Tornócky Anita az Állatvédőrség közösségi oldalán tett közzé egy felháborító rémmesébe sem illő történetet 2018 Magyarországáról. "A múlt héten egy tehenészetnek mondott horror-tanyán jártam. A tulajdonos persze itt is valakinek a valakije, így mindig jól jött ki az ellenőrzésekből, most azonban rendőrt hívtunk, remélve, hogy így nehezebb dolga lesz. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Igen, tényleg borzalmas állapotok, a gazdájukat kellene abba a trágyába nyomni. Meg, tudod azt is aki a vidéki embereket hasonló szarba hagyja, a rájuk fordítható pénzt pedig zsebrevágja, mint a tehenészed. 1x majd, ha időd engedi látogass el azokra a helyekre is és nézd meg, h hogyan élnek azok akiktől 3 szem krumpliért meg tudta venni a fidesz a szavazatot.

Jut eszembe, jót bulikáztál habony húgi lopott közpénzből tartott partiján? Ott kellett volna felháborodnod, azokon milliókban derékig dagonyázó mocskos, tolvaj újgazdagokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.