Telefonon hívogatják, ismerőseit pedig sorra hallgatják ki - ezt állította a Független Hírügynökségnek a csengeri háztartásbeliként megismert Szabó Gáborné.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem azt még nagyon megbánja hogy politikai dolgokba keveredett haszon érdekébe.
Commenter
védelmet? inkább kirendelt védő járna neki is, és kósának is!
Eladott Ország
De az ügyészség nem találja bizonyítottnak a korrupciót és amúgy is, bizonyára van fontosabb dolguk is, mint ilyen pitiségekkel foglalkozni. Nem hinném, hogy létezik tökéletesebb bizonyíték a jogállamiság megszűntére, bár még jónéhány hasonló esetet elő lehetne szedni. Például Rogán Antallal kapcsolatban.
peterkelemen
Ez Orbán diktatúrája. El kell zavarni a picsába őket!!!
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/703f6e84f91b33cc9355c7ee6759204101f86bda8a9c7e9e4cece387de0c0b2a.jpg?w=800&h=533
Öngyilkos lett a férfi, akinek felesége állítólag átverte Kósa Lajost. Szerintem holnapra kiderül hogy a csengeri nő lopta el azt a 4,3 milliárd eurót de Lali nem tudta visszaszerezni, viszont a magyar államnak az ellopott pénzt vissza kell fizetni... azaz nekünk a fidesznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.