Rendezvény előkészületei miatt időszakosan lezárták az Erzsébet híd Pest felé vezető oldalát szombaton délelőtt.

A BKK a Facebook-oldalán azt írta, hogy Buda felől Pestre csak a BKK járatai hajthatnak át a hídon. Ugyanakkor a jelentős torlódás miatt az autóbuszok megnövekedett menetidővel közlekednek.

A híd Budára vezető oldalán csak egy sáv járható ezért érdemes más útvonalat választani.

A rendőrség azt közölte, hogy a Szabad sajtó úton zajló színpadépítés miatt csak szakaszosan hajthatnak fel a személygépkocsik az Erzsébet hídra mindkét irányból szombat délelőtt.

Megbénul a Belváros az újabb ellenzéki tüntetéstől

A tájékoztatás szerint olyan nagy torlódás alakult ki a híd felé vezető utakon, hogy

egyelőre meghatározatlan ideig a rendőrség időnként eltereli a híd felé tartó forgalmat. Azt ajánlják az autósoknak, hogy válasszanak más útvonalat.

A BKK pénteken a honlapján azt írta, hogy szombaton a délután kezdődő demonstrációhoz kapcsolódó színpadépítés miatt már reggel 6 órától lezárják a Szabad sajtó út belső forgalmi sávjait, ezért irányonként csak egy-egy sávon haladhat a forgalom. Szombaton ismét tüntetnek az ellenzékiek: a Kossuth tértől a Szabad sajtó útig vonulnak, a megmozdulások többek között felszólal Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester is.

Cikk – és címlapkép: MTI Fotó/Mónus Márton

(MTI)

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@verőce21: Fidesz: 2.824.206 Ellenzék: 2.852.717 Kamu pártokra leadott: kb. 80.000 Nem szavazott: 2.635.341 Tehát leszögezhetjük, hogy van 1/3-os Fidesz tábor megspékelve a külhoni kettős állampolgárokkal, akik ugye csak a pártlistára adhatták le a szavazatukat, tudjuk, hogy szinte mind a Fideszre szavazott. Adva van az ellenzéki tábor 1/3-dal, és van egy választástól távol maradó tábor 1/3-dal. És most úgy áll a helyzet, hogy az egyharmados Fidesz tábor uralkodik 2/3-dal. Attól most tekintsünk el, hogy még azt sem tudtuk pontosan kiszámolni, hogy hányan is szavazhattak. civilhetes.net/hova-tunt-tobb-mint-300-ezer-valasztasra-jogosult
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Kis 52 kg buzi búj már ki az ócska putridból és nézz szét az országba ..Mindennap az országot járom az emberek többsége dolgozik , szórakozik éli világát , hétvégeken kerti partik , Wellness szállók , termálok ..Hérközben az üzletekben mindig hosszú sorok állnak a pénztárraknál ...M I B Ő L ??? Ha olyan rossz világ van ..A hozzád hasonló kormányellenes naplopó társadalom ellenes munkanélkülieket akik a P L I T I K Á B ÓL akarnak megélni el kell zavarni kúrva anyjukba ..Bazd szájba azt a retkes kúrva anyádat ...Kis lázadó buzi ...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Te egy ritka hülye szellemi fogyatékos vagy ...Azt hiszed amit a média a politikusok elmondanak az mind igaz ?? Felét se tudjuk az igazságnak ..legtöbbször az adófizető , szavazó polgár vágyát próbálják eladni több kevesebb sikerrel ...Nállad ez nagyon bejött ...Kevesen kúrváztatják az anyjukat ennyit a semmiért ...Úgy újra bazd szájba azt a hülye ringyót aki a világra szart de megnevelni nem tudott ..
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Nem utánozz te kis mocsadék , csak a pofád járt eddig is mikor veréssel fenyegettél de a neved cimed nem mered leírni ...Miért nem vagy a tüntetők között ??? Pedig ahogy elnézem vannak vagy huszan ..Ilyenekért ekézteted anyádat ..Remélem felolvasod neki a leveleket had lássa milyen hülyét szart a világra a vén ribanc mert ilyen ritka hülye kevés van aki a saját anyját is feláldozza a kis köcsög politikusaiért ..Remélem este többen lesztek mert ki kellene már próbálni az új vízágyukat , gázspréket , gumibotokat ..MERT BIZONYÍTOTTAN MI VAGYUNK TÖBBEN ..Ha 170 ezren lennétek este ami lehetetlen az akkor is a város 10 % ...HOL AZ ORSZÁG TÖBBI SZAVAZÓJA ???Takarodó köcsögök míg jól meg sorotok .. BAZD SZÁJBA A RETKES KÚRVA ANYÁDAT ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Leszarlak. Szétloptátok az országot a kurva anyátokat és még ti fenyegettek.
Börtönben rohadtok meg! Te ki a faszom vagy te szarjankó hogy fenyegetni mersz! Hogy nyálazd meg a bőrös tökömet!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/narancs.jpg
youtu.be/kQld6YVgmDs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.