Orbán nem fogadja el a magyar választók akaratát! Ezért kellett csalnia. Orbán még a FIDESZ-re szabott, az utolsó pillanatig változtatott választási rendszerével sem tudott tisztán nyerni. A magyar választók szavazatainak többségét még ennek ellenére sem tudta megszerezni. Még a saját választási rendszerében is csalnia kellet, a 2/3-os parlamenti többséghez. Hiába volt, a sok választási csalás, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kim Lane Scheppele professzor, aki többek között a világhírű Princeton Egyetem szociológusa szerint a magyar választási rendszer igen bonyolult, ugyanis komoly algoritmusokra van szükség ahhoz, hogy megállapítsák a győztes kilétét. Ennek az algoritmusnak pedig a Fidesz van birtokában, annak működési mechanizmusa pedig nem ismert a beavatatlan szemek számára. Tehát a Fidesz úgy rendelkezik 1.2 millió extra szavazattal – amit mellesleg nem is rájuk adtak le –, hogy az ezt kiszámoló algoritmus működését senki nem ismeri, aki nem a Fideszhez köthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.