A múlt szombati tüntetésen egymás mellett vonultak Árpád-sávos, magyar, uniós és néha még szivárványos zászlók is. Leültettünk egymással egy jobbikos és egy liberális tüntetőt, hogy beszéljék meg, mi köti össze őket az Orbán-ellenességen kívül, és vezethet-e bármire ez a furcsa barátkozás.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Itt lehet a bökkenő!
.
A két .. v i t a t k o z ó ... fiatal beszélgetése NEM ARRÓL SZÓL, hogy a NÉPFELSÉG képviseletére FELHATALMAZOTTAK nem az .. e s k ü j ü k n e k .. tesznek eleget, hanem LEGNAGYOBB ENERGIÁJÁT a nép azon rétegére .. f e c s é r e l i k ... e l, , akik nincsenek tudatában annak, hogy NEM CSAK ... k ü t e l e s s é g ü k, .DEMOKRATIKUS..ALKOTMÁNYOS J O G A I K . is vannak, illetve az, hogy ahogy a TRÓNBITORLÓ MONDJA:
.
----- .Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
..
De "ezek" az EGOISTA, rafcsik e g y ... c s e p p ... v é r á l d o z a t o t ... SEM ÉRNEK!
kiscsillag66
Nem ezzel kellene foglalkozni, most többről van szó! Az emberek sorsáról, igenis össze kell fogni undor nélkül! Másképpen nem lehet elviselni, ami jön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.