A Mi vagyunk a többség Facebook-csoport a választás után második alkalommal szervez tüntetést a Kossuth térre, ahonnan a Szabad sajtó útjára vonul majd át a tömeg.

Újra tüntetnek Budapesten, itt nézheti élőben

A demokráciáért és a sajtószabadságért tüntetnek ismét Budapesten. A Kossuth téri gyülekező után a demonstrálók a Szabad sajtó útjára vonulnak át, és az alábbi személyek beszédeit hallgatják meg:

Móra Veronika, az Ökotárs Alapítvány igazgatója

Gulyás Balázs, a netadós tüntetések szervezője

Gyetvai Viktor, diáktüntető

Homonnay Gergely, író, újságíró, tanár

Unyatyinszky György, a Békemeneten bántalmazott Magyar Nemzet-es újságíró

Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester

A tüntetést élőben közvetíti a 444.hu:

a HVG:

a 24.hu:

a Zoom:

és az Index is:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Pegero: Bizony van különbség...ezek emberek akik azért vonulnak mert akarnak valamit...a "békemenetben" meg birkák vonulnak ,pénzért...parancsra...és negyed ennyien ,mindezek ellenére!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A mostani ellenzéki felhajtás semmi másról sem szól, csak az ötlettelenségről! :)
verőce21
Demokráciában nincs forradalom. Választás van!
Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt lezárja az utat, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék.
Működő demokráciában az ilyennek baja eshet.
Pálinkás Pál
@Pegero: Bizony van különbség...ezek emberek akik azért vonulnak mert akarnak valamit...a "békemenetben" meg birkák vonulnak ,pénzért...parancsra...és negyed ennyien ,mindezek ellenére!!!
csipetke
@Pálinkás Pál: 19:24 Egyetértek,ráadásul a birkamenetre a mocskospofájú bayer hozatta az embereket fene tudja honnan,buszokkal.A fenenagy "többségben"nem tudtak egy valamirevaló menetet összehozniuk.
Pálinkás Pál
@Pegero: origó..na ne röhögtess...de tételezzük fel hogy igaz,akkor mi van??? mondtam már ősszel is,magával a sátátnnal is ha a bukásotok a vége!!! mellesleg van némi különbség a technikai költségek,meg a megvett sétálgatók /birkamenet/ megvett szavazatok /cigók/ között!!!
de ezt te is nagyon jól tudod,csak nem mondhatsz mást ,mert akkor ugrik a trollfizu!!!
human
60 perces M1 híradó végignéztem:
- 10 perc migráncsozás, rettegés
- 3 perc a tüntetésről
SystemError
@Pegero: Ott még szerencsére nem tart ez a renszer, hogy megmondjuk egymásnak, hogy mihez van joga... Tudom pár, hét, hónap és erre is kitalál valamit a diktátorunk. Tehát, akkor nincs joguk az embereknek tüntetni?
Desischado
Minden tiszteletem nekik, bár ott lehetnék! Kitartás!!!
Sanyi2015
Kiváncsi leszek ebből hogy fog kimászni az ellenzék...
SystemError
@verőce21: "Demokráciában nincs forradalom. Választás van! " Ez így van kérdés, hogy ami a választás előtt és közben történt az nevezhető-e demokráciának. Attól, hogy valaminek olyan a szaga és a külleme még nem biztos, hogy az.. Ezzel amúgy én egyáltalán nem az eredményt(kivéve a 2/3-ot) firtatom, szerintem azt a részét elcsalták, nyert a fidesz. Az odavezető út inkább hasonlít a Putyini demokráciához, mint amint demokráciának hívnak! Amennyiben azt, hogy mindenki elmehetett és nyomhatott egy x-et demokráciának hívják égy nem kutyakomédiának, akkor ez demokrácia valóban Persze adódik a kérdés, hogy fordított helyzetben ilyen demokratikus érzeted lenne? :) Csak egy "baloldali Mészáros" miatt itt már nem lenne térkő az MTV székház előtt maradjunk ennyiben..és kíváncsi lennék mit szólnátok, ha akkor még ilyenekkel jönnének, hogy nincs jogod tüntetni.:) Mondom én elfogadom az eredmény és azt is, hogy mindenki a bőrén tanul, akkor jöjjön a 20 év Putyini vezetés.
Istvántóth
A tüntetés felszólalói asszem mindent elmondtak .
Nekünk már nem maradt túl sok most mit mondani .
Asszem ez volt az a demonstráció ami az Orbán korszak végének a kezdete
peterkelemen
Orbán napjai megvannak számlálva! Eltakarítjuk Putyin csicskáját a hatalomból!
Yoda69
Ez a mostani tuntets jobban szervezett volt mint a mult heti. Viszont az nem tul jo hogy Majus 8-is kell varni a kovetkezore. 2 het alatt kifogy tuz a belole.
Tavryni őrnagy
@Yoda69: Tüntetgetnek b.zdm.g ezek meg közben azt csinàlnak amit akarnak, eldöntenek mindent helyettünk. B...za meg Orbàn ez ia az ö müsora idiotàk, de hogy még ehhez asszisztàlni az aztàn szép.
Pálinkás Pál
@Pegero: Persze hogy nem lesz új választás...már ősszel mondtam hogy titeket demokratikus úton nem lehet eltakarítani...és mivel nem vagyok a fegyverek híve...szerintem sztrájkokkal kéne megbénítani az országot ,amíg el nem takarodtok!!! akkor aztán sorosozhatnátok...masszív szavazórétegetek ,a cigányság ebben a kérdésben nem segítene rajtatok.../munka/!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.