinházakba előre kell jegyet venni , a Wellness azálókban előre le vannak foglalva hetekkel e szobák ...HOL VAN ITT A ROSSZ VILÁG ...LÁSS NE CSAK NÉZZ :::Az ellnzék meg a feltüzelt tömegre ott az UKrán példa ...Ha Janukovics beveti a katonaságot most nem lenne több mint 10 ezer halott ...Ezt akarjátok ..Ha a tüntetés át megy erőszakba a hatalom úgy söpör el benneteket mint szél a levelet ...
Yoda69
@Csizmás Kond: A hulye riporternek miert kell szemelyeskednie? Ne a kerdezett tekintetvel foglalkozzon, hanem azzal amit mond. IDIOTA fideSS berenc.
iluminati
@görbetükör: Hozzá tenném még... valaki feltünt a 2006-os tüntetésen erővágóval.. ill...lábbal rugdosta a kordont...ő volt a hangadó...2006-banA NAGY DEMOKRATA válságot kihasználva tette azt...
Mert talán nem engették a babgulyás fazékhoz...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Akkor legalább látogassál el Szlovákiába is a magyar dolgozók már oda (is) járnak. B*zdmeg a fideszes jólétet az oligarchákkal együtt. Nézd meg a vidék Magyarországát álljál ki a és mond el az ott élőknek, milyen jólétben élnek. Javaslom, hogy TEK nélkül ne tedd, mert szétvernének. Egyébként a csúti kancigányod sem teszi meg. Akkor mi a f*szért szüntette meg a KSH a létminimum számítást te szervilis seggnyaló.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
Már a régiós országoktól is leszakadtunk, csak az ország megvédéséről óbégattok, mert más eredményt nem tudtok felmutatni. Úgy fejlődünk, mint az albán kecskepásztor fogainak száma az idő múlásával. Nem ártana ha az EUROSTAT gazdasági kimutatását is néha olvasnád.
Egyébként egy '56 volt már g*nyó!
iluminati
@Eladott Ország: EZ nem f... sz...Se...fej abba a tányérba sz...ik amiből eszik...
Közel lehet a fazékhoz...azért csörgeti a tányért...
Közpénzből támogatják...a palotályának költségeit...
Eladott Ország
@verőce21: tegnap, 12:34; Hülye gyerek, mióta kétharmad a 49 %. 2 824 647 fő fidesz szavazat 49.28 % ,levélszavazatokkal együtt.
Hazai eredmény: 2 608 086 fő fidesz , 47.36 %. Ez a többség neked ! Ez a fideszes matek alkotmánysértő, melyet több német alkotmányjogász és nemzetközi szakértő is annak tart.
gulyasgyula
@Eladott Ország:...A jól beszélsz csak nem tudod mit ..A Szlovák határon élek , Szlovákok laknak miden 20-40- dik házban ..Szombaton Párkánynál kimentünk Balassagyarmatnál bejöttünk ,elmentünk Ózdra , onnan Encsre és Miskolcra ,aztán vissza a Dunántulra 640 km .. Holnap Szombathelyre megyünk , szerdán Hódmezővásárhely , sehol nem háborog senki sőt a Pesti tüntetőkkel nem értenek egyet ..Menj végig Kassától Érsekújvárig és meglátod a Szlovák világot , de kimehetsz Romániába is ahol 1 km autópálya sincs ..Ez ám a fejlődés ..Akkor válaszolj ha egy ilyen úton meggyőződsz a vidéki életről , mert ha a vidékiek felmennek Pestre vasvillával szórják a Dunába a tüntetőket .. Különben jobb ha nem személyeskedsz mert ha én elkezdem nem teszed ki az ablakba ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: Nem csak Pesten tüntetnek. Nézd meg az Eurostat régiós összehasonlító adatait is. Egyébként a véleményedet meg leszarom, fideszes seggfej! Hogy a f*szba lehet, 49 % választási eredményből kétharmados többség, ha nem alkotmánysértő választási törvénnyel. Ez tett ki az ablakba hülyegyerek! Hazai eredmény 2 608 086 fő fidesz. 47.36 %, levélben történt szavazással együtt 2 824 647 fő fidesz, 49.28 %
Eladott Ország
@gulyasgyula: Írod:" mert ha a vidékiek felmennek Pestre vasvillával szórják a Dunába a tüntetőket .." Ezt már megcsinálták egyszer Romániában. A legvéresebb bukaresti "bányászjárás" óta, amelynek során Zsil-völgyi bányászok ezrei dúlták fel a román fővárost, hogy "megvédjék" Ion Iliescu akkori államfő és a mögötte álló Nemzeti Megmentési Front (FSN) hatalmát. A "főelvtársat" bíróság elé állították.
www.szatmar.ro/files/news/mn_1434384040banyaszok.jpg
gulyasgyula
@Eladott Ország:...Ez a baj veletek nem tudtok sértegetés nélkül véleményt nyilvánítani EZÉRT most már nem sértődsz meg kis nyikhaj ha azt kívánom BAZD SZÁJBA A REPEDT SARKÚ VÉRBAJOS JÓ KÚRVA ANYÁDAT AKI SZEMEDBE FINGOTTA A PUDERT MEG RÁSZOKTATOTT A TEJRE TE KIS SZAR KOTON SZÖKEVÉNY EGY HIVATALOSSAN MEGNYERT VÁLASZTÁS ELLEN LÁZADOZTOK MÍG AZ PÁR EZER VIDÉKI FEL NEM MEGY ÉS SZARRÁ VER BENNETEKET ..mOCSKOS KIS FÉREG ...mOST ÍRJ NE KELJEN VÁRNI A VÁLASZRA ... T E A K A R T A D EZT A HA N G N E M E T ..INNEN FOLTATOM HA KEL KARÁCSONYIG ...
Sámannus
Látom maradt bőven a tárban. @gulyasgyula: A főnöködet is így magasztalja a közvélemény.
De téged is egy lyukkal arrébb vártak, azért vagy ilyen elégedett.
gulyasgyula
@Sámannus: ...A védencedet is megkértem hogy ne személyeskedjen én se tettem eddig ..Téged is megkérlek ...Irhatsz bármit bármelyik pártról , politikusról nem fogok személyeskedő véleményt használni , nem vagyok vak látom a fidesz hibáit meg az elmúlt 27-év pártjai , politikusai hibáit , visszaéléseit , a korrupicót ...A választást az ellenzék karrier politikusai miatt lett olyan amilyen ezt Ők is elismerik ..A civilek meg ne akarjanak UKRAJNÁT CSINÁLNI AZ ORSZÁGBÓL ...Ott is így kezdődött most van több mint 10 ezer halott meg 15-20 ezer háborus nyomorék ...A korrupció meg a nyomor ugyan olyan mint Janukovics idején volt ..Akkor miért halt meg annyi fiatal ???
Sámannus
@gulyasgyula: Bocsi én háborút nem álmodtam, de a csürhét tizenkét éve mások vitték az utcára.
Itt azok akarnak Ukrajnát óbégázni, akiknek fontosabb a hatalom, mint a demokrácia.
Nem kell észkombájnnak lenni, hogy ez a mostani budi nem demokrácia. Kár is védened a védhetetlent. Ha össze jön egy hathatós tüntetés a betyárbútort pakolni kell, mert egyharmaddal nem lehet szétrabolni az országot.
Eladott Ország
@gulyasgyula: Ehhez a pofátlan rendszerszintű csaláshoz,ország totális lerablásához másként nem lehet hozzászólni. Lógni foktok b*zdmeg! Ilyen tróger bűnöző banda még nem volt hatalmon Szent István óta. Nagyon ráfog b*szni ez a pofátlan csúti cigány és bűnöző bandája. Csak nehogy úgy járjon mint a kárpátok géniusza a kondukátor, hogy bőgjön a kivégzőosztag előtt. Egyébként meg továbbra is leszarom a fideszes nemzetrabló pofádat te ganajláda!
Eladott Ország
@gulyasgyula: Az elcsalt választással kapcsolatban tájékoztatlak, te fideszes szarházi faszkalap, te ütődött barom. Há’ télleg, duzzad is a keblünk rendesen. A teljesség igénye nélkül. Mongólia, Azerbajdzsán, Albánia. És elküldi az MTI-nek, b*zmeg. Micsoda megtiszteltetés Aliyev diktátor úrtól, egy KGB-kommunista diktátor leszármazottjától, akinek az országában nincsenek demokratikus választások, aki az elnyomásból él, és egy világbajnok korrupt gazember. (Ki emlékszik már a guruló azeri dollárokra? Senki.) Mindenesetre megnyugodtunk, hogy Orbán nem szigetelte el magát a világban, és ha úgy adódik, Azerbajdzsánban és Mongóliában mindig tárt karokkal várják. Tudjuk, hogy sötétbunkók vagyunk a diplomáciához, meg ezek nem jelentenek semmit, de azért a teljesség igénye miatt egy kicsit érdekelne, hogy ki mindenki maradt le a felsorolásból. Fülöp-szigetek, Kazahsztán, Fehéroroszország? Hmm? Trump még kéreti magát, pedig Viktorunk az elsők között gratulált neki, amikor megválasztották. Vagy Budapest helyett véletlenül Bukarestbe küldte volna az üdvözletét?
Eladott Ország
@gulyasgyula: Nekünk maradnak a kételyek: hogy legközelebb az etióp életszínvonallal, a szudáni stabilitással, a venezuelai kiszámíthatósággal, vagy a kongói biztonsággal fogunk stratégiailag partneri viszonyra lépni. Kilógó nyelvvel, kétpofára.
gulyasgyula
@Sámannus: ...Sok mindenbe egyet értünk de az országot 27 -éve rabolják külföldi és Magyar befektetők és politikusok ...Pl: : A Lábatlani cement gyárat úgy adták el hogy utólag az előre legyártott vasúti sin alá való betonelemből vissza kapták az árát ...Vajon hány hasonló lehet az országban ..???Demokrácia meg sehol nincs a világon ,kérdezd meg az USA-ban orvosi ellátásra se jogosult 11 millió hajléktalant .. Persze ezek csak kiragadott esetek a röbbséget soha nem fogjuk megtudni ..De mindenkinek joga van azt a hazugságot elhinni amit akar ...Ezen nem veszek össze senkivel ..
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Megint nem tudsz sértegetés nélkül érvelni ezért irjál annak a vérbajos ribanc kúrva anyádnak aki a világra szart te kis köcsög ..Az utcára nem mersz kimenni sötétedés után kis szar fotel forradalmár ...A fél világot össze hozó irásod a kutyát nem érdekli ..Itt a Magyar helyzetről ír a többség .. Megsugom egy ideje fizetett ""szakemberek "" kezdték beazonosítani az ilyen bátor legényeket mint Te ... ..Rád fognak találni ha eljön az ideje ...Hogy ki fog sírni nem tudom ???
nezelodo
Ha valami csoda folytán megvilágosodna az a Bözsivel és fűtéstámogatással megvásárolt szavazótömeg, akik a királyi tv csatornák hazugságait visszhangozták, akik nem látták a 2006-os puccskisérlet futballhuligánjait, és azok megdicsőülését, akik nem hallottak a választási irodai gyalázat kopaszairól, a mészároslőrinc jelenségről a letelepedési kötvény bizniszről a Habonyról, a közpénzek magánosításáról, a Simicskáról a Mr Arábikáról az arab professzorról a nemzeti vejkórol az ELIOS maffiáról, a százlábú Rasiról, a Kubatov listáról a stadion őrületről, a baltás gyilkos bizniszről, a határon túlról vásárolt szavazatokról és annak áráról, akkor itt nagyon nagy baj lenne, mert az ilyen gyalázatosan átvert emberek aztán nem hallgatják ám a süket dumát!
Eladott Ország
@gulyasgyula: Egyszer vége lesz az ország kirablásának, te szarházi .Lógni fogtok, te mocsok.
Nem fogjátok visszahozni a Rákosi rendszert. Még te mersz kioktatni te szellemi toprongy, baromállat! Húzzál a jókurva anyádba!
Eladott Ország
@gulyasgyula: Olvasd a Bencsik demokrata újságot, te barom! Meg a fidesz által felvásárolt összes megyei szennylapokat, vagy kapcsoljátok le az internetet! Úgy látom a spájzban már nem csak az oroszok vannak, hanem Észak-Korea is.
uploads.disquscdn.com/images/19543f01712029f61c816549d13fc8ab8292ace1b19530de29c854b6696a9bc3.jpg?w=600&h=411
nezelodo
@Eladott Ország: Jaj, ne riogass a munkásőrökkel, igaz minden együtt van a reaktiválásukhoz Pl Uzsabányán, a nyolcvanas évekbeli párttikár-parancsnok sem kéretné magát nagyon a mini elnök fia által.
Hát a nagy barát megyei párttikár már nincs meg, igaz akasztatott eleget 1957-ben, véletlenül ma is ismert családnevek fordultak elő a sameszai között.
59-ben ezek hajtották be a falut a tsz-be. Most megint elveszik a fatertól örökölt negyven öles káposztáskertemet?
Eladott Ország
@nezelodo: A munkásőröket csak azért említettem, mert a "gulyásgyula" nevú szellemi IQ bajnok kioktat , közben a fidesz bűnbanda nem elég hogy közpénzt lop, még tele van kommunistákkal, hazaáruló ügynökökkel. Ezek közé a kommunistáknak is a legalja jutott. Az ilyen gulyásgyula féle szarháziak óbégatnak a legjobban.
verőce21
@Eladott Ország: (14:17) "Hazai eredmény: 2 608 086 fő fidesz , 47.36 %. Ez a többség neked !" - Akkor mostmár tényleg ti vagytok a bolsevisták!
gulyasgyula
@Eladott Ország: @Eladott Ország: ...Bazd szájba azt a vérbajos retkes kúrva anyádat kis buzi kotonszökevény anyád jobban járt volna ha leszopja a tripperes apádat akkor nem rontanád a levegőt ...Össze--vissza irkálsz mint akinek elment az esze igaz ha kétszer annyi eszed lenne akkor is csak féleszű lennél ...A irásaidból látszik hogy egy hülye vérfertőzöt kölyök vagy Te még apádat is leszoptad meg a vén ringyó anyádnak is benyaltál , talán a vén kúrva nagyanyádat kihagytad egyelőre mert ha így haladsz arra is sor kerül ...Ki buzi fotel forradalmár ne feled az illetékesek megtalálnak ..Tudod van olyan hogy állam ellenes lázítás ...A többit majd megtudod ha eljön az ideje ...Lesz még neked álmatlan éjszakád ...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Félre téve a trágár szöveget nézd meg az ATV --tv a HÍR tv ..A mellár Tamás , Kálmán Olga és a hozzá hasonló fidesz , Orbán ellenes politikusok véleményét ...Minden nap ez megy a két csatornán , lehet a komoly ellenzéki tábor véleményét tanulmányozni sértegetés nélkül is...
Aki Én
@verőce21: ,,az ország tudatos többsége nem akar benneteket"

Ahogy látom, sokan félreértettek. Szerintem azt hiszik, hogy a fideszre gondolsz :)
Én tudom, hogy nem, pedig úgy lenne helyes :)
Aki Én
@verőce21: A szabályozás miatti többségi kormányzás nem egyenlő a kétharmados támogatottsággal. Ezt még te is tudod. A fidesznek SOHA! nem volt kétharmados támogatottsága!
Aki Én
@gulyasgyula: TE KIBASZOTT BUTA VAGY BASZKI!!!
Egy elmebeteg kretén vagy ezzel a stílussal, azzel a mentalitással. A jóérzésű ember csak okádik az ilyen szennyektől. PFFFjjjj.
Az már csak hab a tortán, hogy a magadfajta elmebeteg kretén vasvillával fenyegeti a demokratikus jogaikkal élőket. Ezek vagytok ti, orbán legfőbb áldozatai. Soha nem volt ilyen megosztott és ellenséges ez a nép. De ti agyatlanok bekaptátok a horgot. Vérlázító!
TE KIBASZOTT BUTA VAGY BASZKI!!!
verőce21
@Aki Én: (09:38) Most is kétharmados támogatása van a képviselők mandátuma alapján!
Akkor miről beszélsz?
Eladott Ország
@verőce21: 1. FIDESZ-KDNP (48,51 százalék, 2 540 970 szavazat) Ez a többség, ez a kétharmad? Ez a fideszes matek. Az olaszoktól ellopott/átvett algoritmus szerint, mely alkotmánysértő.
verőce21
@Eladott Ország: (11:51) De nyolc-tízfelé ment a többi 51% ! Kérem szíves megértésedet!
Mert beleőrülsz így a matekodba. :)
Eladott Ország
@verőce21: Itt a választási végeredmény. 2 824 647 fő 49.28 % levélszavazatokkal együtt.
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
Lassan írom a gyengébbek kedvéért nincs 50 %, fideszre szavazat.
kokopelli
@Eladott Ország: a régi matek ,még a Zorbán törzsi szokásai szerint is: 2x2,ha veszem 3,
ha eladom 5 ! ;-))
verőce21
@Eladott Ország: (12:06) A legcsekélyebb mértékben sem érdekli a Fideszt, hogy "nincs 50 %, fideszre szavazat"!
Ebbe a matekba csak te őrülsz bele! :)
verőce21
@Shikari: (12:09) Ebbe ne bonyolódj bele, mert az lipsi matematika!
(Márhogy aki nem ment el szavazni, az mind rájuk szavazott volna! ) :)
Eladott Ország
@verőce21: Ezt a választást német alkotmányjogászok és amerikaiak is alkotmánysértőnek neveznek. Nem tehetek róla, ha hülye vagy! Ez itt nem fidesz szeminárium és narancskeltető hely.
verőce21
@Eladott Ország: (12:20) A világ bármely választási rendszerében nyert volna a Fidesz 49,3%-kal! A hülyék odaát vannak!
verőce21
@Shikari: (12:20) Ellenkező esetben már minimum bevonultak volna ide a kéksisakokok! És az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt lenne az ügy.
("Igazi, hamisítatlan csürhe! ")
verőce21
"A tisztességtelenség, a butaság, a tudatlanság, a kapzsiság és a műveletlenség nemzetközi arcvonala mellett van még egy arcvonal, amellyel meg kell küzdeni. Ezek a zsidók.
Különösképpen a hitleri merénylet után visszamaradt emigráns zsidóság nemzetközi frontja.

…Van egy zsidó bűn, a bosszúvágy bűne, amit nem lehet teljesen megmagyarázni, ami egyidős a zsidósággal, ami végigkíséri a zsidóságot egész történelmi szereplésén, minden nép között, minden időben. A mindig jobban-tudás, a nyegle hetykeség, az alázatnélküliség, a hitetlenség, a gőg, és a dölyf bűne ez, ami állandó bosszúvágyban jelentkezik. Lenézni, megvetni és megbosszulni azon, aki nem zsidó, mindent, amit a zsidók önmagukban és a világhoz való viszonyukban nem tudtak harmonikusan elintézni…Beteg nép." - Márai Sándor: Palackposta
Eladott Ország
@Shikari: Azért nem írtak ki új választásokat, mert a hatalmi ágakat már szétb*szta fidesz. Többek között ezért indul el a 7-es cikkely is, hazánk ellen. A teljesség igénye nélkül. Mongólia, Azerbajdzsán, Albánia. És elküldi az MTI-nek, b*zmeg. Micsoda megtiszteltetés Aliyev diktátor úrtól, egy KGB-kommunista diktátor leszármazottjától, akinek az országában nincsenek demokratikus választások, aki az elnyomásból él, és egy világbajnok korrupt gazember. (Ki emlékszik már a guruló azeri dollárokra? Senki.) Mindenesetre megnyugodtunk, hogy Orbán nem szigetelte el magát a világban, és ha úgy adódik, Azerbajdzsánban és Mongóliában mindig tárt karokkal várják. Tudjuk, hogy sötétbunkók vagyunk a diplomáciához, meg ezek nem jelentenek semmit, de azért a teljesség igénye miatt egy kicsit érdekelne, hogy ki mindenki maradt le a felsorolásból. Fülöp-szigetek, Kazahsztán, Fehéroroszország? Hmm? Trump még kéreti magát, pedig Viktorunk az elsők között gratulált neki, amikor megválasztották. Vagy Budapest helyett véletlenül Bukarestbe küldte volna az üdvözletét?
gulyasgyula
@Aki Én: @Eladott Ország: ...Ti beszéltek itt butaságról mikor egy sort nem tudtok leírni sértegetés nélkül .. Ennyi agyalágyult hülye csak Pesten van aki azt hiszitek a vidék fél tőlletek , ha csak egy balhét csináltok a tüntetésen úgy söpör el benneteket a többség a hatalom mint szél a szemetet ...Megírom én örülnék neki ha valami balhé lenne legalább kivernénk a szemeteket mert minek annak szem aki úgy se lát ...Lázadjatok csak fog még folyni néhány idiótának az orra vére mikor félvakon sántikál haza felé ...A többség és a hatalom rendet akar , Ti zavart majd kiverjük belőletek a szart is akkor észhez tértek ...Addig meg az azonosítások után szépen jön a leszámolás lesz rá 4 év ...De mehetek nyugatra migráns simogatónak ...Mi majd építjűk az országot nélkületek is ...ADDIG MEG basszátok szájba a repedt sarkú vérbajos jó kurva anyátokat aki a világra szart mind a kettőtöket ...Buzi koton szökevények ..
Aki Én
@gulyasgyula: agyatlan, gyáva pojáca vagy :)
egy buta suttyó. Nem kéne ennyi kamu bort innod.
gulyasgyula
@Aki Én: ...Nem én kezdtem a sértegetést , gyáva az vén ribanc anyád aki a világra szart ..Ha előttem lennél szarrá vernélek ...Remélem valaki a hozzád hasonlók közül egyszer el kezd balhézni ...Na akkor jövünk mi ...Jobb ha eltakarodtok az országból ...Államellenes lázadóknak itt nincs helye...Köcsög !!!
Aki Én
@gulyasgyula: ...mondom én, hogy kibaszott buta vagy. Na meg végtelenül suttyó. Nem te vagy az puhos, akitől több mint 40 évnyi sportolói múltammal meg kell ijednem :)
De néha azért elolvasod amiket összehordasz?
A magyarság szégyene vagy, a rendszer súlyos áldozata. De akkor is túl sokat engedsz meg magadnak te beteg fasz.
advocat
Elvársak! Ma 27-e van. Ez a hír miért hír? Ma.
gulyasgyula
@Aki Én: ...Na mi van a vén ribanc anyádnál okosra nyaltad magad ??? Ha Te sportoló lettél volna nem is szóltál volna bele ebbe a trágár hangnemű vitába ..A Te sportolásod távolba nézésből állt ...Nem én kezdtem a személyeskedést ha nem tudsz kulturáltan érvelni fogd be a szaros pofád ...Ha figyeltél volna tudnád nem vagyok elvakult fideszes sőt egy pártnak se vagyok a szekértolója csak a sok éves vállalkozói múltammal látom gazdasági változásokat amihez a fiatal tüntetőknek fogalmuk sincs ...Nem azt írtam hogy száguld a gazdaság de a korrupciótól függetlenül megindult egy lassú gazdasági gazdasági növekedés és mivel a pársorral senkit nem sértegettem ezért a sértéseket viszonzom ...Ha akarod jövő karácsonyig BaZD szájba kurva anyádat ..Ezután így folytatjuk ha neked ez kell ...
gulyasgyula
@Aki Én: ...Ja a hitelminősítők is fidesz pártiak , vagy Orbán lefizette őket hogy minősítsék fel az országot ...De lehet hogy ez se igaz ...
Aki Én
@gulyasgyula: ...súlyos elmebeteg vagy. Talán ez lehet a fő oka, hogy még a környezeted is rühell. És ennek semmi köze a gazdasághoz, amiről a jelek szerint nem sokat tudsz.
Jobbulást kívánok te beteg fasz!
Talán kevesebb gyenge minőségű alkohol kezdésnek jó lehet.
Aki Én
@gulyasgyula: ...részvétem édesanyádnak!
gulyasgyula
@Aki Én: @Aki Én: A vén ribancnak kívánj jobbulást akinek benyaltál mert a világra szart ..Buzi nyikhaj ..Okosnak érzed magad a hozzád hasonló lázadókkal ..NÉZ SZÉT AZ ORSZÁGBAN ..A többnapos ünnepen az ország nagyrésze , ünnepel , bulizik , Wellness fürdőkbe van csak néhány tetves lázadó meg tüntetni ..MOST is az ünneplők voltak többen mint a szavazáskor ...Menj Te abban a mocskos retkes ribanc jó kurva anyádba had örüljön hogy hozod rá az áldást ...Remélem fojtatod így egész évben tudom méltatni a vén repedt sarkút ...Vérbajos buzi csemete ...
Aki Én
@gulyasgyula: ...súlyos elmebeteg vagy. Talán a vérfertőzés az oka...
Ennél nagyobb örömöd sose legyen. Magatehetetlen, ostoba, gyáva, unintelligens suttyó vagy!
Abba ne hagyd, talán a környezeted örömére felfordulsz egy agyvérzésben. Bocs, agyhelyvérzésben :)
Dühöngj kretén, de el ne felejts pelust cserélni.
gulyasgyula
@Aki Én: ...Én nem dühöngök ..Te kezdted a személyeskedést ..Majd megtanulod tisztelni a másik ember véleményét akkor is ha az neked nem tetszik ..Addig fogom ócsárolni a családod míg be nem fogod a mocskos szaros popfád ...Nem kel egyetértenünk de személyeskedj ...Addig így bucsuzom ...Bazd szájba a retkes kurva anyádat aki a világra szart ..
gulyasgyula
@Shikari: ...Örülök ha olyan emberrel ""levelezek ""akik az egymás véleményét elfogadják ha nem is értenek vele egyet ..Ha meg még egy véleményen vagyunk az külön jól esik ...Köszönöm a megértő támogatásodat ...
Eladott Ország
@verőce21: április 21., 12:34 ; Az egész választási rendszer alkotmánysértő,- ezt nemzetközi szakértők is megállapították- továbbá rendszerszintű csalás volt. Bizony ezt nem fogjuk megemészteni. Ezért szükséges a permanens ellenzéki tüntetés, hogy az olyan degenerált, dilettáns, hülye fideszesek is megértsék mint te vagy. Az csak hab a tortán, hogy a médiát, az összes megyei lapokat a fidesz bűnbanda felvásárolta. A fékek és ellensúlyok rendszerét szétverték ,egypárti- állampárti diktatúra alakult ki hazánkban, mint a Rákosi rendszer idején.
gulyasgyula
@Shikari: ...Egyet értünk ...Majd a csak a lázadás kedvéért tüntetőket is eléri sorsuk csak egyszer lépjenek túl azon a bizonyos vonalon ..Ha a Franciáknál demokratikus bevetni a vízágyút , a könygázt itt is az lesz ...Az Unió meg had visítson ...
verőce21
@Eladott Ország: (08:37) Hogy az olyan degenerált, dilettáns, hülye lipsik is megértsék mint te vagy, a magyar választók elsöprő többsége mondott igent a kormányzó pártokra!
verőce21
@Shikari: (08:58) Nem akarom cirkuszban felléptetni, de olyan nagy lett a különbség a hazug világuk és a valóság közt, hogy ez mindenhol összeomlott.
Aki Én
@gulyasgyula: Gyuszi nyugi, mert beleőszülsz :) Ez a stílus parádés és utánozhatatlan.
Látom elittad az agyad és nem tudod miket beszélsz, ezért idemásolom néhány aranyköpésed. Csak a hitelesség kedvéért. Lásd te is, ki is vagy valójában, te hiteles IQ bajnok:
,,BAZD SZÁJBA A REPEDT SARKÚ VÉRBAJOS JÓ KÚRVA ANYÁDAT AKI SZEMEDBE FINGOTTA A PUDERT MEG RÁSZOKTATOTT A TEJRE TE KIS SZAR KOTON SZÖKEVÉNY"
,, irjál annak a vérbajos ribanc kúrva anyádnak aki a világra szart te kis köcsög .."
,,Bazd szájba azt a vérbajos retkes kúrva anyádat kis buzi kotonszökevény anyád jobban járt volna ha leszopja a tripperes apádat akkor nem rontanád a levegőt "
,, vén ribanc anyád aki a világra szart ..Ha előttem lennél szarrá vernélek .."
,,Na mi van a vén ribanc anyádnál okosra nyaltad magad ??? "
gulyasgyula
@Aki Én: ...Ezt a stilust a hozzád hasonló vérfertőzött hülye gyerekek kedvéért gyakorolom akik élvezik ha ócsárolják a vén ribanc anyjukat ..Többször nem írom le Te kezdted a személyeskedést mert nem vagy képes más véleményét elfogadni ..Amíg ilyen hangon reagálsz addig fogom emlegetni a vén szaros ribanc kurva anyádat aki jobban járt volna ha bele folyt a budiba születésed után ..Hülye ribanc csemete ...
gulyasgyula
@Aki Én: ...Ilyen hülye gyereket már juttattam kórházi kezelésre ...Írd meg hol talállak és megbeszéljük ..Most megmutadhatod milyen bátor vagy ...Szaros szájú faszopó fotelforradalmár ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: Kussoljál te fideszes tahó, seggfej!
Aki Én
@gulyasgyula: Szánalmas elmebeteg vagy. Nagyon jó lehetőségek vannak a dühroham kezelésére, kezeltesd magad. Jobbulást te agyalágyult vén buzi! Ne másokkal hörögj, mert nem vállalhatod fel a másságod!
gulyasgyula
@Eladott Ország: @Aki Én: ...Ti pofáztok ? Még a neveteket se meritek kiírni ,elbujtok egy hülye SZÓ mögé ...""AKIÉN " neked se látom a neved címed hogy részletesebben megbeszéljük ki milyen orvosi kezelésre fog járni ...Nállatok nyálasabb seggnyaló , fasszopó buzi FÉREG nincs az egész neten .. Baszátok szájba egymást meg a retkes , ribanc kúrva anyátokat ...ÉLvezitek mikor ÍGY ÓCSÁROLOM ANYÁTOKAT ..eBBŐL IS LÁTSZIK HOGY SZELLEMI TOPRONGYOK VAGYTOK ...íRJATOK MÉG ::Én élvezem az ilyen írásokat ...Legalább karácsonyig várom a károgásotokat ...B U Z I K !!!
gulyasgyula
@Eladott Ország: @Aki Én: ...Na mi van ringyó csemeték meddig várjak , hol a kúrva anyátokba vagytok ???...Mikor jön az ostobaságotok ...Nem érek Én rátok várni ...Itt van a szombat , vasárnap írjatok ..Mindent nekem kell megmondani .???..Ne hogy összetörd a géped ..A hülye buzi Ti vagytok hülye nem a gép ...Fasszopó buzik ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Húzzál a picsába te tahó seggfej a fideszes banda közé. Menjél a narancskeltetőbe te IQ bajnok. Mi a faszért rontod itt a levegőt, a fidesz degeneráltaid közt van a helyed nem itt.
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Jár megint a pofád de a neved cimed nem látom ,gyáva szar csak látatlanba mer fenyegetőzni ..Igaz a kis 52 kg gecik mind ilyenek ..Az utcára se mersz kimenni este egyedül ...A Vége a LÉnyeg :: ...BAZD SZÁJBA A RETKES , VÉRBAJOS mocskos kúrva anyádat ...A barátod ""Aki Én"" már rájött ha békén hagy én se ócsárolom a családját akik valószinüleg nem is érdemlik meg , De Te kiharcolod az érdemeket a anyád javára ...Na most ugass éppen rá érek ...Ja az egész országon átjöttem mindenüt béke van ..Pesten a Váraljánál éppen egy szép nagy motoros felvonulás volt , a városi kert helyiségek tömve vannak .a buszkabrió a "rikság "" fuvarozzák a szórakozó embereket ...Debrecenbe ugyan ezt láttam ...Sehol nem láttam tüntetőket ...Csak az ilyen izgága buzeránsok nem férnek a bőrükbe ...Mocskos kis buzi ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Én nem kívánok veled foglalkozni, menjél a fidesz bűnöző, tolvaj egyivású haverjaidhoz a Mariana árok mélységű IQ-dal ,te tahó tajparaszt. Mit gondolsz te seggfej, meddig lehet a többséggel szemben kormányozni, szarrá lopva az országot?
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Kis 52 kg buzi búj már ki az ócska putridból és nézz szét az országba ..Mindennap az országot járom az emberek többsége dolgozik , szórakozik éli világát , hétvégeken kerti partik , Wellness szállók , termálok ..Hérközben az üzletekben mindig hosszú sorok állnak a pénztárraknál ...M I B Ő L ??? Ha olyan rossz világ van ..A hozzád hasonló kormányellenes naplopó társadalom ellenes munkanélkülieket akik a P L I T I K Á B ÓL akarnak megélni el kell zavarni kúrva anyjukba ..Bazd szájba azt a retkes kúrva anyádat ...Kis lázadó buzi ...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Te egy ritka hülye szellemi fogyatékos vagy ...Azt hiszed amit a média a politikusok elmondanak az mind igaz ?? Felét se tudjuk az igazságnak ..legtöbbször az adófizető , szavazó polgár vágyát próbálják eladni több kevesebb sikerrel ...Nállad ez nagyon bejött ...Kevesen kúrváztatják az anyjukat ennyit a semmiért ...Úgy újra bazd szájba azt a hülye ringyót aki a világra szart de megnevelni nem tudott ..
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Nem utánozz te kis mocsadék , csak a pofád járt eddig is mikor veréssel fenyegettél de a neved cimed nem mered leírni ...Miért nem vagy a tüntetők között ??? Pedig ahogy elnézem vannak vagy huszan ..Ilyenekért ekézteted anyádat ..Remélem felolvasod neki a leveleket had lássa milyen hülyét szart a világra a vén ribanc mert ilyen ritka hülye kevés van aki a saját anyját is feláldozza a kis köcsög politikusaiért ..Remélem este többen lesztek mert ki kellene már próbálni az új vízágyukat , gázspréket , gumibotokat ..MERT BIZONYÍTOTTAN MI VAGYUNK TÖBBEN ..Ha 170 ezren lennétek este ami lehetetlen az akkor is a város 10 % ...HOL AZ ORSZÁG TÖBBI SZAVAZÓJA ???Takarodó köcsögök míg jól meg sorotok .. BAZD SZÁJBA A RETKES KÚRVA ANYÁDAT ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Leszarlak. Szétloptátok az országot a kurva anyátokat és még ti fenyegettek.
Börtönben rohadtok meg! Te ki a faszom vagy te szarjankó hogy fenyegetni mersz! Hogy nyálazd meg a bőrös tökömet!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/narancs.jpg
youtu.be/kQld6YVgmDs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.