A Mi vagyunk a többség Facebook-csoport a választás után második alkalommal szervez tüntetést a Kossuth térre, ahonnan a Szabad sajtó útjára vonul majd át a tömeg.

Újra tüntetnek Budapesten, itt nézheti élőben

A demokráciáért és a sajtószabadságért tüntetnek ismét Budapesten. A Kossuth téri gyülekező után a demonstrálók a Szabad sajtó útjára vonulnak át, és az alábbi személyek beszédeit hallgatják meg:

Móra Veronika, az Ökotárs Alapítvány igazgatója

Gulyás Balázs, a netadós tüntetések szervezője

Gyetvai Viktor, diáktüntető

Homonnay Gergely, író, újságíró, tanár

Unyatyinszky György, a Békemeneten bántalmazott Magyar Nemzet-es újságíró

Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester

A tüntetést élőben közvetíti a 444.hu:

a HVG:

a 24.hu:

a Zoom:

és az Index is:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Pegero: Bizony van különbség...ezek emberek akik azért vonulnak mert akarnak valamit...a "békemenetben" meg birkák vonulnak ,pénzért...parancsra...és negyed ennyien ,mindezek ellenére!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@verőce21: "Demokráciában nincs forradalom. Választás van! " Ez így van kérdés, hogy ami a választás előtt és közben történt az nevezhető-e demokráciának. Attól, hogy valaminek olyan a szaga és a külleme még nem biztos, hogy az.. Ezzel amúgy én egyáltalán nem az eredményt(kivéve a 2/3-ot) firtatom, szerintem azt a részét elcsalták, nyert a fidesz. Az odavezető út inkább hasonlít a Putyini demokráciához, mint amint demokráciának hívnak! Amennyiben azt, hogy mindenki elmehetett és nyomhatott egy x-et demokráciának hívják égy nem kutyakomédiának, akkor ez demokrácia valóban Persze adódik a kérdés, hogy fordított helyzetben ilyen demokratikus érzeted lenne? :) Csak egy "baloldali Mészáros" miatt itt már nem lenne térkő az MTV székház előtt maradjunk ennyiben..és kíváncsi lennék mit szólnátok, ha akkor még ilyenekkel jönnének, hogy nincs jogod tüntetni.:) Mondom én elfogadom az eredmény és azt is, hogy mindenki a bőrén tanul, akkor jöjjön a 20 év Putyini vezetés.
Istvántóth
A tüntetés felszólalói asszem mindent elmondtak .
Nekünk már nem maradt túl sok most mit mondani .
Asszem ez volt az a demonstráció ami az Orbán korszak végének a kezdete
peterkelemen
Orbán napjai megvannak számlálva! Eltakarítjuk Putyin csicskáját a hatalomból!
Yoda69
Ez a mostani tuntets jobban szervezett volt mint a mult heti. Viszont az nem tul jo hogy Majus 8-is kell varni a kovetkezore. 2 het alatt kifogy tuz a belole.
Tavryni őrnagy
@Yoda69: Tüntetgetnek b.zdm.g ezek meg közben azt csinàlnak amit akarnak, eldöntenek mindent helyettünk. B...za meg Orbàn ez ia az ö müsora idiotàk, de hogy még ehhez asszisztàlni az aztàn szép.
Pálinkás Pál
@Pegero: Persze hogy nem lesz új választás...már ősszel mondtam hogy titeket demokratikus úton nem lehet eltakarítani...és mivel nem vagyok a fegyverek híve...szerintem sztrájkokkal kéne megbénítani az országot ,amíg el nem takarodtok!!! akkor aztán sorosozhatnátok...masszív szavazórétegetek ,a cigányság ebben a kérdésben nem segítene rajtatok.../munka/!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.