A közmédia és más nagyobb sajtóorgánumok is egyoldalúan tájékoztattak a választás előtt, ezért akarnak erről népszavazást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Pupákok ez olyan mint ha orbánt küldenétek a pi-csá ba! Hol éltetek má nyóc éve?
Eladott Ország
És ha eltűnnek a kommunisták, majd jönnek a sunyi, félművelt parasztok. Idézet Máraitól.Ő tényleg a jövőbe látott, mert már régóta itt vannak!
Eladott Ország
Vajon ennek a bandának honnan az az ötlete, hogy ők jobboldaliak, meg konzervatívok, hívők? Hinni, maximum a szerzésben hisznek, a konzervatívhoz, jobboldalhoz semmi közük nem volt, vagy csak annyi, mint Ceaucescu, vagy Rákosi elvtársaknak.
Commenter
@Sámannus: nem küldik, küldhetik, mert elkaszálják majd ezt a népszavazás-kezdeményezést is, mint az összes többi eddigit.
Commenter
@Eladott Ország: de a szerzésben a jogtalanul (meg)szerzésben! a jelenlegi jobbos pártok nagyon hisznek, az a credo számukra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.